Χόμπιτ

Κι όμως αφού ειπώθηκε συμφώνησε πολύς κόσμος. Όταν τον ξαναδείς έχε το στο νου και 8α με θυμηθείς. Είναι τα φρύδια, οι εκφράσεις και το βλέμμα της υπεροπτικής γνώσης…

Μα τι magenta κι εσύ ρε μλκ πάμκιν. ΜΑΤΖΕΝΤΑ?

Να σας πέσουν τα μάτια ρε. Να σας βγούνε πριν δείτε την επικότερη σκηνή της ταινίας.

[SIZE=“1”]επρεπε να φανει οσο πιο πουστρε γινεται[/SIZE]

Το ρεψιμο του Μπομπουρ εννοεις;

Το nipslip της Γκαλάντριελ.

:lol3: :lol3:

“Here lies
T.B.M.
Died after 3d
wathcing movie
R. I. P.”

και το παραδοσιακό, αντρίκιο μια χαρά είναι…

συνεχίζω την παράδοση από το Lord of the Rings και έκλεισα τικετς για Χριστούγεννα βράδυ. :yahoo:

Πηγα ο κακομοιρος να το δω και μου φυγε ο φακος επαφης στο μεσο της ταινιας. Εφυγα #%(#&(%*#(&

Δεύτερη προβολή σήμερα, κανονική αυτήν την φορά. Το χόρτασα μπορώ να πω για τα καλά, είδα περισσότερο τις ατάκες και τις σκηνές.

[U]Τα Highlights για μένα[/U]

[SPOILER]Ο Ρανταγκαστ στο Ντουλ Γκολντουρ.
Η εσωτερική συνομιλία της Γκαλάντριελ με τον Γκάνταλφ. Οταν λέει “έχουν φύγει” - “ναι” - “το ξερες” - “ναι” και το χαμόγελο σκανταλιάρικου παιδιού του Μακελεν. Και οι νάνοι τν επόμενη στιγμή ήδη στα βουνά, στ’αρχίδια τους πραγματικά τι πιστεύουν οι άλλοι για την αποστολή τους. :lol:
Ολη η σκηνή με το Γκόλουμ και ειδικά στο τέλος με τα πλάνα όπως το βλέπει ο Μπίλμπο μπροστά του.
Και φυσικά οι Αετοί.
[/SPOILER]

Πιο συμπαθής μορφή ο Μπάλιν.

[B]To 3D Or Not To 3D: Buy The Right Hobbit Ticket[/B]: http://www.cinemablend.com/new/3D-Or-3D-Buy-Right-Hobbit-Ticket-34520.html

Πριν συναντήσουν τον Άρκο.

Για την ταινία δεν έχω να προσθέσω κάτι… τα είπατε όλα… απλά ΑΠΙΘΑΝΗ!!! Έχουν βρει τη μαγική συνταγή και μας αφήνουν αφωνους κάθε φορά!!! Και δεν πειράζει ας έκαναν κάποιες κουλές παρεμβάσεις-προσθέσεις για κερδίσουν το πολυπόθητο 3ωρο.

Χτες την είδα 2η φορά σε κανονική προβολή στα Odeon και πραγματικά έχασε άπειρα μπροστά στο 3d!!! Ήταν λες και έβλεπα πιξελιασμένη ταινία του '90 στο star. Χάλια ποιότητα εικόνας. Οπότε όσοι σκέφτεστε αν αξίζει το 3d ένα σας λέω… ΟΡΜΑΤΕ (στα village πάντα)!!!

Μία σκηνή ήθελα να τηρήσουν έτσι για το γαμώτο… να φάει τα μούτρα του στο χαλάκι ο Θόριν μπαίνοντας στο σπίτι του Μπίλμπο έτσι για να χάσει λίγο το όλο αντρουά στυλάκι :stuck_out_tongue: αλλά τον έβαλαν να σκάει μούρη τελευταίος και καλύτερος.

Γιατι στα village παντα?!

Ε μα είναι λογικό…

Είναι βιολογικό το 3d στα Multiplex.

Τα village αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι οι μοναδικοί κινηματογράφοι στην Ελλάδα που έφεραν τα 48fr/sec σε 3D

Το ειδα κ εγω λοιπον

verdict

[SPOILER][B][SIZE=“4”]ΔΕΚΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΠΕΡΜΑ[/SIZE][/B][/SPOILER]

μολις γυρισα…καυλα.και το 3d διόλου κακο

και εγω το ειδα σημερα…εσπειρε…

Οι αθεόφοβοι ρε ακόμη δεν άρχισε να παίζει η πρώτη ταινία…

[SPOILER][I]
Here’s your first look at Bilbo in The Hobbit: The Desolation of Smaug - in theaters December 13, 2013! [/I]

Προσοχή για τα έπιπλά σας.

[SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

πηγα επιτελους και γω. το καθυστερησα γιατι ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΞΑΝΑ για ναμαι στο καταλληλο επικο κλιμα.

