Δισκάρες που προτείνουμε στους συμ-φορουμίτες μας

Δλδ αυτό δεν το άκουσε κανένας;
Jeff Martin ρε παιδιά. Τελειότητες.
:!:

Εντυπωσιακό εξώφυλλο πάντως!

Θυμίζει και Wake Of Magellan !!!

Wuthering Heights - The Shadow Cabinet

[SIZE=“2”]Sir Lord Baltimore - Kingdom Come (1970)[/SIZE]

[SIZE=“2”]Sir Lord Baltimore - Sir Lord Baltimore (1971)[/SIZE]

Από τη Νέα Υόρκη. Μετά από αυτά τα δυο albums διαλύθηκαν και επέστρεψαν τα τελευταία χρονια κυκλοφορώντας το “Sir Lord Baltimore III: Raw”, το οποιο δυστυχώς δεν έχω ακούσει.

Ο ήχος είναι πολύ σκληρός για την εποχή και προσωπικά δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να τους χαρακτηρίσω METAL, αφού δεν έχουν και πολλά να ζηλέψουν σε βαρύτητα από τους Sabbath, άσε που και αυτοί είναι σε μεγάλο βαθμό απαλλαγμένοι από πεντατονικές και jazz/hippie επιρροές (αγαπάμε και τα παραπάνω, αλλα εδώ μιλάμε για METAL).

Το συγκρότημα είναι μέλος του κλειστού club των proto-metal ηρώων της αμερικανικης ηπείρου, μαζί με ονόματα όπως οι Dust, οι Bang! η οι Cactus, οι οποιοι ποτε δεν έτυχαν της αναγνώρισης των Led Zeppelin, των Black Sabbath η των Deep Purple, αλλα άφησαν πίσω τους μουσική στην χειρότερη περίπτωση πωρωτικη και άκρως διασκεδαστική, και στην καλύτερη απλά συγκλονιστική, σκοτεινή και σίγουρα πολύ μπροστά από την εποχή της.

Από τους δυο δίσκους, ο πιο χύμα/ντού/μπύρες-με-φίλους είναι ο πρώτος, αν και έχει και ένα ψυχεδελικό διαμαντάκι που λέγεται “Lake Isle of Innersfree”. Ο δεύτερος έχει λιγότερες και πιο πολύπλοκες/ατμοσφαιρικές/περίτεχνα ενορχηστρωμένες συνθέσεις, με αποκορύφωμα τα απίστευτα “Caesar LXXI” και “Man from Manhattan”, και γενικότερα μιλάμε για σκέτο αριστούργημα, από τους καλύτερους δίσκους σκληρού rock που έχω ακούσει και δεν υπερβάλλω καθόλου σ’ αυτό.

Λέω να μη δώσω myspace γιατί απ’ ότι θυμάμαι, την τελευταία φορα που τσέκαρα, έχει κομμάτια από το τελευταίο κυρίως. Πάντως δεν είναι και πολύ δύσκολο να τα βρει κανεις, στο Internet η ακόμα και σε CD, ενώ από ο,τι φαίνεται τις περισσότερες φορες πάνε “πακέτο”. Εγώ τουλάχιστον έτσι τα πέτυχα και δε με χάλασε καθόλου.

[SIZE=“3”]ΟΣΟΙ ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ 70’Σ HARD ROCK, ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ![/SIZE] :smiley: :smiley: :smiley:

ένα ακόμα πολύ όμορφο δισκάκι από τον Henry Rollins (ex-Black Flag για όσους δεν έτυχε να τον γνωρίζουν :respect:), αυτό βγήκε το 2000 αμέσως πριν το (γνωστότερο) Nice. Ηιgh energy punk/rock’n’roll με τσαμπουκά όπως μόνο αυτός ξέρει να μας δίνει. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο ΚΑΒΛΑ πρέπει να είναι λάιβ κομματάρες όπως το Illumination ή το ομώνυμο…

Φοβερο line up οι Masterplan εκεινης της περιοδου με 2 πρωην μελη των Helloween,τους Kusch και Grapow,πληκτρα παιγμενα στο αλμπουμ απο τον Warman(νυν Children of Bodom) και φυσικα στα φωνητικα ο θεος Jorn Lande…

AA euro power metal…

(Κατα τη γνωμη μου σα συνολο ειναι ακομα καλυτερο κι απο το Aeronautics που μερικοι θεωρουν ως κορυφαιο των Masterplan.Απλα στο Aeronautics υπαρχει το κορυφαιο Masterplan κομματι;P)

Η συνέχεια του επικού Sign of The Hammer! Από Γερμανία μεριά.

love it to death - alice cooper
εχει μονο 9 τραγουδια αλλα ειναι ολα μπομπες:!:

Παιδιά απλά ακούστε τα album των “ADAGIO”!
Δε σας λέω ποιοι είναι και τι παίζουν, να τους ψάξετε μόνοι σας… :roll:

¶ντε… πάρτε το MySpace τους…
http://www.myspace.com/adagioofficial

εεε θα πω τα 2 πρώτα album από Masterplan γιατί πραγματικά αξίζουν,έχω φάει τρελό κόλλημα εδω και κάτι μέρες…:smiley:


Now playing: Masterplan - Falling Sparrow
via FoxyTunes

Gun Club-Lucky Jim

Τους εχω ξαναπροτεινει με 2 αλλες δισκαρες σε αυτο το θρεντ αλλα ποσταρω κι αυτο γιατι ειναι ενας εξαιρετικος δισκος,ειδικα αν αναλογιστει κανεις τις συνθηκες κατω απο τις οποιες γραφτηκε(με τον frontman της μπαντας Jeffrey Lee Pierce στην απεξαρτηση).Οριστε και 2 κομματαρες απ’τον εν λογω δισκο

συνέχισε τελείωνω όπου να 'ναι. :lol::lol::lol:

Δε το πιασα αυτο.:-k

ρεεεε εννοώ ότι είναι μες στην πόρωση ο δίσκος και γουστάρω!!

Πλακα πλακα μονω εγω κι εσυ τους ξερουμε εδω μεσα(αν καποιος υποστηριζει το αντιθετο ας μας το πει να ξερουμε).

Τρελο power διαμαντι,αλμπουμαρα…Ισως εχει αναφερθει βεβαια γιατι παραειναι καλο αλλα εγω προσφατα τους ανακαλυψα…


:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|

woot?

Τα έγραψα στο Heavy/Power thread, τράβα να δεις!:smiley: