Lake City, Smaug και βαρελια στο ποταμι δεν νομίζω να δούμε στην πρώτη ταινία έτσι και αλλιώς. Αυτά μάλλον πάνε στην δεύτερη ταινία μαζί με νεκρομάντη.
Πωπωπωπωπωπωπω, άντε τώρα να περιμένει κάποιος ένα χρόνο. Κλασικά τοπία μέσης γης στο trailer, Γκάνταλφ υπερθεός, χόμπιτ, νανάκια, σπηλιές, σπαθιά, επιτέλους λίγο ηρωισμός ρε π***μου!
Πιο πιθανό το κόβω να δούμε καμιά ανεξάρτητη παραγωγή από οπαδούς που βάζουν λεφτά από τη τσέπη τους παρά κάτι από Jackson
ΠΟ, τωρα καταλαβα οτι το τραγουδι στο τρεηλερ ειναι το οver the misty mountains cold-περα μακρια απτα βουνα της καταχνιας:p
ποσα χρονια πανε που εχω διαβασει αυτο το βιβλιο, πανω απο 10 :’)
μου φαίνεται οτι είχαν πεί οτι η 2η ταινία θα είναι η μάχη στο Dol Guldur.οπότε lake city,smaug κλπ πάνε πιο πολύ στην 1η ταινία.
Η τελειότητα σε τρέηλερ!
Κατά τ’ άλλα, κι όμως
εκεί που λέει Γκλόιν εμφανίζεται ο John Rhys Davies, δεν ξέρω αν είναι ως περσόνα του Γκλόιν ή του Γκίμλι σα φλασμπακ, αλλά είναι ο Γκίμλι όπως και να το κάνουμε!
Στο ριπιτ για την υπερτραγουδάρα!
[I]Far over the misty mountains cold
To dungeons deep and caverns old [/I]
Μολις αναγωνρισα τι τραγουδουσαν ανατριχιασε καθε ατομο στο σωμα μου.Τρελανε μας ρε Τζακσον…
Εδιτ,τι πλανο ειναι αυτο στο 1:24 γαμω.
το χω δει 5 φορες απο το πρωι.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ:!:
συγκινηση φουλ ρε σεις.καλα το τραγουδι δεν το συζητω καν.
πως περιμενουμε ενα γαμημενο χρονο.νομιζω παντως οσον αφορα το τι θα δουμε στις ταινιες θα ειναι εμβολιμα αλλες σκηνες σ αυτα που λεει το βιβλιο.οποτε δρακο ουτε εγω πιστευω οτι θα δουμε:p
Ανατριχίλα πραγματικά. Cant wait! Πολύ bathorila το τραγούδι:)
λογικα στο Μιρκγουντ θα κοψει το πρωτο μερος, οπωτε αναμενουμε αραχνες…παντως ναι, οπως και ναχει συγκινητικο τρεηλερ, ειδικα για οσους μεγαλωσαν και τα βιβλια αλλα και με τις ταινιες-το star wars της γενιας των 90ς, μην ξεχνιομαστε- ΑΛΛΑ, μιας και το εχω δει και γω καμια 10αρα φορες, ισως θα επρεπε να το δομησει αλλιως διοτι πραγματικα ΔΕΝ δειχνει τιποτα, ισα ισα που δειχνει εικονες που τις εχουμε ξαναδει τριακοσες φορες, στα lotr…ενα τησερ με το τραγουδι των νανων και μια απο τις φευγαλεες στιγμες μαχης που εδειξε, ισως να ηταν αρκετο και πιο ουσιωδες…(δλδ καποιος που δεν γνωριζει, θα νομιζει οτι ειναι και σηκουελ-εξου και τα σχολια στο γιουτουμπ για αραγκορν κτλ)
Τεσπα, οπως και ναχει, αναμενουμε μεγαλο επος και να πα να γαμηθει και η αποπανω παραγραφος
Μπα καλύτερα έτσι, αν έδειχνε περισσότερο θα είχα φάει το κεφάλι μου με την αναμονή ενός χρόνου, εδώ ένα τραγούδι έβαλε και ακόμα να συνέλθουμε. Ήταν ίσα ίσα για να μας ξυπνήσει και απλά να μας πάει 10 χρόνια πίσω όταν περιμέναμε πως και πως οι φανς να βγει το trailer του πρώτου Άρχοντα.
έλα πάρτε μόνο το τραγουδάκι
Πραγματικά δεν έχει ξανασυμβεί το τραγούδι της χρονιάς να κυκλοφορεί - έστω και σε πρώιμη μορφή - την προηγούμενη χρονιά!
Δόξα και τιμή στον κορυφαίο Howard Shore, θα τρίβουμε τα αυτιά μας για ακόμα μια φορά, και χάρηκα περισσότερο που είναι κι αυτός πάλι μέσα από οποιονδήποτε άλλον.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10150554790416807
5o βίντεο από την παραγωγή της ταινίας, εδώ μας δείχνει την προετοιμασία για τα εξωτερικά γυρίσματα και δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για το Χομπιτον που θα κάνει πολλούς να αρχίσουν να σκέφτονται μια επίσκεψη στην Νεα Ζηλανδία μέσα στα επόμενα χρόνια.
Το τρέιλερ δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε. Δεν έδειξε και κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Οι απαιτήσεις βέβαια έχουν ανέβει πολύ ψηλά αφού το Χόμπιτ είναι το βιβλίο των παιδικών μου χρόνων. Μακάρι η ταινία να τα σπάει όσο και το βιβλίο!
Ψιλο-οντοπικ, πετυχα αυτο:
δεν εχω διαβασει το βιβλιο ακομα, μπαη δε γουεη, θα το διαβασω πριν βγει η ταινια του χρονου, αλλα τουτο δω λεει τιποτα, αξιζει να το δω;
τοχω σε κασσετα (!), ωραιο ειναι, με λιγο musical σε σημεια, τρομερο σαουντρακ + ακομα πιο απιθανα σκιτσα
cult…
Στη συνεχεια ακολουθησε και το Lord Of The Rings του μεγαλου Bankshi και τελος το Return of the King των ιδιων του Hobbit(μπερδμενη ιστορια το πως εξελιχθηκε η ολη προσπαθεια anyway)…
αλλα καλυτερα διαβασε το βιβλιο-προφανως- πρωτα…
Βασικά όπως είπε και αποπάνω καλύτερα να διαβάσεις το βιβλίο πρώτα. Η animation ταινία του '77 είναι κάτι σαν μια πολύ γρήγορη περίληψη του τι συμβαίνει στο hobbit. Για μένα λέει μόνο αν έχεις διαβάσει το βιβλίο το έχεις λατρέψει και θέλεις να δεις οτιδήποτε έχει σχέση με αυτό.
Δεν έχω ιδέα από τα βιβλία, αλλά μόλις είδα το trailer έκλαψα.
Τι τραγούδι, τι ατμόσφαιρα.
Σαν έρθει η ώρα δεν θα αντέξω την συγκίνηση να δω τον Gandalf 7 χρόνια μετά.
Aν έχεις εξοικείωση με το να διαβάζεις στα αγγλικά, διάβασέ το από εκεί, τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με τη μητρική γλώσσα του Τζει Αρ Αρ.