Ναι είναι ΜΕΓΑΛΕΣ και καλλιτεχνικές όπως ο Αγγελάκας
Όπως η εμπάθεια σου με αυτόν θα έλεγα.
μαλλον μου φανηκε λιγο γιατι στο καθε κομματι ειχε περιπου 3λεπτη εισαγωγη ινστρουμενταλ… για 50 λεπτα παιξαν γυρω στα 6 τραγουδια.
Δηλαδή ρε Dark για να καταλάβω… O Aγγελάκας ΔΕΝ είναι μεγάλος καλλιτέχνης;;
Δηλαδή ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα πρέπει να ειναι μεγιστοτιτάνας της Παγκόσμιας Μουσικής. Και όλοι οι υπόλοιποι που δεν περιμένουν κάποιο στηριγμα ή κάποιον άλλον να τους γράψει τα κομμάτια. Δηλαδή τί μεγάλο έχει κάνει ο Αγγελάκας εκτος απο στίχους και να σβήσει ιστορικά συγκροτήματα που πέρασαν απο το Βάιμπ τα τελευταία 3 χρόνια;
- Το post βασίστηκε σε ατάκα rasputin για τους Saxon.
- Το σχόλιό σου ότι γράφει μόνο στίχους είναι κατανοητό γιατί ως γνωστό αν κάποιος έχει δισκοθήκη μόνο στον σκληρό του δίσκο πού να ξέρει ποιος έγραψε το κάθε κομμάτι?
- Είσαι πρώτος σε ποστ σε ένα θρεντ που αφορά έναν ξεπουλημένο κατ εσέ μουσικό. Το κάνεις για να σώσεις την ανθρωπότητα από το να τον ακούει?
- Ποιο απ’ όλα τα ιστορικά συγκροτήματα πήγες εσύ να δεις στο Terra Vibe για να ξέρεις αν ο Αγγελάκας το έσβησε με την εμφάνισή του?
Ειρήνη αδέρφια.
Απόψε βλέπω καθαρά
τους γρίφους και τις λύσεις
καίγονται μπρος μου κεριά μυθικά
όλες οι απαντήσεις
Ρώτησε με αν ξέρω που πάω
ρώτησε με που μπορώ να σταθώ
αν φοβάμαι αν σε μισώ αν σ’ αγαπάω
ρώτησε με αν πεθαίνω η αν ζω
Ρώτα με ότι θες
για όσα φοβάσαι να ρωτήσεις
χορεύουν μέσα μου γυμνές
όλες οι απαντήσεις
Απόψε βλέπω καθαρά
τους γρίφους και τις λύσεις
στάθηκαν πλάι μου υπάκουα σκυλιά
όλες οι απαντήσεις
Ρώτησε με αν βρήκα την άκρη
ρώτησε με αν έχω θεό
ρώτησε με αν υπάρχει κάτι
που θ’ άξιζε να ζήσω η να πεθάνω γι’ αυτό
Υπάρχουν ξυράφια που φοβούνται το αίμα
καράβια αλλεργικά στο νερό
παιδιά που σιχαίνονται τα παιχνίδια
μπαλαρίνες που μισούν το χορό
υπάρχουν εραστές που αρνιούνται το θάνατο
[SIZE=3]υπάρχω κι εγώ…[/SIZE]
Δε θα πω ιδιαίτερα πράγματα. Οι Τρύπες μου άνοιξαν τα αυτιά μεγαλώνοντας μέσα σε ένα συρφετό από μουσικά στερεότυπα, κι αυτό είναι αρκετό να τους αγαπώ και να τους σέβομαι για πάντα. Πραγματικά τυχεροί εμείς που τους προλάβαμε σε κάποια ζωντανή εμφάνιση. Και οι παλιοί θυμούνται τι γινόταν κάθε φορά που ανακοινωνόταν μια συναυλία των Τρυπών.
Κλείνω αναφέροντας πως στα λεξικά θα έπρεπε να υπάρχει και μια φωτογραφία του Αγγελάκα δίπλα στον ορισμό “καλλιτέχνης”.
χμμμμ Μετάλλικα, Μάστοδον, μάι ντάινγκ μπράιντ, Τζουδας Πριστ, Οσφπρινγκ, Μανου Τσαο, Καρκας, Γουιθιν Τεμπτεσιον κλπ.
