Χαχα, να ένας που νιώθει! Μα ρε, ακούστε πως μιλάει η Άργουεν, δεν είναι σπαστική? Δε σου ρχεται να της πεις σκάσε μωρή πατσαβούρα! :PP
Εντάξει, έχω δει κι άλλες παραμυθένιες ταινίες, με πριγκίπισσες και ξωτικά κλπ, πολυ πιο “παιδικές” σε σχέση με τον Άρχοντα, αλλά δε το παράκαναν τόσο! Και στο Μικρό μου Πόνι πιο νορμάλ μιλούσαν τα θηλυκά.
Τέλος πάντων, ιδιοτροπία μου. Ελπίζω να μην έχουμε παρόμοια σκηνικά στο Χόμπιτ.
smaug να εχουμε σωστο και να πανε να πνιγουν ολοι οι αλλοι…γενικα εμπιστευομαι Τζακσον αλλα δεν μπορω να κρυψω τις ανησυχιες μου για το ρη-καστ πολλων χαρακτηρων της τριλογιας…τεσπα, 2012 βγαινει ο νεος Μπατμαν οπωτε κλαιν μαιν…
Για τον ρόλο του Φρόντο έχουν διαρεύσει ήδη πολλές πληροφορίες
[SPOILER]σύμφωνα με αυτές θα είναι ο αφηγητής της ιστορίας του Χομπιτ διαβάζοντας το κοκκινο βιβλίο there and back again στην αρχή και στο φινάλε της ταινίας.[/SPOILER]
Ε ενταξει ρε αφου ψαχναν για reunion γιατι δεν φτιαχναν ενα LOTR 4 για το πως ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα μετα το δαχτυλιδι? Στο χομπιτ που κολλανε ολοι αυτοι?
Και επίσημα για Sir Christopher Lee (από το site του)
[I]Slowly but surely, Peter Jackson has managed to secure the return of the majority of the major stars from The Lord of the Rings franchise for his soon to be shooting prequel, based on J.R.R. Tolkien?s The Hobbit.
Sir. Christopher Lee had been in talks to reprise his role as the wizard Saruman and it now looks certain, providing that he is in good health, that he will be appearing in the movie.[/I]
Α, οκ! συμφωνώ σε όσα λες στο αν έπαιρναν τον Χολμ…
Ντάξει, και ο Freeman μια χαρά είναι για Μπίλμπο… (μοιάζουν κι όλας… με τον χολμ)
Οσον αφορά το υπόλοιπο κάστ, παρατήρησα ότι αυτός που θα υποδυθεί τον νάνο Dwalin, μοιάζει με τον John Locke απο το Lost… αχαχαχαχχα
[SPOILER][/SPOILER]
Δεν ξέρω, αλλά εμένα δε με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ το πως μιλάει η Άργουεν… ειναι πολύ haunting όλο το σκηνικό… στα μάτια μου “ταιριάζει” ο τρόπος της… κι ο ψίθυρος…
δεν ξέρω… θα μου φαινόταν πολύ “φωνακλού” για άργουεν αν μιλούσε κανονικά… και μάλιστα μου φαίνεται ότι ταιριάζει πολύ καλά αυτό που κάνει επειδή μιλάει για πράγματα που είναι δυσνόητα και δυσκολοχώνευτα, όπως “μοίρα”… “μέλλον”… “θάνατος”…
Οπότε η γνώμη μου είναι ότι μ’αρέσει αυτή η προσέγγιση της ομιλίας της…
@Αstaldo: στο video που πόσταρες εντόπισα μία απο τις αγαπημένες μου στιγμές στην ταινία>> το σημείο που η Άργουεν πέφτει-κάθεται εξαντλημένη ψυχικά και της γλιστράει το βιβλίο απο τα χέρια, τα οποία δεν έχουν πια την δύναμη-προσοχή να το κρατήσουν…
δε χρειαζόταν το spoiler, το λέγαν αυτό και κάποιες σελίδες πιο πριν…
Αυτό είναι επίσημο τώρα??
Απο το άρθρο που πόσταρε ο Astaldo ο Elijah δεν λέει κάτι συγκεκριμένο…
[SPOILER]
Wood does know his part will be small.
Wood assured fans that he only took the part knowing that it would respect the work.
“There only would have been reservation about taking the part if there had been something that had infringed upon the integrity of the original book, but that was never going to be the case.”
[/SPOILER]
αλλά μπορούμε να καταλάβουμε πάνω κάτω ότι μάλλον ισχύει αυτό που είπες κι εσύ…
Δεν ψάχνει για reunion… !
Αν κοιτάξεις τη σελίδα με το cast που έχω quotάρει στην αρχή του ποστ, οι χαρακτήρες έχουν σημαδάκι στα δεξιά με το αν είναι οι σίγουροι του βιβλίου, ή αν είναι “κάτι άλλο” που σκοπεύει να κάνει ο Jackson.
Και το συζητούσαμε κι αυτό σε προηγούμενες σελίδες (κοίταξέ τες μια), ότι μάλλον δε θα συμπεριληφθούν όλοι αυτοί στην ταινία Χόμπιτ, πόσο μάλλον ως “πρωταγωνιστές”… , αλλά θα είναι σε μια “συνδετικη” ταινία-γέφυρα με την τριλογία του άρχοντα…
Πολύ ωραία σκηνή αλλά να σου πω την αλήθεια για όποια σκηνή και να έλεγες θα έλεγα ακριβώς το ίδιο. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν πιο ηλίθια κολλημένο από μένα στο συγκεκριμένο θέμα!
Γενικά βγάζει κάτι ρε παιδί μου (εμένα γενικά το race των Elf μου τη σπάει οπότε ίσως είναι και αυτό) αν και νομίζω ήταν αρκετά καλή επιλογή για τον ρόλο!!
Δεν μπορώ να φανταστώ κάποια άλλη για να τον ρόλο της Άργουεν… για μένα αυτή ταίριαζε γάντι… γιατί τέτοια αντιπάθεια προς τις υποκριτικές της ικανότητες??
εμένα με πείθει…
Όχι και γω μια χαρα ικανοποιητικότατη την βρήκα. Είχε γενικά αυτό το μη μου άπτου, αιθέριο feeling που έχω ως εικόνα για Elf! Απλά δε πολυχωνεύω elves!!!
Εγώ πάλι νομίζω πως ο Jackson με τα elves… δεν. Ίσως είναι δικό του το θέμα τελικά, θέμα σκηνοθεσίας. Και ο Λέγκολας σπαστικός ήταν. Αλλά τουλάχιστον δεν έβγαζε αυτό το FAKE που βγάζει η Άργουεν.
Υπάρχουν ηθοποιοί που κοιτάς μέσα στα μάτια τους, ακούς τη φωνή τους και σε πείθουν, σε αγγίζουν. Η Άργουεν δεν το έκανε αυτό σε μένα, καθόοοολου όμως, όλο εφέ φωτισμού και ήχου.
Θέλετε να δείτε αιθέριες υπάρξεις σε ταινία φαντασίας? Πάρτε δείτε το [B]Legend[/B] του Ridley Scott, εκεί η ερμηνεία πείθει πέρα ως πέρα.
Είμαι εντελώς εκτός θέματος, αλλά τι να γίνει.
ΥΓ - Γενικά τα elves είναι εντελώς φλωρούμπες στον Άρχοντα. Αέρινα, ανώτερα και άχρωμα. Ε ρε που είναι εκείνα τα παλιά τα ξωτικά του Σιλμαρίλλιον, κάτι Φέανορ, κάτι Τούριν κλπ, που γαμούσαν και έδερναν.