8ο και τελευταίο production video από τα γυρίσματα της ταινίας όπου μας δείχνει την επίσκεψη στο comic con και μερικά πολύ εντυπωσιακά σκηνικά από την ταινία και τους αποχαιρετισμούς της τελευταίας μέρας. Βασικά ένα βίντεο που κάνει την αναμονή ακόμα χειρότερη αλλά δεν βαριέσαι
Έχω δει μόνο το 1ο και δεν παίζει να δω τίποτε άλλο… μόνο κάτι φωτό που πετυχαίνω στα ιντερνετς και στα φεισμπούκια! Δεν θέλω να ξέρω τπτ
:lol::lol::lol:
Καλά μην νομίζεις πως είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά. Περισσότερο το κλίμα στα γυρίσματα δείχνει, τις πλάκες που κάνουν μεταξύ τους. Υλικό από την ταινία λίγα πράγματα (π.χ. από τον δράκο ούτε… μυρωδιά) εκτός από μερικά σκηνικά που σε πολλές περιπτώσεις σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.
Θέλει να το κάνει τριλογία ο Jackson λέει με υλικό από τα παραρτήματα του Άρχοντα. Λίγο τραβηγμένο μου ακούγεται προσωπικά, όχι πως δεν υπάρχει υλικό βέβαια. Όπως έχω καταλάβει θέλει να βάλει μέσα όλους τους πρωταγωνιστές της τριλογίας του Άρχοντα μέσα για καλύτερη σύνδεση.
μεγαλη μαλακια εαν γινει αυτο, αλλαζει το βιβλιο παρα πολυ. α ρε γαμω τα λεφτα σας…
αν πάει με μπούσουλα τα παραρτήματα του άρχοντα τότε δεν νομίζω οτι θα μας πειράξει.εξάλλου και η 2η συνέχεια του χόμπιτ (η μάχη στο Dol Guldur) δεν αναφέρεται μέσα στο βιβλίο.
Να χαλάσει το βιβλίο δεν το χαλάει, απλά πλέον η ιστορία του hobbit θα είναι η έναρξη για κάτι μεγαλύτερο. Υλικό υπάρχει για να γίνουν όχι 2 και 3 αλλά 10 ταινίες. Απλά επειδή έχει ξεκινήσει ένας προγραμματισμός για 2 ταινίες με πυρήνα της ιστορίας το βιβλίο hobbit τέτοιου είδους αλλαγές τελευταίες στιγμής μπορεί να χαλάσουν την συνοχή. Άσε που πλέον ο τίτλος hobbit δεν θα έχει και πολύ νόημα. Όπως και να έχει συνεχίζω να έχω εμπιστοσύνη στο team του Άρχοντα.
γενικα και η 2η ταινια ειναι υπερβολη, αλλα οκ την δεχτηκαμε, οπως δεχτηκαμε και τον λεγκολας (κλοριτσια τρεξτε). ο αρχοντας ηταν και 3 βιβλια οποτε καθοτανε μια χαρα. το χομπιτ ομως ειναι 1 βιβλιο. οκ 2 ταινιες με το ζορι βγαινουνε, συν οτι εξτρα. η 3η πως διαολο βγαινει??συν τις αλλοις θα περιμενουμε παλι 1 χρονο για την εποομενη??
Εντάξει τα παραρτήματα από Άρχοντα έχουν αρκετό υλικό και η ιστορία με τον Νεκρομάντη επίσης. Εκτός αυτού υποψιάζομαι όπως είπα και πριν πως θα θέλουν να δώσουν μερικά στοιχεία για το τι έκανε τότε ο Άραγκορν (που ήταν καμιά 20 ετών τότε αν δεν κάνω λάθος άρα δύσκολα θα δούμε τον Viggo να επαναλαμβάνει τον ρόλο). Όλα αυτά υπάρχουν σε γραπτά από τον Τολκιν και μπορούν να μπουν σε μια ταινία. Απλά έτσι χάνεται ο χαρακτήρας του Χομπιτ αφού αν πάει σε 3η τα μισά σχεδόν δεν θα είναι από το βιβλίο αλλά από τα παραρτήματα.
άντε και μετά την τριλογία για το χόμπιτ να γυρίσει και άλλα 6 για το σιλμαρίλλιον να τρελαθούμε.
αυτο για το σιλμαριλιον οφιελω να πω οτι θα ηταν το καλυτερο. αλλα τριλογια χομπιτ δεν κου καθεται καλα… τεσπα!!
Εμένα προσωπικά θα μου άρεσε περισσότερο απλά να έβγαινε κάτι τέτοιο με άλλο όνομα. Αλλά φαντάζομαι δεν είναι και η καλύτερη τεχνική marketing αυτή.
Καλά όσο για το Silmarillion… shut up and take my money!
Βασικά αυτό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως θα βγει όλο το project ως Χομπιτ ενώ αν τελικά έχουμε 3 ταινίες το Χομπιτ παίζει και να είναι το 45-50% μέσα. Κατά τα άλλα δεν με χαλάει να δω σε ταινία και τα παραρτήματα από τον Άρχοντα.
Για Silmarillion μετά την επιτυχία του game of thrones δεν θα με χάλαγε μια ανάλογη τηλεοπτική παραγωγή αν και το budget θα ξέφευγε υπερβολικά. Για κινηματογράφο δύσκολα το βλέπω. Ούτε με 10 ταινίες δεν βγαίνει.
γμτ, έπρεπε να κάνουν εξαλογία τον άρχοντα, κρίμα, δε φτάνουν 4 ώρες για κάθε βιβλίο
τα extended ειναι αρκετα μεγαλα. βγαινουν οντως πανω κατω 4 ωρες καθε ταινια, χαχαχα.
αυτό λέω μπρε. ΔΕΝ φτάνουν οι 4 ώρες για τον κάθε βιβλίο :p.
είχε κυκλοφορήσει η φήμη οτι και καλά οτι η τριλογία του άρχοντα στην αρχή είχε διάρκεια 15-17 ώρες και παρενέβη η εταιρεία που θα το προωθούσε και είπε να κόψουν κάποιες ώρες. δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό.
αν σκεφτεις οτι ηδη πιανει το 12ωρο συνολικα δεν ειναι και τοσο μακρια το 15ωρο…
Και επίσημα πλέον έχουμε 3 ταινίες αντί για 2. Στο Link η ανακοίνωση από τον Jackson.