Βέβαια ο Φέανορ με τις μαλακίες που έκανε το φαγε το κεφαλάκι του. Περνούσαν μια χαρά τα ξωτικούλια μες στη χλιδή και τους χάλαγε κ από πάνω !!!
[I]Shooting of The Hobbit is to be delayed one last time (hopefully) after Director Peter Jackson underwent an emergency operation for a perforated ulcer last night in Wellington, New Zealand.
A short statement was just released saying:
?Sir Peter is currently resting comfortably and his doctors expect him to make a full recovery.?
Filming was due to start on February 14th and actors are currently at ?Hobbit camp? preparing for the heavy schedule.
The statement went on to say that Sir Peter?s surgery is not expected to impact on his directing commitment to The Hobbit beyond a slight delay to the start of filming.
Hopefully PJ will be back on his feet in no time and back in Middle-earth??. Get well soon Sir Peter[/I]
Τι διάολο ρε γαμώτο;;; Κατάρα έχει πέσει;;
δεν παιζει να βγει ποτε…
μ’αρέσει που εγώ έγραφα πριν λίγα ποστς, ότι ανησυχώ για την υγεία των ηλικιωμένων ηθοποιών που είναι γύρω στα 80… και κοίτα που το πρόβλημα το αποκτάει ο σκηνοθέτης… ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ…
άντε, καλή ανάρρωση… και καλη αναμονή σε μας…
Πες τα ρε Ελανορ!
Ξεκίνησαν και επίσημα τα γυρίσματα
o turin δεν ήταν ξωτικό.άνθρωπος από τον οίκο του χαντορ ήταν.
πάντως συμφωνώ οτι έπρεπε στον άρχοντα να τα κάνει λίγο πιο brutal τα ξωτικά.στην αρχή του άρχοντα φαίνονται καπως πιο άγρια τα ξωτικά.
οφ τόπικ :
φώτο της μαχης του morgoth με τον fingolfin.
Λιγακι θολη και ελαφρως κουνημενη,αλλα τον καταλαβαινω τον φωτογραφο.
[SPOILER]:p:p:p εννοειται ε…[/SPOILER]
Στο θέμα των ξωτικών στην ταινία του Άρχοντα δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ και τόσο. Δηλαδή ποια ήταν η συμμετοχή τους ποια στο βιβλίο και περιμένατε κάτι αντίστοιχο με τα ξωτικά του Σιλμαρίλιον; Στα γεγονότα του Άρχοντα η εποχή των ξωτικών είχε τελειώσει και η παρουσία τους ήταν τελείως διακριτική έτσι και αλλιώς.
Όσο για τον Λέγκολας για τους περισσότερους έγινε σπαστικός μερικά χρόνια αργότερα όταν ξαφνικά ο Ορλαντο Μπλουμ έγινε ο απόλυτος μαιντανός και έδειξε πόσο απίστευτα ατάλαντος είναι.
Βασικά τα καλύτερα Elves στις ταινίες ήταν κάτι κομπάρσοι που στέκονταν παραδίπλα σε διάφορες σκηνές! Φρουροί, πολεμιστές, τα παιδιά του Elrond που σφυριλατούν το σπαθί κτλ! Φυσιογνωμικά ήταν αρκετά πετυχημένοι! Από τους κεντρικούς ρόλους μόνο η Galadriel με έπειθε και ο Haldir σαν περσόνα, αλλά αυτός δεν ταίριαζε καθόλου εμφανισιακά! Και για human ήταν λίγο μπούλης:)
Πάντως όπως και να έχει τα Elves είναι γενικά λίγο ξενέρωτα σαν φυλή:) Πραγματικά μόνο ο Tolkien κατά καιρούς τα έχει αναδείξει σε επικούς ήρωες που ξεπερνάνε την χλυαρότητα με την οποία τα έχω συνδιάσει! Κυρίως όπως σωστά ειπώθηκε στο Σιλμαρίλιον. Στον Άρχονtα το μόνο ξωτικό που μου άρεσε πραγματικά και που θύμιζε εποχές Σιλμαρίλιον ήταν ο Γκλορφιντελ που δυστηχώς ο ρόλος του ενσωματόθηκε στης Arwen!
:vibrate::vibrate::vibrate:
Αυτό.
Θα χει και Andy Serkins… χαρές και πανηγύρια λέμε!!
μισος εμεινε:lol:
Έρεψε ο Πετράκης…
Αν καταστρέψει το βιβλίο η οργή μου θα πέσει πάνω του …
…όλων μας η οργή:):!:
Κάτι που μόλις τώρα πρόσεξα είναι πως στην ταινία θα υπάρξει χαρακτήρας που δεν συναντάμε στα βιβλία.
Σήμερα δόθηκαν λεπτομέρειες για τον ρόλο αυτό όπως και την ηθοποιό (ναι πρόκειται για γυναικείο χαρακτήρα) που είναι πιθανόν να την ενσαρκώσει.
http://the-hobbit-movie.com/2010/01/05/the-hobbit-casting-call-out-for-lead-roles/
Ωστόσο μιας και έκατσα και ξαναδιάβασα το βιβλίο μετά από αρκετά χρόνια που είχα να το πιάσω στα χέρια μου άρχισα να σκέφτομαι πως τελικά ίσως η γέφυρα που θέλουν να δημιουργήσουν με τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών να μην γίνει σαν ξεχωριστή ταινία αλλά σαν μέρος του Χομπιτ και σε παράλληλο χρόνο.
To spoiler να μην ανοιχθεί από όσους δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο και δεν θέλουν να χαλάσουν την έκπληξη τους.
[SPOILER]Κάποια στιγμή ο Γκάνταλφ αφού αφήνει την συντροφιά των νάνων στις παρυφές του mirkwood του αναφέρει πως έχει επείγουσες δουλείες και πρέπει να διώξει τον Νεκρομάντη που έχει εμφανιστεί στα Νότια. Πιθανολογώ χωρίς να ξέρω πως αυτό θα προστεθεί στο Χομπιτ και θα είναι ο λόγος που η ταινία διαιρείται σε 2 μέρη.[/SPOILER]
σωστη σκεψη.θελω να υπενθυμισω οτι δεν εχουν τα δικαιωματα για αλλα γραπτα του τολκιν οποτε τα παραπανω στη ταινια προφανως πρεπει να πηγαζουν καπου μεσα απο το βιβλιο.οπως το σποιλερ.
oh noes…
Orlando Bloom Confirms His Involvement In The Hobbit