Στο αν που με κουβάλησαν πάντως στα γιάννενα γινόταν της πουτάνας
Τελικά όντως γούσταρα κάργα! Πω ρε, πραγματικά πότε πέρασαν 11 χρόνια από τον πρώτο Άρχοντα (σνιφ) ; Κανονικό δεν ξέρω αν θα το δω στο σινεμά, πάντως σε 3d γάμησε, ειδικά σε κάποιες σκηνές το ανέβασε πολύ! Απορίες είχα μπόλικες μιας και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, ευτυχώς μου τις έλυσαν κάποια παιδιά στην δουλειά. Αναμονή λοιπόν μέχρι το επόμενο! Εύγε!
δακρυσα.
Ευχαριστημένος αρκετά απο την ταινία. Ο τζακσον ότι συνταγή επιτυχίας είχε την πήρε και την έβαλε μέσα στο χομπιτ. “Κλασική τζακσονικη επικουρα” αλλα δεν με χάλασε γιατι δεν περίμενα να δω κάτι άλλο. Βασικά ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ να δω κάτι άλλο.
Το πόσο ίδιο είναι αυτο το έργο απο άποψη σκηνοθεσίας και μουσικής, με έσπρωχνε αυτομάτως να το συγκρινω με τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Λάθος που με εκανε στο τέλος να έχω μια μικρή δυσαρέσκεια. Αλλα δεν γίνεται να συγκρίνεις το ένα με το άλλο γιατι είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Τέλος πιστεύω ότι το χομπιτ δεν είχε υποδομή να γίνει τριλογία. Σε πολλα σημεία μου φαίνεται ότι το τραβούσε απο τα μαλλιά γιατι δεν είχε αρκετό υλικό. Πιστεύω πως σε 2 τρίωρες ταινίες θα ήταν ότι πρέπει!
γιατι το λες αυτο?Επειδη η πρωτη ωρα της ταινιας ηταν μεσα στο κωλοσπιτο του Bilbo? :lol:
[SPOILER]εκει που πετουσαν τα πιατα και τραγουδουσαν οι νανοι,νομιζα οτι στην επομενη σκηνη θα εμφανιζοταν η χιονατη ρε μαλακες,μα το θεο[/SPOILER]
το οποίο όλο σκηνικό ήταν κάτι το εντελώς ξένο με το βιβλίο σαφώς:!:
αυτό…
[B][SIZE=“7”][B][U]wimps and posers leave the hall[/U][/B][/SIZE][/B]
[SPOILER]ξαφνικά βγήκε ο manowar-ας από μέσα μου με αυτό το ποστ[/SPOILER]
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
σε ποια πολη εισαι?εγω το ειδα αρτα σαββατο βραδυ και ειχε αρκετο κοσμο,καμια εκατοστη δηλαδη.λιγοτερους περιμενα να πω την αληθεια.πρεβεζα που μενω δεν εχει καν σινεμα!παρα ενα θερινο.
Σερρες
Τελειοτητα, ετσι απλα. Και ας μην εχω διαβασει το βιβλιο (εχω ασχοληθει βεβαια αρκετα με Τολκιν). Γουστα τρελα. Αντε γεια!
Εχω βαλει και το Hobbit στα ηχεια (προφανως για Guardian μιλαω) και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΣΜΕ!
Υ.Σ. Η πιο μελαγχολικη στιγμη υστερα απο αναγνωση βιβλιου/προβολη ταινιας ειναι η συνειδητοποιηση οτι η Μεση Γη (και ολα τα παρελκομενα) δεν υπαρχουν.
Λοιπον σαπακια,κλειστηκε δυνατη ροκιν αντιπροσωπεια για Σαββατιανη 48fps προβολη.Γιατι εμεις ειμαστε αντρες.Δε γκρινιαζουμε για ναυτιες[COLOR=“Magenta”] ουτε αλλαζουμε θεση στον ηλεκτρικο για να κοιταμε προς τα εκει που παει επειδη ζαλιζομαστε[/COLOR].Ουτε εχουμε φοβο μηπως λογω θρι ντι μας μεγαλωσει η πρεσβυωπια(οπως ειπε το παληκαρι πιο πισω)η παθουμε σαλμονελα(εγω ειδικα που την εχω περασει,ειμαι ακομα πιο στ’αρχιδια μου).Οσο για τον αλλο που περιμενε να δει λεει τη Χιονατη,να παει να δει το ΑΝ που δεν ειναι τοσο παραμυθακι και ειναι απ’τη ζωη βγαλμενο.Και συ ο ψηλος απο Χολαργο…να προσεχεις το κωλο σου,τον βλεπω ξυρισμενο απο δω και περα.
Ντεκαρντ και συ πλυσου γιατι μετα σου ερχομαστε.
ANTΡΙΚΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΡΜOZOYN
\m/
Παίζει πιθανότητα για αύριο να το δω, αν δεν κάτσει τελικά count me in. Κι αν κάτσει βασικά ακόμα, πάλι το σκέφτομαι.
ποια ειναι η αγαπημενη σου μπαντα;
Επιτέλους το δα. Με πολύ λίγα λόγια, απλά θα πω ότι λίγα πράματα με κάνουν να νοιώθω τόσο όμορφα όσο κάθε επίσκεψη στην Μέση Γη.
Άσχετο, αλλά ο Elrond είναι ίδιος ο Τσίπρας! Σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσα να τον κοιτάω! Πάθαινα βραχυκύκλωμα και χανότανε το suspension of disbelief
Helloween.
Επρεπε να απαντησεις πιο ρεαλιστικα.Τεσπα,ασε το βιογραφικο σου στα παιδια μεσα και θα επικοινωνησουμε μαζι σου…
Βαιπερ εισαι σωστος.Και αν καποιοι στην εποποιια του Χομπιτ ειναι φιλαργυροι και καπιταλιστες ειναι οι Νανοι.Τιποτα δεν ειναι τυχαιο
:lol2:
[SPOILER]καμιά σχέση ωστόσο[/SPOILER]