Ναι, ΟΚ, οταν μαθεις οτι τα γουστα μπορει και να διαφερουν θα κανουμε rocking party.
Ασε που για το Amebix εμπιστευομαι χαλαρα την αποψη του Παναγιωτη!
Xαχαχαχα θεοι ειναι οι Μεταληρα ρε, γι’αυτο το ειδος που παιζουν ειναι θεοι, μη σου πω καλυτεροι κι απο το πλοκαμι!! βγαζουν τρομερο γελιο, κι αυτος ειναι ο σκοπος τους!! και σιγα την μεγαλη εταιρεια, big fiasco records, το λεει και το ονομα. :lol: οι Ανωριμοι νταξει εχουν πιο πολλα χρονια στη πλατη τους, αν και με τις πολλες καθυστερησεις του νεου δισκου τους, ο κοσμος βαριεται γιαυτο και βλεπουμε περισσοτερα συγκροτηματα με αυτο το στυλακι.
φίλε karja_kurunen μόνο και μόνο που φτιάξανε ένα μουσικό είδος, αλλά και επηρρεάσαν μπάντες εκτός αυτού ( Godflesh, Neurosis, Napalm Death, Sepultura κλπ κλπ ) κάτι λέει από μόνο του. Ποιες μπάντες από crust γουστάρεις? :-k
Ρε Καργια γαμώτο, πρότεινε εσύ κάτι και σταμάτα να κράζεις αυτά που προτείνουν οι άλλοι. Δλδ, έλεος, εσύ πρέπει να βαριέσαι πιο πολύ και από μένα.
Δηλ οτι δημιουργεί μουσικό ρεύμα, αυτομάτως είναι καλο ?!?
Νταξ - hands down - αριστούργημα αμα το λέτε … ετσι κι αλλιώς δεν θα το αγορασετε…
απλά θυμάμαι μια ιταλική επανεκδοσή που είχα κάνει πριν απο χρόνια, του AMEBIX του τελευταίου, το
είχα βρεί επιεικώς αθλιο…σκατοψυχο θρασο-punk-αλλα και αργοσυρτο σε σημεία…νταξ,
μόνο άτομα που ακούνε ελληνικά μπεουλέ αναρχο-πανκ θα μπορούσαν να γουστάρουν…
0 παραγωγές, παίξιμο που κάνει τους venom να ακούγωνται σαν δεξιοτέχνες και δόξα ο θεος…
Ψψψψ…
επίσης μάνο δεν κράζω οτιδήποτε, αλλά αυτά κι αυτά κλωνίζουν την πίστη μου οτι ο κόσμος έχει αυτια και τα χρησημοποιεί. Η κουρα-μέλα (σύνθετο εκ του κούραση και καραμέλα) του οτι δεν υπάρχουν κάποια στανταρ, καλώς η κακώς υπάρχει - αλλά να μην την καταπίνουμε τόσο εύκολα…
άκουσε amebix - και άμα γουστάρεις, τι να σε πω… με τις υγείες σου… (ετσι κι αλλιώς διαλυμένοι είναι, δεν πρόκειτε να γίνει και κάτι … αν και ας δώ επανένωση amebix - και να παίξουν Ελλάδα κι ας πεθάνω χαχαχα !)
Internet makes you small
no life at all
Ον τόπικ
Unearthly Tance - The Trident
Βαριές κιθάρες,δυνατά ντράμς,πολύ σκοτεινή ατμόσφαιρα αν και εγώ θα τους προτιμούσα σε πιο doom και sludge φάση.Επίσης δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά άκουσα και επιρροές απο Mastodon μέσα.Όπως και να έχει αξίζει και με το παραπάνω για αγορά και σίγουρα θα το έλεγα δισκάρα.
Ρε πουστη, Unearthly Trance εχω ακουσει κατι διασπαρτα κι ολο λεω να ασχοληθω κι ολο ξεχνιεμαι.
΄Κάνε το,θα γουστάρεις.
Αν είναι σου γράφω και το σιντάκι αν μου γράψεις Dalek που όλο ψάχνω και δεν βρίσκω.
μα εγώ για αυτό ακριβως το γουστάρω. Επειδή είναι σκατοψυχο θρασο-punk-αλλα και αργοσυρτο σε σημεία. Εχείς ακούσει πολλές φορές πανκ μπαλάντες? Επειδή πάντως δεν απάντησες στο ποια crust γκρουπς γουστάρεις, και επειδή καταλαβαίνω ότι δεν είσαι της φάσης ρε μεγάλε και είναι λογικό να μην σου αρέσουν, τι κάθεσαι και σκας?
