εγω ρε παιδια, ντρεπομαι που θα το πω, αλλα την πρωτοχρονια ειχα γινει λιωμα και χορεψα ζειμπεκικο. πραγματικα οταν το εμαθα ηθελα να ανοιξει η γη και να με καταπιει… εφτυχως το ζειμπεκικο ηταν μεταλ τουλαχιστον.
επισης πηγα σε μια γκομενα και της πηρα το τσιγαρο για να αναψω το δικο μου (εν το μεταξυ ειχε αναπτηρα η παρεα μου και επισης η κοπελα ειχε και γκομενο μαζι της):lol::lol:
10 χρονια πριν στην δευτερα λυκειου παμε εκδρομη 3 μερες αθηνα με το καλο μας το σχολειο…
την πρωτη μερα ξεμεινα στο δωματιο χωρις τον κολλητο μου που αγνοουταν…:?
μου ειχε πει οτι ειχε παρει ενα μπουκαλι βοτκα…
το βρηκα…
ε. ακουγοντας το soldier of fortune σε repeat για 3+ ωρες(:!::!:)και κοιταζοντας κατι που ειχε τρελο ενδιαφερον απενταντι απο το ξενοδοχειο (εχω σπασει το κεφαλι μου να θυμηθω τι, αλλα δεεενν…) ηπια το μισο ακριβως μπουκαλι…
με βρισκουν σε μια κατασταση μετα, να πηδηξω η οχι απο το μπαλκονι…
και φευγουμε να παμε στα εκπαιδευτικα barακια…πηγαμε σε ενα καταγογι και ηπια 2 μπυρες που το ποτηρι ηθελες να το κρατισεις και με τα δυο σου χερια…(αμα εισαι μεθυσμενος ειναι δυσκολο…) πινω το ποτο απο 2 φιλες μου και μου δινει και την μπιρα μια κοπελα που γουσταρα λεγοντας οτι της την κερασαν αλλα αυτη δεν πινει…
μετα απο αυτα οι καθηγητες αποφασισαν να παμε σε βανδη-καρρα…:?:?:?:?
μπραβο ρε ταλεντα…
μαλλον για αυτο μεθυσα απο πριν…:lol:
πηγαμε και εκει εκανα αυτο που αξιζε στους καλλιτεχνες…
[SIZE=“3”]κοιμηθηκα…[/SIZE]
μεσα στο μαγαζι…:!:
γυρναμε ξημερωματα και πεφτω για υπνο…
ξυπνωντας το πρωι ειχα διαπιστωσει οτι:
ειχα ξηλώσει κουρτινες και κουρτινοξυλλα…
λαμπες και γλομπους και γενικα οτι ειχε φως το βραδυ…
χερουλια απο πορτες…
ειχα γραψει το ονομα της κοπελας που γουσταρα(ειμαι και τετοιος…) σε ολους τους τοιχους…
και καταφερα να γραψω με στυλο … σε τζαμι…[SIZE=“3”].μα πωωωςςςς [/SIZE] …???
πηγαινοντας το πρωι σε ενα αρχαιολογικο χωρο παρακαλουσα να παθουμε αυτοκινητιστικο για να σταματησει το κεφαλι και το στομαχι μου…
μετα απο εκεινη την βραδυα δεν μπορω να πιω τιποτα αλλο εκτος απο μπυρα και κρασι…:?
ζαλιζομαι μονο και μονο που μυριζω κατι αλλο…
μπορει να σας φαινεται λιγο αλλα μονο αυτο εχω απο τετοιες καταστασεις…
όταν μεθάω (-με) πολύ, συνήθως κάποιος χτυπάει, συνήθως εγώ.
[ul]
[li]δε νεξτ ντεη, ένα σπασμένο δάχτυλο στο πόδι και μία τιτανοτεράστια μελανια στην πλάτη. Αδυνατώ να θυμηθώ πώς, τελευταίο πράγμα που θυμάμαι από αυτό το πάρτυ είναι πως ήμουν στην ταράτσα, καθιστός στο δάπεδο, αγκαλιά με ένα στερεοφωνικό που έπαιζε το toxicity
[/li][li]βγαίνοντας χαρωπά και χοροπηδηχτά (δε ινγκλισ γουέη) από μεταλοπαμπ στο λονδίνο, δεν στόχευσα καλά την είσοδο του λεωφορείου (…), όοοοταν λοιπόν έφτασα στην εστία, θυμάμαι πολύ καθαρά να είμαι στο δωμάτιό μου, τη λάμπα να με χτυπά στη μούρη, να μυξοκλαίω σαν 5χρονο και έναν φίλο να προσπαθεί να μου βάλει πάγο στο σμπαραλιασμένο μου καλάμι.
