Τρύπες

Άλλο ποίηση και άλλο ωραίοι στίχοι…

Δηλαδή?

Ένα ωραίο ποίημα δεν αποτελείται από στίχους?

Ναι, αλλα ωραίοι στίχοι δεν αποτελούν ένα ποίημα.

φοβαμαι το που μπορει να καταληξει αυτος ο διαλογος.

Δεν έχεις άδικο…

Aν οι Τρύπες επανενωθούν θα απογοητευτώ πολύ από τον Αγγελάκα… Θα μπορούσε στις συναυλίες του να παίζει περισσότερο Τρύπες… Η επανένωση όμως θα με ξενέρωνε… Όπως και πολλούς φαν των Τρυπών με βάση αυτά που έχουν ειπωθεί δια στόματος Αγγελάκα:

‘‘Δε μου λεει τίποτα το να είσαι πάνω στο πτώμα σου και να καλπάζεις, δε πάει πουθενά. Εντάξει, είναι μεγάλη μπίζνα. Όμως δε μ’ενδιαφέρει. Και αυτή η συνέντευξη είναι μια καλή ευκαιρία για να αυτοπαγιδευτώ. Αν οι Τρύπες ξαναπαίξουν μαζί τότε θα υπάρχει κάτι ψεύτικο πίσω από αυτό’’. :wink:

Όντως. Αλλα δεν νομίζω να χαλάσει κανέναν αν γίνει Η συναυλια Κρινα-Σπαθια-Τρυπες.!!!

Βέβαια, από την άλλη, οι καλλιτέχνες πολλές φορές γίνονται “δέσμιοι” των λεγομένων τους. Δηλαδή σε πιθανό reunion των Τρυπών, θα πέσουμε να τον φάμε τον Αγγελάκα “ναααα, κοίτα τι έλεγε τότε και τώρα έγινε φραγκοφονιάς” κτλ.

Αγνοούμε δηλαδή την πιθανότητα ότι όπως ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, έτσι και οι καλλιτέχνες είναι ανθρώπινο να αλλάζουν γνώμη για κάποια πράγματα.

Δηλαδη να μην το θεωρει μεγαλη μπιζνα ας πουμε?Η να θεωρει πλεον οτι δεν θα υπαρχει κατι ψευτικο πισω απο αυτο?Το μονο που θα αλλαξει ειναι οτι θα κανει υποχωρηση με σκοπο περισσοτερο το κερδος μιας και καλλιτεχνικα ενεργος ειναι και τωρα…

Εγω θελω υπερβολικα πολυ να δω τρυπες και αν γινει ρηγιουνιον θα σπευσω να αγορασω εισιτηριο αν και παραλληλα θα κραζω ομως πιστευω οτι ετσι τιποτα δεν μενει πισω…Λιγο σαν μυθος…Χρειαζεται και αυτο…Δεν χρειαζεται να τα δουμε ολα με οποιεσδηποτε συνθηκες και με οποιοδηποτε κοστος…Ας αφησουμε και μερικες επιθυμιες.

Καταλαβαίνεις φυσικά ότι η αντίφαση “παίρνω μεν εισιτήριο, κράζω για ξεπούλημα δε” κάνει τη γνώμη σου (το κράξιμο στην προκείμενη) άκυρη τελείως. Αν θεωρείς ξεπούλημα μια τέτοια κίνηση, τότε πολύ απλά ΔΕΝ ΠΑΣ.

Δεύτερον, ΝΑΙ μπορεί ένα reunion του συγκροτήματος να μην είναι μπίζνα. Αυτή τη στιγμή ο Αγγελάκας έτσι το θεωρεί και καλά κάνει. Μπορεί όμως σε 5-6 χρόνια να γουστάρει να ξανατραγουδήσει “δε χωράς πουθενά” παρέα με τον Ζαμπέτα, τον Τόλιο και τους υπόλοιπους. Ποιοι είμαστε εμείς που θα το απαγορέψουμε? Το αν θα είναι μπίζνα, θα φανεί εύκολα πίστεψέ με.

Tο θέμα είναι πως ο Αγγελάκας έχει ήδη χρησιμοποιήσει πολύ απόλυτες εκφράσεις στο θέμα για reunion. Δεν έχει αφήσει καν ανοικτό το ενδεχόμενο. Δεν έχει πει: “Ίσως κάποτε, τώρα όμως όχι…” Έχει πει: “Οι Τρύπες ΔΕΝ θα ξαναπαίξουν ποτέ”. Δεν αποκλείω το γεγονός όντως να αλλάξει γνώμη κάποτε και το reunion να είναι όντως γνήσιο και αληθινό και όχι αρπαχτή ωστόσο έχει αυτοπαγιδευτεί ήδη (όπως ο ίδιος έχει πει) τόσο καλά που θα πρέπει να αποδείξει πως όντως το κάνει με την καρδιά του. Θα μου πεις: “Ο Αγγελάκας έχει μια 25χρονη πορεία στην μουσική και ότι έχει να αποδείξει το έχει κάνει, δεν θα κριθεί τώρα στα γεράματα”. Και θα έχεις και δίκιο…#-o

Πάντως αν παίξει reunion για Τρύπες, παρά το διφορούμενο του πράγματος (που όπως καταλάβατε από την από πάνω παράγραφο παλεύει έντονα μέσα μου) θα τρέξω σίγουρα να πάρω εισητήριο, θα αφήσω τις όποιες κουβέντες για πριν και για μετά το live και την ώρα της συναυλίας δεν θα σκέφτομαι τίποτα άλλο παρά μόνο το ότι πέντε θρύλοι θα βρίσκονται μπροστά μου…

H πλάκα είναι ότι συζητάμε όλοι για κάτι που δεν υπάρχει καν ως υποψία φήμης! :lol:

Οσο για το απόλυτο των δηλώσεων, που λες, πόσες φορές δεν έχουμε πει με τον πιο απόλυτο τρόπο “τέλος αυτή η γκόμενα για εμένα!” για να ξανακαταλήξουμε μαζί μετά από Χ,Ψ χρονιό διάστημα? :wink:

E, στο πίσω μέρος του μυαλού μας συνήθως ξέρουμε πως το “τέλος” δεν ισχύει και πολύ…:stuck_out_tongue:

Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι, ο Αγγελάκας είναι ενεργός, παράγει μουσική, υπάρχει σαν καλλιτέχνης και γράφει τώρα ιστορία. Απλά έχει αλλάξει στυλ μουσικής. Δεν εξαφανίστηκε μετά την διάλυση των Τρυπών. Οπότε αν θέλει να επιστρέψει σε εκείνους τους ήχους, μπορεί κάλλιστα να το κάνει και χωρίς reunion. Πιστεύω πως όλοι θα γουστάρουμε…Το ίδιο ισχύει και για το αν θέλει να ξαναπαίξει με Τόλιο, Ζαμπέτα κτλ. Μπορεί να συνεργαστεί εύκολα μαζί τους και να βγάλουν και στην σκηνή και σε δίσκους κάτι ανάλογο με αυτό που έκαναν τότε… Δεν χρειάζεται να μπει μπροστά το όνομα “Τρύπες”. Άλλωστε η συγκεκριμένη ονομασία είναι συνδεδεμένη με μια συγκεκριμένη περίοδο, η οποία αποτελεί παρελθόν για τα καλά. Ας αφήσουμε λοιπόν την ιστορία να γραφτεί μόνη της και αν ο Αγγελάκας αισθανθεί την ανάγκη να ξαναπαίξει μουσική σαν αυτή των Τρυπών θα το κάνει και θα γουστάρουμε όλοι. Δεν χρειάζεται αυτή την ανάγκη (ΑΝ του έρθει) να την βάζουμε σε καλούπια και να την ονομάζουμε ντε και καλά Τρύπες.

ρε παιδια και ριγιουνιον να γινει δεν θα διαφερει απο αυτο που βλεπεις οταν παιζει ο Αγγελακας. καθα πραγμα στον καιρο του. δεν θα ναι οπως στα 80’ς-90’ς.

Κρισπ δεν ειναι τοσο αντιφατικο αυτο που λεω…Θελω παρα πολυ να τους δω λαιβ γουσταρω τη μουσικη τους κλπ κλπ…Η κινηση δεν θα μ αρεσει για τους λογους που προανεφερα οπως και αυτα που ειπε ο φιλτατος μανσον…

Ενταξει.Δεν απαγορεψα σε κανεναν να κανει τιποτα…Απλα τη κριτικη απο μερους μου θα τη φαει…Τελος παντων αν γινει καποτε αυτο το ξανασυζηταμε…Και μεις θα χαρουμε και αυτοι θα γινουν κατα πολυ πλουσιοτεροι οποτε ολοι χαρουμενοι οποτε τα υπολοιπα ειναι προσωπικα κολληματα μου μαλλον.

Μετά από τόσα χρόνια καριέρας, νομίζω ότι ασφαλώς θα έβαζα το χέρι στη φωτιά και θα έλεγα ότι, ούτως ή άλλως, ο Αγγελάκας έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δράσει με κερδοσκοπικά κίνητρα. Είναι μεγάλος καλλιτέχνης και κάθε του δουλειά θα έχει ενδιαφέρον, όποια κι αν είναι η μουσική κατεύθυνση ? και πάλι κρίνοντας από τους ως τώρα δίσκους του που είναι «ένας κι ένας».

Κάθε φορά που αποκλείει την επανένωση της πολύ μεγάλης μας μπάντας είναι μια σφαλιάρα. Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι μια τέτοια επανένωση θα ήταν «ξεπούλημα», ανακατεύομαι. Να ξεπουλήσει τί, ποιός και σε ποιόν;

Αυτός ο ΜΕΓΑΛΟΣ καλλιτέχνης που ανέβηκε σήμερα στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων μαζί με την παρέα του έσβησε για πλάκα οποιαδήποτε μπάντα πάτησε σε Terra και Vibe Stage τα τελευταία 3 χρόνια…

Έστω και για 50 λεπτά μόνο γαμώ τον προγραμματισμό και τις ώρες κοινής ησυχίας τους…

Και εγω ειμουν εκει. πρωτη φορα τον ειδα απο κοντα και εμεινα αφωνος.
ειναι θεος ο τυπος!!! Τα 50 λεπτα απορω που τα ειδες… 30, αντε 40.

Βγήκε 23:17 και σταμάτησε 00:05.

Σου φάνηκε τόσο λίγο απλά επειδή μιλάμε για τεράστιο μουσικό.

Dark, ωραίες τελίτσες.