Και ναι είμαι ο σουπερμαν της Ελληνικής Μουσικής. Θα σώσω τον πλανήτη γιατι όταν λες τον Αγγελάκα μεγάλο ΜΟΥΣΙΚΟ προσβάλλεις τους καλλιτέχνες του φέιμ στόρι
Και ναι ειμαστε και κατά της πειρατίας!
Ημουν και γω τυχερος που τους ειδα τριτη γυμνασιου live,στην Κρητη το καλοκαιρι εκεινο,καθως ηταν μια συγκλονιστικη εμπειρια…πολλα στοιχεια απο την αγαπημενη μου μουσικη την εχω βρει μοναχα στις τρυπες απο ελληνικα συγκροτημα και τους θεωρω το ιδιο μεγαλους με παρα πολλους καλλιτεχνες του post punk που λατρευω…ο Αγγελακας ειναι τεραστιος και εχοντας τον δει καμποσες φορες τα τελευταια χρονια ζωντανα,οχι μονο δεν συντηρει τον μυθο του,αλλα συνεχιζει να τον ενισχυει και να τον δυναμωνει,τοσο με τις εμφανισεις οσο και με τα τραγουδια του και την συνολικη σταση του απεναντι σε οτι τον απασχολει και του κεντριζει την προσοχη…καλλιτεχνης,με καθε σημασια του ορου…τεραστια μπαντα,χαιρομαι για ολα οσα μου προσφεραν και για οσα συνεχιζουν να μου δινουν ακομα…
3 φορες επαιξαν στο χωριο μου και την τελευταια πηγαινα δημοτικο. η μαλακια να μην εχεις μεγαλο αδερφο/πατερα/θειο ροκα να σε παρει απ το χερι να χεις να θυμασαι. αλλα νταξει εχω δει μικρος Γαϊτανο, κατι ειναι κι αυτο.
μπορεις με συγκεκριμενα επιχειρηματα και συνοπτικα να αιτιολογησεις την αποψη σου?? Γιατι κατα τη γνωμη σου ο Αγγελακας δεν ειναι μεγαλος μουσικος?
Γιατί δεν είναι μουσικός. Είναι απο τους μεγαλύτερους ερμηνευτες και στιχουργούς που έβγαλε η Ελλάδα αλλα δεν είναι μουσικός.
Επειδή αυτό για τον σκληρό δίσκο δεν στο είπα για χαβαλέ…
Ανάσες Των Λύκων, μουσική: Ν. Βελιώτης - Γ. Αγγελάκας
Πότε Θα Φτάσουμε Εδώ, μουσική: Ν. Βελιώτης - Γ. Αγγελάκας
Από Δω Και Πάνω, μουσική: Γ. Αγγελάκας & Οι Επισκέπτες
Αμνησία (από τα 9 Πληρωμένα), μουσική: Γ. Καρράς - Γ. Αγγελάκας
Κεφάλι Γεμάτο Χρυσάφι, μουσική: Τρύπες
Μέσα Στη Νύχτα Των Άλλων, μουσική: Τρύπες
Χμμμμ δηλαδή πιστεύεις οτι ο Αγγελάκας είναι ικανός να κάνει την ενορχήστρωση που έγινε στο Απο εδώ και πάνω.
Όχι, όλα είναι μια μεγάλη συνομωσία!
Έκαναν οι Pink Floyd την ενορχήστρωση του The Wall?
Οι Metallica του S&M?
Ναι είναι οι Illuminati της Ελληνικής Ροκ.
Dark γνωρίζεις από κοντά τον Αγγελάκα και ξέρεις πως δεν γράφει μουσική; Όχι ότι ακόμα και αν ίσχυε αυτό θα ήταν λιγότερο μαγευτικός αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται.
Πω ρε γμτ δεν καταλαβαίνετε κάποια πράγματα έτσι δεν είναι; Άλλο μουσικός, άλλο μαγευτικός, άλλο τραγουδιστής, άλλο ερμηνευτής κλπ…
Εμείς δεν καταλαβαίνουμε? Εσύ αδυνατείς να εννοήσεις απλά πράγματα.
Σου παραθέτω ένα κάρο δίσκους που έχουν τον Αγγελάκα στους συνθέτες και επιμένεις να μην τον δέχεσαι ως μουσικό.
Μαλλον οι έννοιες “μουσικός”, “συνθέτης” έχουν υποβαθμιστεί πολύ για να μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε έτσι απλά και εύκολα.