Πέρασαν δύο βδομαδες αλλά τώρα βρήκα λίγο χρόνο.
Metallica με Limp Bizkit μαζί, μες στις διακοπές (ή έστω πιο χαλαρά στη δουλειά) και στο Τορόντο, με το που ανακοινώθηκε παίρνω τον βρο και του λέω, μαν δεν παίζει έχουμε πάει θα μπορέσεις; Μου λέω το πολυπόθητο μπορεί, τα κλείνω (και ακυρώνω τους Ghost στο Λονδίνο) και ο,τι βγει. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάμε όμως, Metallica και Limp Bizkit, πιτσιρίκι πριν 25 χρόνια ήταν μεγάλο bonding με τον μεγάλο αδερφό και το καλύτερο, ήταν η πρώτη του συναυλία που πάει ποτέ. Δηλαδή αφού τελείωσε κιόλας μου λέει στην επιστροφή ήταν τέλεια η φάση, αυτοί οι δύο μαζί, ότι πήγα στον Καναδά για να τους δούμε αφού μόνος του ή με τη γυναίκα δεν πρόκειται να πήγαιναν (πιο Maidenικη και glam, δηλαδή κάθε φορά μου λέει για τους Kiss στην Αθήνα κλπ) και η κυρίως η συναυλία ήταν άψογη.
Στα της συναυλίας, απλά ήταν απίστευτα. Καταρχάς το στάδιο ήταν φοβερό (το στάδιο baseball που έχουν), δίπλα ακριβώς από το ενυδρείο και τον γμνν πύργο/εστιατόριο που δεν μπορώ τόσα χρόνια να βγάλω μια καλή φωτό, τέλεια διαρρύθμιση, τέλεια ακουστική (αρκετοί γκρίνιαζαν αλλά δεν ξέρουν τι λένε) και γενικά πολύ μπροστά ρε παιδί μου.
Limp Bizkit ισοπεδωτικοί, ΜΟΝΟ hits, ξεκινάνε με Mission Impossible κατευθείαν χαμός, Rollin, My Way, Faith, Hot Dog, Full Nelson, My generation, περάσματα από Creeping Death και Master, μια ωριτσα δυναμίτης. Fred Durst αδιανόητα cool, και δεν του το είχα ότι μπορούσε να κραυγάζει τόσο πολύ και τόσο σωστά σε όλη τη συναυλία. DJ Lethal τα δικά του και κλασσικά Wes Borland μεγάλος μάγκας, κάθε riff μες στο μυαλό σου κατευθείαν. Μόνο λιιιιγο αρνητικό, ότι ο Durst είναι παρλαπιπας και χώραγε άλλο ένα κομμάτι από το να λέει 5 φορές ότι δεν το πιστεύει ότι πατάει τη σκηνή που παίζει ο Hatfield. Τέλειο support, τέλειοι μαν, έχουν καταλάβει απόλυτα τη φάση τους, ότι θα παίξουν όλα τα hits και θα περάσει ο κόσμος άψογα με μια μπάντα-hype, μπράβο.
ΜΟΝΟ LIMP BIZKTIT ΡΕ ΜΝΠΝ
Το κυρίως πιάτο άργησε λίγο να βγει, αλλά κάτι σου κάνει ρε πστ όταν αρχίζουν οι AC/DC και λίγο μετά το Ecstasy of Gold, δεν υπάρχει καλύτερο εναρκτήριο κομμάτι πριν από μια συναυλία, μόνο ανατριχίλες.
Δεν θα πω πολλά γιατί η συναυλία ήταν άψογη σε αντίθεση με την περσινή του Μιλανου, οι τύποι τα έσπασαν και όπως ανέφερα αλλού, μεγάλο highlight ήταν ο Λαρς, τα έπαιξε όλα σωστά. Το καλύτερο κομμάτι της συναυλίας για εμένα ήταν η δυάδα Sanitarium και Wherever, μιλάμε ήμουν σε άλλη διάσταση, κόλλησαν τόσο σωστά, ήταν τόσο καυλωτικα, αφού πέρσι τον Κιρκ δεν τον άκουγα καθόλου (δλδ έχασα τη δισολια και το τελευταίο σόλο) και το Wherever ήταν η πρώτη μου. Όλο το στάδιο έτρεμε όταν σκάει τα ταμπουρα ο Λαρς και μπαίνει το riff, μιλάμε για τραγούδι που πρέπει να παίζεται συνέχεια.
Τα αρνητικά ήταν, ότι οι γαμιοληδες σκάγανε μπαφο συνέχεια, και έκανε νύξη και ο Durst και ο James , και μάλιστα ο James απλά μας είχε γραμμένους εμάς στην πλευρά μας γιατί υπήρχε ένα σύννεφο καπνού συνέχεια και λογικά τον ενοχλούσε και πήγαινε στα άλλα μικρόφωνα από το 5ο τραγούδι και μετά. Λογικό James, ξενέρωσα που δεν σε είδα πολύ από κοντά, γαμω το σπίτι σας μνπν Καναδοί. Το άλλο αρνητικό ήταν η σκηνή αλλά οκ, τα έχουμε ξαναπεί δεν είναι καλή η σκηνή σε αυτή την περιοδεία.
Με δύο λόγια, core memory στα 30+ και για τους δύο μας για πάντα, ε δεν το λες και λίγο