Καμια απογοητευση, η ταινια ηταν πανεμορφη οπως και τα συναισθηματα που προκαλει. Θα παω να την ξαναδω μονο για αυτα τα δεκα χρονια που θα με παει πισω.

Οσο ξαναβλεπα τους αρχοντες συνειδητοποιουσα αρκετα την ελλειψη νανων, φανταζομαι κυριως επειδη ο Τολκιν τους βαρεθηκε με το χομπιτ. Τους φαγαμε λοιπον στα μουτρα τρεις ωρες και τους λατρευω.

[SPOILER]Ειδικα ο εκλεπτυσμενος νανος, ο "Mr Gandalf’, ειναι φανταστικος, (ποτε δεν θυμομουν κανενος το ονομα)

Δεν εχω διαβασει το σιλιμαριλλιον και τα γενικοτερα apendices του Αρχοντα οποτε δε ξερω τι ακριβως “εχει δικαιωμα” να ειναι στο χομπιτ και τι δεν εχει. Προσωπικα η προσθηκη του Αλμπινου Ορκ καθολου δε με ενοχλησε γιατι καταλαβαινω πως λειτουργει σαν story driver, πραγμα απαραιτητο για μια ταινια που για τουλαχισοτν εικοσι λεπτα δειχνει τυπαδες να περπατανε. Γενικα ομως πανεμορφα και εφυγα χαμογελωντας απο το σινεμα που ειχα καιρο. (η οργασμικη φατσα του εχπενδαβλες δε μετραει)

[SPOILER]δυο σημεια μου 'κακοφανηκαν΄λιγακι.

το πρωτο ειναι εκει στη συναντηση με σαρουμαν και γκαλαντριελ και λοιπα. Δε με νοιαζει που δεν εγινε ποτε αυτο, αλλα με νοιαζει που ενω ο γκανταλφ γενικα φαινεται πιο ξεγνοιαστος κλπ, σα να διαφαινεται καπως η πληρης συνειδητοποιηση της προσπαθειας του Σαουρον να ανακτησει τις δυναμεις του. Αμα λοιπον εισαι ενας μεγας μαγος, και φοβασαι για την επιστροφη του σατανα (που ενω του λενε ολοι πως ειναι στο μυαλο του) θεωρητικα δεν θαπρεπε να ξερει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για την ιστορια και τις δυναμεις του Σαουρον; Πως σκατα τον βλεπουμε στο fellowship να τραβαει κατα Μινας Τιριθ να ψαχνει να δει τι σκατα ειναι το δαχτυλιδι του Μπιλμπο; Αυτο δηλαδη με ενοχλησε λιγακι, απο την αλλη μπορει να ειναι και αυτο στο δικο μου κεφαλι μοναχα.

Το δευτερο ειναι ο θανατος του Goblin King. Η σκηνη δηλαδη. Μου φαινεται λιγακι γελοια. Ηταν δηλαδη τοσο δυσκολο σε ενα δεκαλεπτο επικ τρεξιματος και σφαξιματος να μου βαλεις και ενα γαμηστερο σφαξιδι του χοντρου; Επρεπε να μου πεταξεις το comic relief και κει; Yπερβολη[/SPOILER]

[SPOILER]Ταχετε πει ομως ολα. Ειναι μαγευτικη. Καστιν εξαισιο, εφφε, εικονες, όλα. Riddles in the dark και δεν ειμαι καλα. Κωλοχαρηκα και με το πως εδεσε την αρχη αυτης της ταινιας με την αρχη του fellowship. συγκινηθηκα και με φροντο λιγακι, αναχαθης κωλοπαιδο.

Και τελος η σπαθα του Θοριν. ΑΝΤΕΓΕΙΑ αντουριλ.[/SPOILER][/SPOILER]

ps, η διαρκεια του δνε φανηκε καθολου (οχι οτι περιμενα) και γενικα δε πιστευω πως θαχουμε προβλημα με το σπασιμο του χομπιτ στα 3. In Jackson we trust.

Χαουεβα, θαθελα να ζουσα σε εναν κοσμο που το χομπιτ βγηκε πρωτα σα ταινια, ετσι, στα τρια, να γαμαγε μανες, και μετα ναχε οοοοοοοοοοοολο το ελευθερο και το χρημα στον κοσμο ο Τζακσον να κανει ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΗΘΕΛΕ με τον αρχοντα. Σελιδα προς σελιδα. Και appendix και ολα. 35ωρα επη, ζμπουτσαμ. Αυτα.

σπάθα της τεράστιας γκόντολιν και απότι λέει και ο τόλκιν σφυρηλατήθηκε μαζί με το ξίφος του γκάνταλφ(glamdring).θεωρητικά πολυ ανώτερο ξίφος απο το αντούριλ.

και εγώ το σκέφτηκα αυτό μόλις είδα το χόμπιτ.