[/li]Το κλου είναι πως την επόμενη μέρα έμαθα πως όλα αυτά έγιναν στο πάτωμα της κουζίνας, μπροστά στο ψυγείο.
[li]Μετά από αλκοόλ και άλλα πράγματα, να το παίζω Fred Aster στο διάδρομο της εστίας, και τελικά άνοιξα μία τρύπα στον τοίχο
[/li][/ul]
γενικά μιλάμε για πολύ πράμα, υπαρχουν βασικά χειρότερα αλλά ντρέπομαι :oops:
ηθικόν συμπέρασμα, the party’s not over until someone is hurt
Λογω γενεθλιων τον Δεκεμβριο, κανονιζω καθε χρονο εμπειρο παρτακι στο σπιτι με πολλες αιθεριες υπαρξεις, και πολυ ποτο. Επειδη ομως δεν ειμαι πολυ φαν του ποτου, οταν πινω του δινω να καταλαβει. Και επειδη σπουδαζω και Αγγλια, εχω αναγαγει το ποτο σε επιστημη.
Τεσπα φτανει η μερα του παρτυ, και αφου εχω οργανωσει το οινοπνευμα, αρχιζω με κατι ελαφρυ, κοινως πλακωνομαι στα μπυρονια. Αυτα τα βαρελια ενος λιτρου που βγαζει η χαινεκεν… Κατα τις 8 το βραδυ, ειιχα γινει τοσο τυφλα που δεν εβλεπα μπροστα μου… Καποια στιγμη βρεθηκα στη τουαλετα να αδειαζω το στομαχι μου στη τουαλετα.
Το επομενο πεωι ξυπνησα και ενιωθα σαν να μου χτυπουσαν το κεφαλι με το σφυρι του Θωρ.
να πω και γω 2ιστοριες προσφατες με αποκορυφωμα την 2η…
ξεκιναμε 2 να παμε για καφε εξαρχεια…
οι 2 γιναμε 4…
καμια σχεση σαν ατομα ο 1 με τον αλλο- αλλα καμια…
παιρναμε και γαμω…
γυρναμε σπιτια μας και λεμε ε δεν παμε και για κανενα μελι το βραδυ??
ξεκιναμε λοιπον οι 3 απο τους 4 - τυχαινει να ημασταν και τσακωμενοι με γυναικες- ο 4 ερχεται ηδη φτιαγμενος απο παρτι…
αφου εχουμε πιει τα κερατα μας ξεκιναμε με τα ποδια πισω…
και καταληγουμε να κανουμε κουνια τραμπολινο και γυρω γυρω ολοι στο παρκο μεσα στο ζαπειο…
το ξημερωμα μας βρηκε πανω σε 1 δεντρο να κρεμομαστε στα κλαδια και μετα να αραζουμε πανω στο δεντρο…
τα σημαδια απο τα χτυπηματα τα ειδα το αλλο μεσημερι…
και τωρα το θεικοτερο ολων…
ψυρρη για μελια με 2 αλλους φιλους χωρισμενους που ο 1 τυχαινει να συνανταει την γυναικα στον δρομο…
εχουμε πιει κλασσικα τα κερατα μας και ξεκιναμε να γυρισουμε παλι με τα ποδια…
στην ερμου πετυχαινουμε 1 μπουζουξη που παιζει και μαζευει κανα ψιλο…
αφου ριξαμε κατι χωρους στην μεση της ερμου ο 1 φιλος που παιζει χρονια μπουζουκι και σε μαγαζια του παιρνει το μπουζουκι και αρχιζει να παιζει τα δικα του…
και μετα να του δειχνει κιολας…
μετα απο αυτο ο μπουζουξης εφυγε μαζι μας (αφου περασε καποια ωρα)
πηγαμε σε 1 αλλο σπιτι για να εφοδιαστουμε να “πιουμε”
και καταληξαμε στο δικο μου…
7 η ωρα το πρωι και προσπαθουσε ο αλλος να μας εξηγησε στα σοβαρα πως μεταδιδεται το aids…το παραδειγμα που χρησιμοποιουσε ηταν τα ιγκουανα…
