Αεκαρα

Σχεδον αδιαφορο ματς μετά από 2 εικοσιτετράωρα που παίξαμε παράταση με ΤΣΣΚΑ και χωρίς προπόνηση επιστρέφοντας χθες από Ρωσια…δεν μειωνω την νίκη σας, είσασταν καλύτεροι με τρομερή ευστοχία και δικαιοτατα κερδίσατε αλλά δεν θα είναι κάθε φορά έτσι…υπαρχει ξεκαθαρη διαφορα ποιοτητας και ο Παπαθεοδωρου τα είπε μια χαρα στη συνέντευξη.
Να πω την αληθεια περισσότερο θύμωσα με τον Πιτινο που έβαλε βασικούς οπως τον Καλάθη τοσα λεπτα μέσα και ενω έχουμε σημαντικο ματς με Αρμάνι μεσα στην εβδομάδα όντας και καταπονημενοι. Να ειχαμε κανένα τραυματισμό και να τρέχουμε και να μην φτάνουμε μετά…

Δωδεκα χρονια αδιαφορα παιχνιδια παιζοντουσαν, αλλα παντα εχανε η ΑΕΚ.

1 Like

3 Likes

Με σειρά βλακείας από δεξιά προς αριστερά. Και να σκεφτείς ότι κάποτε είχα πάρει αυτόγραφο από τον τσάρτα

Τσαρτας οκ. Με Μανωλά κ Γεωργαμλή τί παίζει?

Προφανώς, το αυτόγραφο το πήρες γιατί τον θαύμαζες για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και όχι γιατί συμμεριζόσουν τις κοινωνικοπολιτικές του απόψεις.

Έχει γίνει και για τα “δικά μας” σχετική συζήτηση στο topic Μουσική και ιδεολογία.

Όπως και να ‘χει, τεχνική παιχτούρα σαν τον Τσιάρτα προκύπτει πολύ σπάνια. Επίσης, αυτό το ράθυμο και "αφ’ υψηλού μπλαζέ" ποδοσφαιρικό του στυλ, μού έβγαζε μία πολύ ελκυστική αρχοντιά στο γήπεδο.

Γεωργαμλής, τίμιος και συμπαθέστατος. Πέρασε και από την Πανάθα άλλωστε.

Μανωλάς, αντιπαθής κι εριστικός. Έναν τέτοιο σκληροτράχηλο αμυντικό-φόβητρο, όμως, τον χρειάζεται κάθε ομάδα. Ο Tony Adams της Ελλάδας.

1 Like

Το αυτόγραφο το είχα πάρει το 2002 όντας 21 και μη ξέροντας τις πολιτικές πεποιθήσεις του τσάρτα προφανώς. Ο Μανωλάς φρόντισε μόνος του να καταστρέψει το μύθο του στην ΑΕΚ δυστυχώς με την όλη του συμπεριφορά στη μεταγραφή του Κωστάκη στο γαύρο( ας αφήσουμε τις προετοιμασίες στη νάξο κάθε καλοκαίρι όταν ήταν παίχτης). Ο γεωργαμλής συμπαθητική φυσιογνωμία όντως αλλά όταν πλέον κάθεσαι σε τραπέζι με τους άλλους δύο (βασικά το φασίστα) θα σε πάρει και σένα η μπάλα. Αναμένω να δω φωτό από τσάρτα αλεξανδρή

1 Like

Για τον Μανωλά, ως Παναθηναϊκός, συμφωνώ απόλυτα.

Υποθέτω ότι όλοι, ως πρώην παίκτες της ΑΕΚ και ποδοσφαιριστές εν γένει, μοιράζονται έναν κάποιο “δέσιμο” και η ταυτόχρονη παρουσία τους στη φωτογραφία εγείρει(?) νοσταλγικά συναισθήματα των φιλάθλων της ομάδας ή/και των παλιών “ποδοσφαιρόφιλων”.

Επίσης, αμφιβάλλω εάν βγήκαν να συζητήσουν για πολιτική. Οι ποδοσφαιριστές άλλωστε δεν φημίζονται και για τις βαθυστόχαστες απόψεις τους. Νομίζω πως η άποψή σου ότι ο Γεωργαμλής ως ομοτράπεζος του Τσιάρτα (κυρίως) “κηλιδώνεται” και αυτός είναι αρκετά “προχωρημένη”. Εξάλλου, τον συγκεκριμένο δεν τον λες και “σημαία” της ΑΕΚ. Με τον Τσιάρτα, αν δεν κάνω λάθος, δεν συνέπεσαν και στην ομάδα.