όσο για το άλλο που είπες με το “μόνο άτομα που ακούνε ελληνικά μπεουλέ αναρχο-πανκ θα μπορούσαν να γουστάρουν…” νταξ, το προσπερνάω.
απλα ο φιλτατος karja_kurunen (a.k.a. Rockavlon) ακουει ΜΟΝΟ metsal κι οτιδηποτε δεν θεωρει ο ιδιος true το θαβει. μην προσπαθησετε να διαφωνισετε μαζι του, ο καθενας την γνωμη του λεει στη τελικη, κι ΟΛΟΙ εχουμε διαφορετικες αποψεις, οπως και διαφορετικα αυτια. τελος, μην ασχολιστε αλλο και γαματε το θεμα!
Baton Rouge - Shake Your Soul
Τον ανακάλυψα πρόσφατα, και εδώ και 3 μέρες έχω κολλήσει!
Hard Rock φλερτάροντας με Heavy Metal!
NOFX - THE DECLINE
Ένα κράμα απο progressive και punk κατα τη γνώμη μου με ωραίο κοινωνικό στίχο και 18 λεπτά διάρκεια. Don’t try it at home που λένε και οι ίδιοι!
NOFX θεοί ρε. Punk In Drublic.
Epitaph από την εταιρία ?
Βασικά ναι , αλλά και απο Priest και επειδή είναι μακάβριο ! !!! Άσε μεγάλη πώρωση με NOFX
Prog Rock από Γερμανία. Pocrupine Tree / Floyd / Marillion φάση.
RPWL - The RPWL Experience
Το προηγουμενο κοβει κ*λους. Εμπιστευομαστε και στηριζουμε γενικα Dying Freedom. Θα τσεκαριστει κατοπιν καταλληλου mood και συνοπτικων διαδικασιων. Αλλα κι αυτο δισκαρα θα ναι εξ αλλου…
Οι τυποι μαλιστα οταν πρωτοξεκινησαν, ηταν απλα μια pink floyd cover band…
απο το λυκειο ηθελα να ακουσω κατι απο αυτους αλλα ποτε δεν ετυχε, μια ζωη ασχολιομουν με αλλους και τους αφηνα. θα προσπαθησω να τσεκαρω το συγκεκριμενο συντομα…
AFI - Decemberunderground (2006)
Μιλάμε για δισκάρα όμως. Rock/punk σχήμα οι AFI, απο τα κορυφαία κατά τη γνώμη μου συγκροτήματα του είδους αυτή τη στιγμή στην Αμερική. Αυτός είναι ο τελευταίος τους δίσκος, ο οποίος μάλιστα σημείωσε τεράστια επιτυχία στις ΗΠΑ, με τέσσερα ως τώρα singles. Και εδώ που τα λέμε, είναι όντως τόσο καλός. Αναρωτιέμαι, πόσος κόσμος τους γνωρίζει στην Ελλάδα?
Rancid - And Out Come The Wolves (1995)
Άλλη δισκάρα απο δω, απο τα κλασικότερα και σημαντικότερα punk άλμπουμ των '90ς απλά. Δύναμη και πολλά πιασάρικα σημεία ταυτόχρονα, το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους γουστάρουν Bad Religion. Εξάλλου (και) οι Rancid είναι απο τα συγγενικά τους συγκροτήματα, της ίδιας αμερικάνικης punk σκηνής των ‘90ς, και ανήκουν και αυτοί στην Epitaph records. Όσοι δεν έχετε ακούσει Rancid, κάν’ τε μια αρχή με αυτόν τον δίσκο!
Οι NoFX είναι καλή φάση μέχρι τον δίσκο Punk In Drublic. Από εκεί κ μετά έχω ακούσει κάποια σκόρπια τραγουδια τους από μεταγενέστερους δίσκους τους και ήταν αρκετά πιο “ποπ”.
Όσο για τους AFI γουστάρω πολύ το Black Sails In The Sunset. Από τον δίσκο που λέει ο έλλανορ έχω ακούσει μόνο το Miss Murder που ακούγεται χιτάκι ( νομίζω δλδ ). Θα το τσεκάρω.
Rancid αγαπάμε πολύ το Let’s Go καταρχάς και μετά όλα τα άλλα.
οι afi ειναι θεοι!!!
οι rancid θα μου θυμιζουν παντα το πανκ αφιερωμα που χε κανει καποτε το mtv!!!
τι ωραια χρονια…