μην ρωτησετε πως τα συνδυασε και τι αλλα ειπε…
απο τοτε εχει μεινει η θεικη φοτο να κοιμαται στον καναπε στο πλαι με το 1 χερι στο κενο και να κραταει 1 ποτηρι γεματο νερο-δεν εριξε ουτε σταγονα…
επειδή βαριέμαι άπειρα ας γράψω και εγω την σχέση μου με το μεθύσι…
και εγω ανήκω στην κατηγορία του Almighty δηλαδή οταν γίνομαι κουρουμπελο σχεδόν πάντα τραυματίζομαι…
το τοπ θρι μου (τα περισσότερα μου τα έχουν πει δεν τα θυμάμαι…)
δευτέρα λυκείου πρώτη φορά στο καρναβάλι της ξανθής ήπια τα παντα… ώσπου τερματίζω και αρχίζω να ξερνοβολάω τους πάντες(μαζι και τη κοπέλα που γούσταρα!!!) με τα πολλά αφού εχω φαει μια τρελή βούτα απο κατι κάγκελα παω στο λεωφορείο για καβαλα και αρχίζω 2 γυρο…τα σκάγια πήραν κανα 2 ακόμα…
2 έτος Δεκέμβριος κάνει πάρτη μια φίλη μου στο σπίτι της…τερματίζω και περνώ καβαλικα ενα παιδί και εκει που μαλακιζομασταν γλιστράω και πέφτω πάνω στην πόρτα της κουζίνας που ειχε τζάμι το σπάμε(χωρις να το καταλάβουμε) και μετα απο λιγο σπάσαμε και τον καναπέ…φεύγοντας περνάμε απο την πλατεία και βλέπω τα λαμπάκια απο ενα δέντρο που είχαν στολίσει να κρεμονται και παω να κανω τον ταρζαν κόβονται και τρωω τα μούτρα μου…
προπερσι το καλοκαίρι κάνουμε πάρτη σε ενα μπιτσμπαρ… κόκαλο βάζω στοίχημα με εναν φίλο αν μπορώ να σπάσω ενα σφηνοποτηρο με το κεφαλι…εε δεν τα κατάφερα αλλα γέμισα καρούμπαλα!! μετα παω να ανέβω μπαρ γλιστράω και πέφτω απο την μέσα μεριά και τα μαμαω ολα…Και τελος με πάνε σπιτι πέφτω για ύπνο και σηκώνομαι να κατουρισω και μπερδεύω τις πόρτες και κατουραω σε μια γωνια στο δωμάτιο των γονιών μου…#-o
εε βασικά μετα το τελευταίο εχω σταμάτησα το πολυ ποτο…
5ημερη στην θεσσαλονικη τριτη λυκειου και κανονιζουμε να παμε ενα βραδυ σε ρεμπεταδικο.εισοδος 16 ευρω αν θυμαμαι καλα μαζι με το φαγητο και ενα μπουκαλι κοκκινο κρασι ανα 2 η 3 ατομα δεν θυμαμαι καλα.μες το κεφι και εχουμε πιει τα πρωτα κρασια μου λεει ενας φιλος να βαλουμε μισα μισα τα λεφτα και να παρουμε και αλλο μπουκαλι.δεχομαι .αρχιζουμε και πινουμε μοιραζουμε και στους αλλους και οι πρωτες ζαλαδες ηρθαν.τελειωσε το μπουκαλι και λεω στον φιλο μου δεν παμε για ενα δευτερο?και δεχεται.το αρχιζουμε και αυτο κερναμε και αλλους και ερχεται η στιγμη που αναγκαζομαι να παω τουαλετα.τυφλα τελειως ριχνω τις πρωτες ρουκετες και μετα ξαναγυρναω στο τραπεζι.σταματησα βεβαια να πινω αλλα δεν ηταν αρκετο και μετα απο κανα 10λεπτο πηγα παλι τουαλετα τρεχοντας αυτη τη φορα.