Χόμπιτ

Balin & Dwalin

Οι 12

Και η μεγάλη απογοήτευση ως τώρα… ο Thorin.

Ο οποίος μάλλον τράβηξε ένα ξύρισμα με το τσεκούρι του για τις ανάγκες της ταινίας. #-o

ελα ρε καλος ο θοριν.

μπαλιν:bow2::bow2::bow2:

μου αρέσει που στην φώτο του θόριν είναι σε πρώτο πλάνο το όρκριστ το σπαθί της γκόντολιν.

Γενικά μου άρεσε που τους ξεχώρισαν αρκετά και έδωσαν κάτι χαρακτηριστικό στην εμφάνιση όλων αντί να κάνουν 13 τύπους με μούσια ως το πάτωμα. Αλλά τον Thorin χωρίς μούσια δεν έπρεπε να τον αφήσουν. Στους νάνους ήταν δείγμα μεγάλου κύρους, αυτό με απογοήτευσε λιγάκι. Τον έχουν κάνει λίγο Aragorn like [-X Τέσπα οι υπόλοιποι είναι θεούληδες και ήδη έχω λατρέψει χοντρούλη Bombur :smiley: Oin και Gloin οι πιο επιβλητικοί από όλους πάντως

ΤΡΕΛΗ μορφή ο Bombur!!! :smiley:

Γενικά, ένας κι ένας είναι όλοι! Αν και με τον Thorin δεν ξετρελάθηκα ούτε γω με την πρώτη ματιά… Xμμμμμμ. Μοιάζει με άνθρωπο. Ίσως αν τον δω στο κανονικό του ύψος να γουστάρω τελικά.

Μου αρέσουν γενικά οι περισσότεροι. Απλά τον Thorin τον είχα φανταστεί χοντρό, μεγαλοπρεπή, ξανθό, γεμάτο κοτσίδια σε μαλλιά και γένια. Κάτι σαν εκείνον τον τύπο που ήταν βασιλιάς των Σαξόνων (νομίζω) στον Βασιλιά Αρθούρο, τον κακό με την τσεκουράκλα που τον σκότωσε ο Αρθούρος στη μάχη, αν θυμάται κανείς. Σε κοντή έκδοση βέβαια γιατί εκείνος ήταν θηρίο. Θα πρέπει βέβαια να τον δω και ολόκληρο για να βγάλω συμπέρασμα. Τέσπα, γενικά ικανοποιημένος είμαι, ωραίους τους έκαναν.

Fili-Kili ωραίοι.
Ο Thorin όντως φαίνεται σαν να του λείπει λίγη αίγλη ας πούμε.

Εμένα σ’αυτό το κοντινό μου φαίνεται:

1. ως άνθρωπος
  2. ένας απλός πολεμιστής άνθρωπος.

Σίγουρα πάντως ως γαμηστερός νάνος. Βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει αν δω καμιά κανονική φωτό!

After we released a full body rendering of Thorin in combination with his fellow dwarves, many fans wanted to see the same image with Gandalf and Bilbo added. Today, we are pleased to release a new photo that highlights the amazing talents and skills of Ringer Lotroel. Here we have the first ever full rendering of the entire party as they may appear in The Hobbit films! Click on the image above for a high-res version and feel free to share and pass it around amongst your friends.

Μάλιστα. Ο Thorin συνεχίζει να μην μου αρέσει και τόσο πάντως :frowning:

Ούτε ο Kili… :frowning: :frowning:

Αλλά ο Thorin… ΓΙΑΤΙ;;;; Επρεπε να είναι ένας νάνος αρχέτυπο. Όπως όλοι τον φανταζόμαστε… :confused:

Οι υπόλοιποι μου αρέσουν αρκετά αλλά ο Thorin μοιάζει πολύ με άνθρωπο και δεν φαίνεται να τον συνδέει σχεδόν τίποτα με τους υπόλοιπους. Όπως το βλέπω εγώ ήθελαν έναν Aragon like χαρακτήρα για την ταινία και έκανα τον Thorin έτσι. Ειδικά την γενειάδα του είναι μικρο έγκλημα που την έφαγαν, στους νάνους ήταν δείγμα μεγάλου κύρους.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150326323406807&oid=141884481557&comments

3 video-blog και το καλύτερο ως τώρα, δείχνει πολλές σκηνές από τα γυρίσματα με τους νάνους όπως και συνεντεύξεις με τους ηθοποιούς. Όμορφες εκπλήξεις από επίσκεψη παλιών γνωστών αλλά το καλύτερο βρίσκεται στο τελευταίο δευτερόλεπτο :smiley:

O Bombur είναι απλά θεούλης.

αγαπησα bombur :smiley:
το τελος εκπληκτικο:D:D(τι φωνη)
αλλα δεν παιζει να ξαναδω γυρισματα μεχρι να βγει ταινια.περιμενω τρειλερ.σε κανα εξαμηνο προσδοκω!

Είναι λίγο μαλάκες. Γενειάδα αν είχε ο Θόριν μια χαρά θα ήταν. Είδα και το βίντεο από τα γυρίσματα, όλοι μου αρέσουν περισσότερο τώρα, εκτός από τον Θόριν.

Και εγω ξενερωσα πολυ με τον Thorin… Γιατι? Δεν νοειται νανος με καλοκομμενο μουσι, οπως ολοσωστα ειπε και ο Dead ηταν συμβολο κυρους η γενειαδα για τους νανους… Οι υπολοιποι μου αρεσουν πολυ και οι περισσοτεροι ειναι μεγαλες μορφες.

https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150451523596807

Το 4ο video blog από την ταινία όπου ο Τζάκσος μιλαέι αρκετά για το 3D και πολλά από αυτά που λέει ταιριάζουν στην συζήτηση που είχε αρχίσει ο Lupin κάποια στιγμή για το 3D και το κατά πόσο αυτό επηρεάζει μια ταινία. Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον έχει η διαφορά κινηματογράφισης της ταινίας στα 24 fr. αντι 16 που είναι το κανονικό.

νόμιζα οτι οι ταινίες είναι στα 25 frames.

επειδη εχει πεσει ησυχια.υπαρχει πιθανοτητα στις 16 δεκεμβρη(ημερα κυκλοφοριας των πρωτων λεπτων dark knight rises και πιθανοτατα και trailer) να εχουμε και ΗΟΒΒΙΤ TEASER(για μας τα αρρωστακια ειναι μεγαλο γεγονος)!!!

μαλακες θα παθω κανα overdose συγκινησης εκεινη την ημερα!:cry: