Γιατί ακούτε αυτήν τη μουσική??
Γιατί είναι του Σατανά!:-s
Γιατί ακούτε αυτήν τη μουσική??
Γιατί είναι του Σατανά!:-s
γιατι ετσι…
Kαι εν τελει…
Γιατι οχι???
γιατί μόνο αυτή ήταν εκεί όταν με κεράτωσε η γκόμενα, όταν μου έπεσε το σαπούνι στις ντουζιέρες του στρατοπέδου και όταν με παράτησαν οι φίλοι μου.
XAXAXAXA:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lo
εισαι θεος ρε μαγκα-κορυφαιο…
Γράφεις και γράμματα στο hammer με διάφορα ονόματα να φανταστώ…
Ωπ φιλος αν οντως τα γραφεις τα γραμματα στο hammer πρεπει να χεις πολλα CD για το γραμμα το μηνα. Ολο κατι τετοια εβαζαν…
να πω την αλήθεια, ήταν πιο διασκεδαστικό να τα διαβάζεις, αλλά κι αυτό βαρετό κατάντησε
οι οποιοι ακουγαν μεταλ και τωρα ειναι πρωτο τραπεζι πιστα
γιατι ειναι η μονη ποιοτικη μουσικη
Γιατι ειμαι μπρουταλ και διαφερω απο τους υπολοιπους. Σιγα μην ακολουθησω τις μοδες! Θελω τεχνικη, ποιοτητα…δυναμη! Shit Yeah!
Γιατί η συχνότητα ταλάντωσης των συγκεκριμένων ηχητικών κυμάτων βρίσκεται εντός του φάσματος συχνοτήτων σημάτων, τα οποία μπορουν να ληφθούν και να μετασχηματισθούν από το αυτί μου.
Γιατι με εκφραζει, με πορωνει, με ξεσηκωνει…με αναστατωνει,με τρελαινει…αυτα…
Γιατί θέλω να έχω λόγο όταν κοιτάω τους ΕΜΟ με κακία. 8)
:lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup:
γιατι είδα τον ΌΝΤΙΝ (γιεα) στον υπνο μου σε ηλικια των 15 χρονων και μου είπε να ακουω ΧΕΒΙΜΕΤΑΛ
8O8O
Εμένα μου το είπε ο DeMaio!
Εγώ βρήκα την pick of destiny.
γιατι με εκφραζει κ μ αρεσει… τι αλλα επιχειρηματα μπορεις να πεις???:-s
γιατί είναι η καλύτερη:wink:
πραγματικά δεν υπάρχει θέμα σύγκρινεις τουλάχιστον με την ελληνική μουσική(δεν μιλάω για τις ελληνικές rock μπάντες κλπ καταλαβαίνετε).δεν μπορείς να συγκρίνεις στίχους των metallica(τυχαίο παράδειγμα) με στίχους από τον Φήβο που γράφτηκαν την ώρα που έχεζε…
Με εκφράζει όσο δεν πάει,βλέπεις στα κομμάτια που ακούς ότι πραγματικά έπεσε πολύ δουλεία,δούλεψαν όλοι,έπεσαν ιδέες ώστε να γίνει το κομμάτι καλύτερο.το μόνο σίγουρο πως δεν θα σταματήσω να ακούω ποτέ rock/metal…
ένα master of puppets,ένα watching over me,ένα Angelica και όλα τα άλλα πιο κάτω και από τα τάρταρα.
Now playing: Saturnus - Loss (In Memoriam)
via FoxyTunes