εεε τοτε οι καθηγητες με πηραν χαμπαρι και αλλους τρεις που ηταν τα ιδια σκατα με μενα και με πηγαν εξω.να μην μπορω να στεριωσω στα ποδια μου με κραταγαν ενας καθηγητης και ενας μαθητης μεχρι να παμε στο λεωφορειο και αναγκαστηκαμε και φυγαμε νωρις απο το ρεμπεταδικο εξαιτιας μου και των αλλων και γυρισαμε στο ξενοδοχειο.μεγαλα ρεζιλικια
Αυτό το θρέντ θα εκθέσει πολύ κόσμο:lol:. Λοιπόν αυτή η ιστορία δεν είναι δικιά μου είναι ενός πολύ καλού φίλου μου και συμφοιτητή μου με ένα γνωστό του. Είναι στην Εύβοια πέρυσι το καλοκαίρι το λοιπόν, και έχουν βγεί αυτοί οι 2 και καναδυό ακόμα για ποτά. Πίνουν μπολικά εκεί πέρα και μετά περνάνε από μια κρεπερί για να φάνε. Ο γνωστός του φίλου μου είχε γίνει ντίρλα απ’τα ξύδια οπότε στην ερώτηση της σερβιτόρας “Τι θα θέλατε?” απάντησε “Θα ήθελα μια κρέπα μοσχάρι, λιθρίνι και τυροκαυτερή!”:lol::lol:. Έμεινε μαλάκας η κοπέλα και πάλι καλά οι υπόλοιποι τον μαζέψανε για να του δώσουν κανα καφέ.
ΕΠΟΣ ΤΟ ΘΡΕΝΤ
Εγώ έχω το καλό ότι δεν ξερνοβολάω ότι και να πιώ αλλά μια μέρα έγινε και αυτό
Ήμουν σε μπαρ στην Έυβοια με κάτι παιδιά οπότε βάζω στοίχημα με φίλο ποιός θα πιεί ποιό πολλά cuervo ποτήρια μονορούφι είπιαμε απο 5-6 ο καθένας μετά παραγκέλνει η παρέα ρακόμελα πάνε και αυτά μετα καθάρισα ότι είχε στο τραπέζι απο νερά μέχρι μαυροδάφνες και άκουγα τα μπινελίκια που τους έπινα τα ποτά μας κέρασαν και σφυνακια γιατί είχαμε πάρει τα κέρατα μας και μετά σηκόνομαι πάνω αρχίζω και φωνάζω στο μπάρ πίνω ποτά από άλλα τραπέζια οπότε με μαζεύουν και με πετάνε έξω οι φίλοι που ο ένας εντωμεταξύ λιάρδα στη συνέχεια αρχίζω και τρέχω και πάω στη φάτνη πού είχαν στήσει στη πλατεία και τα κάνω όλα πουτάνα.Στο τέλος αφού έφαγα μπινελίκια ξέρασα 1 φορα :!: και dead.
Second liosimo
Αθήνα σε ρακομελάδικο είχαμε γίνει λιάρδα πάλι και ο τρισμέγιστος φίλος μου που όταν μεθάει κάνει τον νυφάλιο :lol: στον δρόμο εγώ έκανα κλασικές μαλακίες και ο φιλος μου που ήταν λιώμα έλεγε στους άλλους άντε παιδιά μην κάνετε μαλακίες γαμώφωνάζοντας υστερικά #-o πάμε σπίτι ενός παιδιου καί ενώ συνέχιζε να φωνάζει αρπάζει και μπύρες για να πιεί και του λέω εγώ πού είχα συνέλθει τι τις θες ρε ζώο τις μπύρες πού είσε λιώμα μας έχεις σπάσει τα αρχίδια σκάσε ρε κοιμήσου είσαι μεθυσμένος μου λεέι #-o μετά από διαμάχες να τον ηρεμήσουμε εκστασιάζεται τα βγαζει όλα και μας ορμάει 8O8O8O (νο κομεντς) με τα πολλά τον σπάμε στο κσύλο και τον πετάμε να κοιμηθεί :lol::lol: