[SPOILER]Ελπίζω η παρουσία του να είναι διακριτική και να έχει να κάνει με το δάσος του Mirkwood από όπου και περνά η ομάδα για να πάει στο βουνό. Πιστεύω απλά να τον δείξουν ως μέλος της συνοδείας του βασιλιά των ξωτικών. Άλλωστε από εκεί είναι ο Legolas άσχετα αν δεν τον αναφέρουν ονομαστικά στο hobbit. Μάλλον βρήκαν ευκαιρία να τον επαναφέρουν για να έχουν αναγνωρίσιμα πρόσωπα από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. [/SPOILER]
[SPOILER]
Κανονικά έτσι θα έπρεπε να είναι ίσα ίσα να βρίσκετε ξέρω γω πίσω από τον Άρχοντα Thranduil ως γιος του σε μια πολύ διακριτική παρουσία. Αλλά δυστυχώς δεν το κόβω να είναι έτσι. Πλέον ο Bloom είναι “μεγάλος” αστέρας του Hollywood και δεν νομίζω να δεχόταν ένα απλό ρολάκι.[/SPOILER]
Βασικά όχι και τόσο μεγάλος πλέον. Οι “μετοχές” του έχουν πέσει αρκετά και δεν το βλέπω να παίζει και σε πολλές μεγάλες παραγωγές πλέον.
[SPOILER]Αλλά από τη άλλη δύσκολα θα τον έδειχναν να στέκεται απλά εκεί. Τον βλέπω να παίρνει κανονικά μέρος στην μάχη των 5 στρατιών στο τέλος. Πάντως έχουν δικαιολογία να τον επαναφέρουν και απλά δείχνουμε εμπιστοσύνη στον Jackon. [/SPOILER]
Επειδη μας εχει πιασει φοβος πιστευω οτι ο Τζακσον θα δειξει τον ιδιο σεβασμο
στο βιβλιο οπως και στους Αρχοντες.Τωρα καποιες αλλαγες σιγουρα θα υπαρξουν
αλλα δεν νομιζω οτι θα κανουν τιποτα κραυγαλεο.
Μακάρι να γίνει έτσι και να μη στέλνει κανα Μπίλμπο να πέφτει από γκρεμούς ξέρω γω…
Orlando Bloom confirms he?s been in talks to return as Legolas in The Hobbit:
Question: You were a part of the hugely successful franchises for The Lord of the Rings and Pirates of the Caribbean, and now those franchises are continuing on. What?s it going to be like to see those movies, as an audience member?
ORLANDO BLOOM: Great! I?ve had such a great run with them. Are you going to appear in The Hobbit? BLOOM: Yeah, it?s looking like that. I?m really excited about going to see Pete [Jackson] again. It?s still a little up in the air, but the idea of working with Pete is fantastic. I can?t actually really talk too much about it, at this point. I just was given the script to piece through, so it?s quite exciting. The whole script? BLOOM: Yeah! Will you have to do anything to physically prepare for that role again? BLOOM: Are you telling me that I?ve put on weight, in the last 10 years? I just have to grow my hair really long and blonde again. Isn?t he a younger version? BLOOM: Yeah.
το ξερω κλαιν αλλα πρωτη εικονα απο την ταινια(εμμ στο περιπου)
http://www.theonering.net/torwp/2011/04/11/43445-riddles-in-the-dark-image-from-the-hobbit/
βλεπω τον μπιλμπο!
[SPOILER]με λιγη προσπαθεια:-s[/SPOILER]
O Peter Jackson ανέβασε στην σελίδα του στο fb 10λεπτο βιντεάκι για το Hobbit!!!
το οτί θ συμμετέχει στη μάχη των 5 στρατιων το θεωρώ δεδομένο αφού ανακοίνωσε επίσημα οτί θα πάιζει στη ταινία. δε νομίζω να τον βάλει σε ένα πολυ διακριτικό ρολο δίπλα στον πατέρα του και καλά.ελπίζω να μην κάνει καμιά πατατιά ο τζακσον και του δώσει κανένα πολύ μεγάλο ρόλο βιάζωντας το βιβλίο…
Υ.Γ
και το οτί θα χώσει τη γκαλάντριελ μέσα δεν είναι και ότι καλύτερο pour moi, δε χρειάζεται να μεγαλώνουμε ή να δημιουργουμε χαρακτηρες και ρόλους για κινηματογραφικές αναγκές γμτ σε τέτοαι βιβλία!
