φώτο του μπίλμπο.
like
όπου να ναι θα βγει και το πρώτο trailer.
8O8O8O
μολις ερχομουν να το ποσταρω.ΚΛΑΜΑ
Δεν μπορω να περιμενω
οντως πολυ καλο! το τραγουδι των νανων ε? γαματο!!
ο αρχινανος δε μαρεσει
ισως πρεπει να ξαναδιαβασω το βιβλιο, παει καιρος απτο γυμνασιο
Ανατριχίλες μόνο. Αλλά γαμώτο ακόμα δεν μου αρέσει όπως κάνανε τον Θόριν.
πο, δωσε πονο…
Εν τω μεταξυ δεν αποκαλυπτει και τιποτα, για οποιον εχει διαβασει το βιβλιο…τυπικα πραματα,χαρακτηρες και λιγες εικονες της Μεσης Γης…looks great!
edit
την αναμενουμε αρχες Ιανουαριου εδω η αυτο το μηνα που θα
κυκλοφορησει και στην Αμερικη?
Μόλις το είδα και εγώ, συγκίνηση. Άντε τώρα περίμενε ένα χρόνο.
Πάντως ο Θόριν μου φάνηκε κάπως καλύτερος τώρα που τον είδα στο trailer
πώρωση.πώς θα περιμένουμε τώρα ένα χρόνο να το δούμε.
και εμένα ο thorin στο trailer μου φάνηκε καλύτερος.ελπίζω να μην του έχει κόψει πολλές σκηνές η παραγωγή του jackson όπως είχε κάνει και στο LOTR.
Αυτό το μήνα… το δεκέμβρη αλλά το 2012!!!
ναι μετα το πηρα χαμπαρι
αλλα λεω αστο μην κανω εντιτ
μαζί με το τέλος του κόσμου θα δούμε και το Hobbit.
astaldo πότε θα κάνει ο jackson κάμια ταινία με σιλμαρίλλιον να πωρωθούμε ακόμα πιο πολυ?
edit:
sorry για το double post.
σχεδον δακρυσα
μπορει να το προλαβουμε αν βγει πριν τις 21
:lol:
ω καλα, απο τωρα εικαζω οτι σε…χμ, πες 2012 θα βγει στις αιθουσες, καλοκαιρι το DVD, φθινοπωρο-χειμωνα το extended, ε τοτε θα ειναι το πραγματικο ζουμι, οπως και με τα τρια extended του Αρχοντα-που ηταν σαν να εβλεπες αλλες ταινιες-…
Δεν ξερω, ελπιζω και γω να μην εχει πολλα αυτη τη φορα το extended, ωστε να δουμε τα περισσοτερα στην αιθουσα…
πιο πολυ trailer επαναληψης παντως, σκηνων και χωρων της Μεσης Γης ή εικονες που φερναν σε Fellowship, οχι δλδ κατι που δεν εχουμε ξαναδει…και καλυτερα, αν ηταν να δουμε Lake City, Smaug ή βαρελια στο ποταμι:p προτιμω να τα δω οταν θα φτανουμε στην πρεμιερα, προς τελη καλοκαιριου πλευρα, ειναι πολυ νωρις τωρα…
Πω ρε, ένας στο youtube παραπονιέται γιατί δεν εμφανίζεται ο… Λέγκολας, ο Γκίμλι και ο Άραγκορν στο τρέιλερ!
Κατα τ’ άλλα μια ωραία, λαχταριστή μπουκίτσα ήταν το τρέιλερ, σαν σοκολατάκι που τσιμπάς από ζαχαροπλαστείο και μετά θες κι άλλο.