Εθνική Ελλάδος

Η απορια ειναι οτι με τετοιο παρελθον που εχει ο Ρανιερι τι περιμεναν δηλαδη? Ο ανθρωπος ζει απο τις αποζημιωσεις κανονικα, το εχει κανει επιστημη το θεμα…

…αυτό δεν τό’ξερε κανείς:?::?: :slight_smile: :!:

Όσο Μπόκολης και να είναι ο Ρανιέρι, όταν μιλάμε για “επαγγελματίες” παίκτες, τα λόγια είναι περιττά. Ακόμα και άδειος να ήταν ο πάγκος, δεν θα είχαν δικαιολογία.

edit: να βγει και ο κύριος Γράκχος στο τηλέφωνο να πει για τον Ρανιέρι τώρα :!:

Με δουλεύεις; Εγώ αυτό που είπα - κάμποσες φορές κιόλας - είναι ότι ο Ρανιέρι είναι ένας κάποτε σπουδαίος προπονητής που αυτή τη χρονική περίοδο είχε καταπιαστεί με μια mission impossible - να φτιάξει μια εθνική Ελλάδας που να παίζει επιθετικό/δημιουργικό ποδόσφαιρο, Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. Ήμουν σίγουρος και ότι θα έφευγε νύχτα, και ότι οι άσχετοι Έλληνες “ποδοσφαιρόφιλοι” θα έβγαζαν το συμπέρασμα ότι είναι “άχρηστος”, αντί να πάρουν χαμπάρι ποιό είναι πραγματικά το πρόβλημα. Όσο για το χτεσινό παιχνίδι, πέρα από τα βαρύγδουπα περί εθνικού διασυρμού που ακούγονται δεξιά και αριστερά, το πραγματικό ποδοσφαιρικό κρίμα είναι ότι με την παρουσία του σ’ αυτήν την ομάδα εκτίθεται ο Ρανιέρι. Αυτά.

ο ρανιερι που την τελευταια δεκαετια οπου παει φευγει κυνηγημενος??

ναι [COLOR="#FFFFFF"]…[/COLOR]

aka ο δωνης των πλουσιων :lol:

Δείξε λίγο σεβασμό, βάρβαρε.

Μπορεί να έχει ξεπέσει απίστευτα τα τελευταία χρόνια - φτάνοντας πάτο μ’ αυτά τα τρία παιχνίδια ως προπονητής της εθνικής Ελλάδας - αλλά κάποτε ήταν όντως σπουδαίος προπονητής.

Και μη με ξανακάνεις να επαναληφθώ, γιατί θα ρθω εκεί πέρα, θα σου βουτήξω το απόθεμα baby oil και μετά να δω πού θα βρεις άλλο κυριακάτικα.

φιλε δε τελειωνει το αποθεμα ποτε, εχω κονε στη λαδεμπορικη μυτηληνης!!

Ντάξει έτσι προβοκατόρικα το ‘γραψα προφανώς αλλά πέρα απ’ το δούλεμα, διαφωνώ με το ότι ήταν “σπουδαίος” προπονητής οποτεδήποτε. Σίγουρα δεν ήταν κακός αλλά δεν έχει πάρει κάποιον σημαντικό τίτλο για να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό. Ήταν/δεν ήταν όμως καλός προπονητής, με τα Φερόε και τη Βόρειο Ιρλανδία κερδίζεις και χωρίς κοουτσάρισμα όπως έγραψα. Οπότε πρώτα απ’ όλους εκτίθενται οι παίκτες και μετά ο Ρανιέρι. Όπου διαβάζω όμως πολλά περισσότερα γράφονται για τις δικές του ευθύνες παρά των παικτών.

Ρε παιδιά μόνο εμένα παραξενεύει ότι στην ίδια αγωνιστική είχαμε Ισοπαλία του Σαν Μαρίνο, νίκη Λιχτενστάιν και νίκη Νήσων Φερόε ; :-k

Πρωτος απ ολους πρεπει να φυγει ο Σαρρης παντως.Εκανε τρομερο σχεδιασμο ο μπαγασας

Συμφωνώ, να φέρουμε πίσω τον Γκαγκάτση :!:

…τον Πιλάβιο ξέχασες…πού’χει διακόψει και αυτός πρωτάθλημα…αξέχαστος παράγοντας:p :slight_smile: :!:

Απο Ρανιέρι σε Τραπατόνι? Χαχαχαχα, κάποιος αγαπάει μακαρόνια…

Γρακχο ο Ρανιερι οπου εχει παει εδω και χρονια φευγει βραδυ, ο τυπος πλεον δεν το 'χει και ζει απο τις αποζημιωσεις. Τσελσι, Βαλενθια, Παρμα, Γιουβεντους, Ρομα, Ιντερ, Μονακο και τωρα η εθνικη. Ολοι τον αδικησαν? Απορω πως βρισκει ομαδα.

Ειμαστε φοβεροι ομως. Απο τον Ρανιερι στον Τραπατονι, 75 χρονων σου λεει… Εγω παντως ηθελα Αλμπερτο Μπιγκον που ειναι μεγαλος κοουτς…

Ρε Πάνο, μη μου τα κάνεις κι εσύ τσουρέκια με τον Ρανιέρι. Ολόκληρα κατεβατά έχω γράψει στις τελευταίες σελίδες, μη με γυρνάς πάλι στο πρώτο στάδιο της κουβέντας λέγοντάς μου κάτι στο οποίο έχω ήδη απαντήσει.

Και μια και το χέσαμε το θέμα, εγώ θέλω στην Εθνική Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Να βάλει όλους τους κάτσο τζογκατόρι στην κάτσο τη θέση τους κάτσο. Κι ο κάτσο ο πρεζιντέντε ντε λα φεντερατσιόνε θα μπορεί να του γλείψει τον κάτσο.

φερτε ενα σακη τσιωλη ρε! χιλιες φορες παρα καθε εναν απο αυτους.
κατα τα αλλα Γρρακχο συμφωνω με οσα εχεις πει.