Είδες Ticks & Leeches τυχερέ!
Αναμένω για Κολωνία σε 1 βδομάδα!
Είδες Ticks & Leeches τυχερέ!
Αναμένω για Κολωνία σε 1 βδομάδα!
Σορι guys, αλλα οι Τουλ χαριζουν και ραβδους χρυσου στις συναυλιες τους; Βλεπω τις τιμες σε Πραγα και Κρακοβια και εχω την εντυπωση οτι πρωτα θα αφηνεις νεφρο στην εισοδο κι επειτα θα μπαινεις στο venue. 300 ευρω το εισιτηριο αρενας στην Κρακοβια, 200 η κερκιδα στην Πραγα, 90 ευρω κερκιδα στη Βουδαπεστη και ισως ειναι μισος μισθος για τους ντοπιους.
Ακομη τσεκαρω, σκατοπτησεις για Βουδαπεστη. Πρεπει να φυγω Δευτερα, μια μερα χαμενη επειδη θα φτασω απογευμα. Αλλα μισα λεφτα απο το να παω σε Τσεχια ή Πολωνια.
Η Aegean είχε προσφορά για Κρακοβία το “πήγαινε” με 55 ευρώ περίπου. Επίσης, τα διαθέσιμα εισιτήρια που κοιτάζεις είναι στην ουσία τα νόμιμα μαυραγορίτικα, τα οποία τα ονομάζουν platinum tickets. Αν έχεις υπομονή, λογικά θα βγούνε και κανονικά εισιτήρια κάποια στιγμή, τις προηγούμενες μέρες πάντως βγήκανε. Η επιστροφή από Κρακοβία είναι δύσκολη στις 22/5.
Εχεις δικιο, αλλα και η κερκιδα 200 εχει στην Κρακοβια. Τα ιδια και για τις αλλες δυο χωρες. Εκτος αν εχω χασει κατι τα 2 τελευταια χρονια, εχει το τικετμαστερ μαυραγοριτικα; Επισης, σε 10 μερες ειναι η συναυλια, ποτε δλδ βγαινουν τα τικετια;;;;;; Εχω υπομονη, οπως φαινεται η τελικη αποφαση θα παρθει σαν τρελα την τελευταια στιγμη, αλλα δεν θα καθομαι κι ολη μερα στο πισι για να περιμενω το κελεπουρι.
Για το εισιτηριο της πτησης, δεν μπορω να σκεφτομαι τι ευκαριες εχασα τις προηγουμενες εβδομαδες. Το θεμα ειναι τι θα βρω τωρα.
Βουδαπέστη τα εισιτήρια συναυλίας είναι σίγουρα πολύ πιο φτηνά. Κρακοβία υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαθέσιμα μόνο αυτά που η ticketmaster ονομάζει “platinum tickets”, για τα οποία αν διαβάσεις την περιγραφή θα καταλάβεις ότι ουσιαστικά είναι νόμιμα μαυραγορίτικα από τους ίδιους, για τα οποία κανονικά δεν πρέπει να πάρουν ούτε μισό ευρώ.
Η τιμή αυτή που σου λέω είναι τώρα.
νομιμο-μαυραγορίτικο…wtf που έχουμε καταλήξει. λίγο ΚΡΑ δεν βλάπτει. κράζανε τους σκάλπερς, μέχρι που βουτήξανε το χέρι στο βάζο.
These tickets vary in price driven by demand from fans, similar to airline tickets and hotel rooms. By using this dynamic pricing, we give fans an opportunity to safely buy official tickets for the events they love right up to the date of the show.
Κακώς τα ονομάζω έτσι; Η ίδια η ticketbastard τα πουλάει.
οχι, απλά αν λχ δεν τα πάρει κανένας, θα πάνε >0 ? Όχι. Προφανώς τα μοσχοπουλάνε. Τραγικό σαν business practice.
Τραγικό αλλά υπάρχουν τύποι που τα αγοράζουν. Δεν τους λέω μαλακες γιατί προφανώς έχουν το χρήμα για να το πετάξουν. Για το οποίο μάλλον είναι και μαλακες.
Μαλακια ειναι να συντηρεις ενα καθεστως που δε θα επρεπε να υπαρχει. Ας της εμεναν απουλητα της ticketmaster αυτα τα εισιτηρια, που προσπαθει να ξεζουμισει μεχρι και το τελευταιο σεντσι που μπορει, να σου πω εγω μετα αν θα εκανε τετοιες πουστιες.
Καλημερες. Ειμαι 10000% κατα των touts, νομιμων ή παρανομων φυσικα κι αυτος ειναι ο λογος που θα μπορουσα να χασω συναυλια των Rush (τα εχω γραψει εδω, 2011 ηταν, πώς περνουν τα χρονια). Δεν ηθελα να παρω σε τιμες μαυρης αγορας, ενω το venue ειχε θεσεις. Κατεληξα να βρω απο φορουμ, χερι με χερι, ασχετα με το πώς εξελιχθηκε η ιστορια
Δεν θα αγορασω εισιτηρια για τις θεσεις του τιποτα, btw στο ιδιο σημειο ειχα καθισει και τοτε (στους Rush το '11 εννοω). Ε, δεν θα μοιραζομαι ακριβως τη μπυρα μου με τη μπαντα αν βρισκομαι σε εκεινο το σημειο.
Εχεις δικιο, παει καπου 230 ευρω ο συνδυασμος Aegean+κατι αλλο για Κρακοβια, αλλα χωρις καν να εχω φτηνο εισιτηριο συναυλιας. Καπου 120 ειναι η πτηση για Βουδαπεστη, 100 το εισιτηριο συναυλιας και ενα 200αρι ο,τι φαω εκει. Ειναι σαφως καλυτερα.
Τσεκαρα Πραγα, γελαω με το συνολο που πρεπει να πληρωσω.
Υπήρχε εισιτήριο επιστροφής από Κατόβιτσε ξημερώματα, χωρίς διανυκτέρευση, με 35 ευρώ μέχρι πριν λίγες μέρες, αλλά φαίνεται ότι αυτές οι εποχές Μάτσα-Καζαντζίδη τελειώσανε κύριοι!
EDIT: Btw, Κρακοβία στις 22 έχει Elder, στις 23 έχει Van Der Graaf Generator και στις 24 Dream Theater
Συνελθε, θελω να παω για δουλεια τη Δευτερα.
Αυτο το λεει ο μανατζερ μου, αν δεν σε ειχα γνωρισει θα ημουν σε φαση “χμμμμ”…
Δεν εχεις δουλεια να κανεις σατανα;
Στηρίζω μάνατζερ
Το Μάκαρο έχεις μάνατζερ???
Η κατασταση με τα resales του ticketmaster ειναι χρόνια σαπιλα - το χειροτερο ειναι οταν γινονται sold out σε δευτερολεπτα, και μετα μονο μεσα απο αυτη τη πλατφορμα βρισκεις να αγορασεις.
TOOL παντως ειχα στειλει παλαιοτερα γιατι μπορουσα να βρω 75αρια εισιτηρια στη σουιτα, οποτε κατι φιλοι που σκασαν απο Ελλαδα τους ηρθε λογικα - επομενη φορα !
Ενταξει, κλασικη ατακα. Οχι, ο Μακαρος δεν ειναι μαζι μας (εννοω στη χωρα, διοτι κανεις δεν ξερει αν πεθανε )
α, το κάνουν και οι ΑΤΣΑΛΙΚΑ ?