1 Like

Ξέρεις τι λένε για τις απόψεις.
Πολιτική κουβέντα σίγουρα δε θα κάνανε (άντε να σχολίασαν τη διαφορά μαρέβας μελάνιας). Βασικά ο τσάρτας κάτι ξεκίνησε να λέει αλλά μέχρι να βάλει την πρώτη τελεία είχε ήδη έρθει ο λογαριασμός :smile:

3 Likes

Ναι, εννοείται. Κουβεντούλα κάνουμε.

“Έγραψε” το σχόλιό σου!

χαχα πολυ καλο

Αντιπαθεστατος ο ατιμος, αλλα παικτικα ειναι οτι πιο αγαπημενο εχω δει στην ομαδα. Αυτο που πε ο Black League. Aρχοντια. Γενικα εχω καψα για παιχτες με φοβερη πασα, διαβασμα παιχνιδιου, και μακρινο σουτ. Εξαλλου ο αγαπημενος μου γενικα ειναι ο Ζινταν

Εν τω μεταξύ, απ’ ότι άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο, η φάση με το καμμένο περιπολικό έγινε εκτός του περιβάλλοντα χώρου του ΟΑΚΑ, επομένως δεν είναι δυνατόν να τιμωρηθεί η ΑΕΚ για κάτι τέτοιο.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Βράνιες χτες ήταν ο καλύτερος παίχτης (με εξαίρεση φυσικά το κακό διώξιμο που οδήγησε στο δοκάρι του ΟΣΦΠ).

2 Likes

Πολυ μετρια η ομαδα πλεον. Χρειαζεται πολλες αλλαγες. Ελπιζω στον Ιταλο να ξαναβρει το τσαγανο της

Δεν βλεπω κινησεις,μας δουλευουν για αραουχο και περιμενουν να πουλησουν ολιβειρα με 6.5 εκ,βαρεθηκαμε τα ψεμματα.

Δικιο εχεις. Τους εχω βαρεθει. Αλλα να σου πω φιλε μου. Σκεφτομουνα σημερα οτι καλα κανει. Γτ να παει να δωσει χρηματα? Εδω τιμωρειται παλι η ΑΕΚ για επεισοδια που γινονται κανα χιλιομετρο πιο περα επειδη ειναι στον χωρο των Ολυμπιακων εγκαταστασεων και ο Ολυμπιακος και ο ΠΑΟΚ μπορει να σφαζονται εξω απο το γηπεδο και δεν τιμωρουνται γτ πιανει δρομο…δεν αναφερω καν την υπολοιπη επικαιροτητα…

2 Likes

Αυτός είναι και ο λόγος που στη διοίκηση σκέφτονται Ριζούπολη πλέον. Όσον αφορά τον Αραούχο, από τη στιγμή που δεν δίνουν οι Wolves τα 6,5 εκ. ευρώ της ρήτρας του Ολιβέιρα, είναι σπατάλη να δώσει ο Μελισσανίδης 4 εκ. ευρώ για να πάρει επιπλέον και τον Αραούχο. Είπαμε κάβουρας αλλά εδώ έχει δίκιο.

1 Like

Συμφωνω. Εξαλλου ο Αραουχο δεν ειναι σε αγωνιστικους ρυθμους εδω και καιρο. Με αυτα τα λεφτα παιρνεις πολυ πιο ετοιμο παιχτη αν εχεις κανει καλο σκαουτινγκ. Μια καλη λυση θα ταν να συμφωνουσανε να τον παρουνε δανεικο με καποια option σε περιπτωση που θα φορτσαρε κανονικα μεχρι να τελειωσει η σεζον

1 Like

Εμενα περισσοτερο με ενοχλει αυτη η ελλειψη επιλογων και η επιστροφη στα ιδια ονοματα συνεχεια,αραουχο,βρανιες,δλδ αυτοι που μας φευγουν παμε ξανα να τους φερνουμε πισω.

1 Like

Καταρα αυτο για την ΑΕΚ απο εποχες Σκοκο

Για Βράνιες να το δεχτώ, για Αραούχο όμως όχι, καθώς θέλανε να τον πάρουνε, αλλά δεν μπορούσαν σύμφωνα με τα ποσά που λέγονταν.
Γενικά πάντως αν έχεις κάτι καλό, δεν είναι ασχημο να το ξαναπαίρνεις. Δεν θα είναι άσχημα με Ολιβέιρα, Αραουχο, Λιβάγια μπροστά. Για την ακρίβεια, γυρνάς από άποψη ποιότητας μπροστά, σε εποχές Μπλάνκο, Σκόκο, Εντινιο, Mαντούκα.

2 Likes