EDIT
δε ξέρω πότε τα λέγατε αυτά και αν είναι πολύ άκυρο το ποστ μου, τώρα είδα το thread και δεν έχω πολύ δουλειά στο γραφείο
θεουλης Ian Mckellen στο 6ο λεπτο :’)
λογικά η γκαλάντριελ και γενικά το white council θα συμμετέχουν πιο πολύ στo Χόμπιτ2,όπου πάλι λογικά θα υπάρχει και η μάχη με τον necromancer στο dol guldur.
Δέν νομίζω να μεγαλώσει το ρόλο της γκαλάντριελ και του καραμοΛέγκολας ενώ δεν πρέπει.εξάλλου και ο ίδιος ο τζάκσον είναι φαν του τόλκιν και δεν θα ήθελε να χαλάσει την μεταφορά απο το βιβλίο στην οθ’ονη.
παρόλο που είναι φαν όμως ξεχύλωσε το ρόλο της ατάλαντης στον άρχοντα
Καλά μη μιλήσουμε για τις ακυράδες στις 3 ταινίες… Μια βδομάδα θα λέμε!!!
ο τζάκσον κανονικά τις ταινίες της τριλογίας τις είχε βγάλει να είναι πολύ πιο μεγάλες αλλά του είπαν οι υπεύθυνοι της new line μου φαίνεται να τις μικρύνει.τα πιο μπάμ άκυρα ήταν
-στο 2ο οτι δεν σκάνε τα ξωτικά για βοήθεια, ο έομερ ήταν μέσα στο helms deep και για βοήθεια έρχεται ο έρκενμπραντ.
-άλλο άκυρο ήταν οτι δεν έβαλε το μέρος του βιβλίου που λέει για τον μπόμπαντιλ.άλλα δεν θυμάμαι τώρα
μπορω να κάθομαι και να γράφω τόμους για τα άκυρα
από τις πιο άκυρες-γελοίες σκηνές η μονομαχία aragon-λυκοκαβαλάρη.
Καλα και το οτι μονος του ο Λεγκολαντ κατεβασε ολοκληρο Μουμακιλ ξερω γω και εκανε και skate φιγουρα στην προβοσκιδα δεν παει πισω απο ακυριλα-γελοιοτητα.
Ξεκολλάτε ρε με τα “άκυρα” να πούμε. Η ταινία δεν έγινε μόνο για όσους διάβασαν το βιβλίο. Μια χαρά ήταν η μεταφορά του Άρχοντα μακάρι να είναι το ίδιο καλή και στο Χόμπιτ.
+100
original1924: ιατί δεν υπάρχει στο βιβλίο και είναι δημιούργημα παραγωγων που γαμάνε την ιστορία προς τέρψην της κάμερας και των εφέ.γίατί ,αφού ο τολκιν δεν έχει γράψει οτί ο αραγκορν πέφτει από ένα γκρεμό κι εγώ δε ξέρω πόσα μέτρα και επιζεί, δε νομίζω οτί πρέπει να το γράψει ο τζακσον!
άσε που κόψανε μία από τις καλύτερες στιγμές του βιβλίου, χωρίς να καταλάβω και το λόγο! η σκηνή που φτάνει ο αραγκορν στα λιμάνια ,σηκώνει το λάβαρο του ελεντιλ και ξεχύνεται στη μάχη με όσους άντρες έχει φέρι μαζί του (εννοείται οτί τα φαντάσματα δεν υπηρχαν εκεί) και ο τρόπος που αντιδράνε οι ροχίριμ όταν το βλέπουν αυτό, είναι απο τις πιο καυλωτικές στιγμές σε βιβλία ever.
μα και εγώ γιαυτό ρωτάω τί ακριβώς δεν τους άρεσε στις τυχόν προσθέσεις πραγμάτων που έκανε ο τζάκσον.οι πιο πολλές γίνανε για σκηνοθετικούς λόγους πιστεύω.η τριλογία κατα ένα μεγάλο ποσοστό μεταφέρθηκε πολύ καλά στην οθόνη και μακάρι όπως λέει και ο dead να γίνει το ίδιο και με το χόμπιτ.