Χόμπιτ

Nicolas Cage turned down the part due to family obligations.

θενκ γκαντ.

πιστευω οτι ολοι οι ηθοποιοι ηταν τοσο ταιριαστοι στους ρολους τους που δεν μπορω να φανταστω τις ταινιες με διαφορετικους…

παντως συμφωνω με therion…ηταν τραγικη επιλογη ο συγκεκριμενος :-s

• άπειρο

Ο Sean Connery τι ακριβώς δεν κατάλαβε ?:-k

Σοβαρά όμως τι δε κατάλαβε. Όσο για Cage πραγματικά και μόνο που το σκέφτομαι μου χαλάει όλη την ταινία!!!

εγω γελαω νευρικα και με την εικονα του Βιν Ντιζελ ως Αραγκορν

Βασικά αυτό ακριβώς. Πραγματικά δε μπορώ να βάλω άλλους σε κανένα από τους ρόλους των ταινιών!

Ο Μαγκνιτο επικρατησε του Ξαβιε λοιπον=p

Απ’ολους αυτους φατσικα για LOTR θα μου κολλαγε μονο ο Sam Neill αλλα για αλλο ρολο(Elrond πχ),αντε και ο Neeson.Επισης δε θα με χαλαγε να ταν ο Monaghan Φροντο νομιζω,παροτι ειναι δυσκολο να προσπαθησουμε να φανταστουμε πως θα ταν ο καθενας γιατι οι ερμηνειες εχουν καρφωθει στα εγκατα του υποσεινηδητου.

Αλλα ρε Τζακσον αγορι μου,θα εβαζες αυτο εδω το ατομο http://www.youtube.com/watch?v=xP1-oquwoL8 να παιξει πανω σε υλικο του JRR Tolkien;Τι σχεση εχει ο μεγαλυτερος κωμικoς της εποχης μας με αυτα τα πραματα;Eυτυχως στραβωσε,θα αρχισω να πιστευω στη μοιρα.

εδιτ,τωρα που το σκεφτομαι μαλλον θα παιχτηκε κανα τηλεφωνηματακι απ’τον θειο του στον Τζακσον,δεν εξηγειται αλλιως

o Bowie παντως, σε οποιονδηποτε ρολο LOTR χαρακτηρα αποτελει ονειρωξη

χαλαρα για Grima

Πάτωμα με όλα, όλα λέμε. Αλλά:

Αυτό. Και μόνο οι σκηνές με την Arwen αρκούν για να κάνουν την τριλογία διαμάντι. Και σε συνδυασμό με Bruce Willis σε ρόλο Boromir, δεν θα χρειαζόταν καν να έχουμε διαβάσει τα βιβλία για να ξέρουμε ότι η Gondor αποκλείεται να χάσει.

και σταθη ψάλτη smeagol

Πάντως ο Lewis ως Aragorn δεν είναι και κακή ιδέα. Εντάξει ο Viggo ταίριαξε 100% και πλέον δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί κάποιον άλλο σε αυτό το ρόλο αλλά κακή ιδέα δεν την λες.

Για Cage, Diesel εντάξει θα ήταν ο απόλυτος τρόπος να καταστρέψεις όλη την τριλογία.

Celeborn ή ναι, Ερλοντ…και Γριμα θα μετρουσε, αλλα νομιζω πως του αναλογει ενας πιο ‘αρχοντικος’ ρολος…

Μορτενσεν γαμευσε και πιστευω θα γαμουσε εξισου και ο Λιουις…

Συλβεστερ Σταλονε για Mouth of Soron\m/
(λιγο στραβο)

:lol::lol::lol:

http://uk.movies.ign.com/articles/122/1223523p1.html

Δν ξερω αν εχει ποσταριστει ηδη,αλλα : [B][I][U]Το “Hobbit” σε παγκόσμια πρεμιέρα το Νοέμβρη. (click)[/U][/I][/B]

Η μικρή πόλη Wellington στη Νέα Ζηλανδία ετοιμάζεται να υποδεχτεί πλήθος κόσμου, καθώς η πολυαναμενόμενη ταινία του Peter Jackson “The Hobbit: An Unexpected Journey” θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012.

…άντε να το δούμε και στα μέρη μας…τόσο καιρό περιμένουμε:):!:

Τελείωσαν τα γυρίσματα του Hobbit.

Πάρτε και αφίσα για Comic Con

Άντε λίγο υπομονή ακόμα.