Ρε, συνέρθετε. Κλάματα από δω κι από κει.
Χαρά και ανακούφιση.
Για εμας που το διαβασαμε πιτσιρικια και το μυαλο μας οργιασε, ναι κλαματα … και πολλαπλες ανατριχιλες ! ^^
ε ναι ρε… εννοείται κλάμα και συγκίνηση!
Τα σπαει το κομματι και δενει πολυ με το τρειλερ.
μπίλμπο μπίλμπο μπίλμπο μπο μπο μπο…
[SPOILER][I]ο μόνος τρόπος για να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου.[/I][/SPOILER]
το 'μαθα αργά.
διάβασα το παρακάτω άρθρο και με έβαλε σε σκέψεις το σημείο που λέει:
O Benedict Cumberbatch, είναι ο ηθοποιός που μπορεί να τον ξέρετε αν έχετε παρακολουθήσει την τηλεοπτική εκδοχή του Sherlock. Είναι επίσης ο ηθοποιός που θα δώσει τη φωνή του στον δράκο Smaug αλλά και στον Νεκρομάντη, στο Χόμπιτ του Πίτερ Τζάκσον.
Οι πιο μυημένοι στον κόσμο που δημιούργησε ο Τόλκιν θα ξέρουν ότι ο Νεκρομάντης, δεν είναι άλλος από τον Sauron. Και κάπου εδώ φτάνουμε στη συνέντευξη του Benedict Cumberbatch που σήκωσε θύελλα συζητήσεων, για τον δρόμο που έχει διαλέξει να τραβήξει ο Πίτερ Τζάκσον στην κινηματογραφική μεταφορά του Χόμπιτ.
[B]«Παίζω το ρόλο του Smaug μέσω της τεχνολογίας motion-capture και δίνω τη φωνή μου στον Νεκρομάντη, που παίρνει μέρος στη μάχη των πέντε στρατών ή κάτι παρόμοιο που δεν έχω καταλάβει ακόμα[/B]. Δεν συμμετέχει στο βιβλίο του Τολκιν, είναι κάτι που ο Πίτερ Τζάκσον έχει πάρει από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και θέλει να το προσαρμόσει στην ταινία».
θα είναι λίγο μαλακία να εμφανίσει τον sauron στην μάχη των 5 στρατιών.
:-s:-s:-s
Μπορεί να βάλει τον Θόριν να τον νικήσει!
Εντάξει στο τέλος πάλι θα το αλλάξει όπως στο RotK που στο τέλος έβαζε τον Aragorn να παίζει φάπες με τον Sauron αλλά στο τέλος άλλαξε τον Sauron με ένα troll.
μη μου λετε τετοια και εχω καει με το τρειλερ.μη μου λετε τετοια λεμε.
Δηλαδη περιμενατε να ειναι πιστη στο βιβλιο και απαραλλαχτη η μεταφορα στον κινηματογραφο?Λες και στον Αρχοντα δεν αλλαξε ποσα πραγματα ο Τζακσον.
Ας περιμενουμε και θα δουμε.Ο Καμπερμπατς παντως ειναι θεουλης.
αυτό ελπίζω και εγώ.έτσι και αλλιώς θα είναι 2 ταινίες το χόμπιτ.η 2η θα είναι όλη για την μάχη στο dol guldur.εκεί ας βάλει όσο sauron θέλει.αλλά όχι και στην μάχη των 5 στρατιών.
Εδώ κόντεψε να σκοτώσει τον Aragorn. Αυτό θα μας πειράξει;
εδώ δεν εμφάνισε τον μπόμπαντιλ.
[SPOILER]αν και η αλήθεια(για να μην βρίζουμε συνέχεια τον τζάκσον) είναι οτι στην αρχή οι ταινίες του άρχοντα ήταν πολύ μεγάλες σε διάρκεια.συνολικά και τα 3 ήταν 15-18 ώρες και η παραγωγή του είπε να τις πετσοκόψει γιατί ήταν αντιεμπορικές τόσο μεγάλες σε διάρκεια.[/SPOILER]
πολύ έπικ!!
Φοβερό το τρειλεράκι
Billy Connolly Joins The Hobbit Cast! Official Release