εγω και σε τζαζ συναυλια το χω δει να παιξουν 2 φορες το ιδιο κομματι γιατι το γνωριζε ο κοσμος. αλλα απο το “δε μ’αρεσει κατι σε μια συναυλια” στο ξεπουληθηκε εχει διαφορα. ειναι λιγο αστειο ε. Επισης στη συνεντευξη που εδωσε στο mad μια χαρα τα λεει. ξεπουλημα που ειναι το βιντεο κλιπ του υποψηφιο?
Η συνέντευξη στο mad δεν είναι ξεπούλημα; Και η διαφορά του Αγγελάκα με την τζαζ συναυλία που πήγες είναι μεγάλη. Στον Αγγελάκα οι περισσότεροι ήξεραν πολλά περισσοτερα τραγουδια απο το “σιγα μην κλάψω”. Γιατί να ξαναπαίξει αυτο;
Και να το φωνάζανε κ όλας απο κάτω, να πω εντάξει το είπε επειδη το ζητούσε ο κόσμος. Αλλα ο κόσμος φώναζε “Ω είναι ωραία στον Παράδεισο”:-k :-k . Λεσ να έχει πρόβλημα ακοής;!
Εξαρτάται από το τι είπε.
Ακούει πολύ καλά και απαντάει ακόμα καλύτερα.
Ο Αγγελάκας καλώς ή κακώς κάνει μουσική για την πάρτη του και βγάζει αξιοπρεπέστατους δίσκους. Ειδικά ο δίσκος με τους Επισκέπτες γάμησε. Από κει και πέρα το να μιλάς για ξεπούλημα επειδή μίλησε στο τάδε κανάλι ή επειδή έπαιξε ένα κομμάτι 2 φορές, πραγματικά είναι άτοπο. Ξεπούλημα θα ήταν να παίζει ότι του ζητάνε μερικοί, ενώ ο ίδιος είναι σε τελείως διαφορετική φάση.
Γιατι ρε φιλος ο ανθρωπος ηταν 20 χρονια με τις τρυπες και τα χει τραγουδησει απειρες φορες αυτα. Τωρα κανει σολο καριερα και παιζει την μουσικη που γραφει τωρα και που γουσταρει τωρα. Αν θες τρυπες κατσε σπιτι σου και ακου. Μην κανουμε σαν τους κρετινους που γκρινιαζαν για τον πλαντ που δεν επαιξε πολλα ζεπελιν.
Μια συνεντευξη πως ακριβως ειναι ξεπουλημα? Ξεπουλημα δηλαδη για σενα ειναι οταν καποιον θα τον ακουσουν η θα τον δουν ατομα που δεν εχουν επαφη με τον χωρο που ανηκει?
το ξεπουλημα
Ακριβώς!στην συνέντευξη τα λέει όλα όπως είναι χωρίς περικοπές και λογοκρισίες (την έχουν ανεβάσει στο youtube οι schooligans…μπείτε να δείτε). Μάλιστα σε μια φάση αναφέρει για όλα τα μπουρδελομέσα που προωθούν τον κάθε καραγκιόζη ότι όταν βγήκαν τα 9 πληρωμένα τραγούδια και έσκασε η σχετική επιτυχία, τους παίρνανε τηλ για συνεντεύξεις και εξώφυλλα και χαρακτηριστικά λέει “οτι δεν κάναμε την χάρη στους καριόληδες!”.Έτσι ρε Γιάνναρε χύμα!
Απόλυτα σωστό ειδικά ότι λες στο bold!
Συμφωνώ και επαυξάνω…
Όσο για το video clip αν είναι υποψήφιο είναι οκ!αν πήγε όμως στο σίχαμα που λέγεται mad video awards να πάρει βραβείο απο τον Λάκη Γαβαλά και να ακούει Νίνο να διασκευάζει Nirvana τότε είναι τραγικό…έρχεται και σε αντίθεση με όσα λέει σε κομμάτια όπως το artistz και στην συνέντευξη περί μουσικής βιομηχανίας…αλλα είμαι βέβαιος πως δεν πήγε…ο Γιάνναρος είναι true!8)
Έχεις δει εκείνη την συνέντευξη στο MAD; Μακάρι όσοι μιλάγαν στο MAD να τα έλεγαν έτσι…
Μέρος 1: http://www.youtube.com/watch?v=KNP7nhomQb8
Μέρος 2: http://www.youtube.com/watch?v=MhhlYIFZfw0&feature=related
Μέρος 3: http://www.youtube.com/watch?v=dswcdK0nANk&feature=related
Μέρος 4: http://www.youtube.com/watch?v=bIXJymcxoYM&feature=related
Μέρος 5: http://www.youtube.com/watch?v=mqpyqqT5O3k&feature=related
Ντάξει απλά μιλάμε για μπάντα σταθμό στην ιστορία του ελληνικού ροκ και όχι μόνο…
Κυρίως εμάς που είμαστε του χώρου μας έχουν σημαδέψει όσο δεν πάει…
Χαλαρά βάζουν κάτω πολλούς ξένους και πιο επιτυχημένους μουσικούς…
Ωραίος!
Ακούστε απάντηση του ίδιου σε αυτά που λέτε!
αυτο ακριβως…
Η συνέντευξη είναι μπόμπα!!! Δισκογραφικά, την τελευταία φορά που τον άκουσα και είχα ξεφύγει ήταν στις “Ανάσες Των Λύκων” με το Βελιώτη. Από κει και πέρα δε μου έκανε ιδιαίτερο κλικ κάτι άλλο. Και επίσης υπάρχει και μία διαφορά δυναμικότητας και επιθετικότητας στα live. Με τις Τρύπες υπήρχε μία απίστευτη ατμόσφαιρα, τώρα πλέον και με το Βελιώτη, τους Alzheimer Beat, και τους Επισκέπτες δεν είναι το ίδιο.
Επίσης οι συλλογές ποιημάτων που έχει κυκλοφορήσει είναι πολύ καλές.
Εκεί που λέει στη συνέντευξη για το έντεχνο σκέφτηκα το Σωκράτη και το Θανάση και τσουπ του έμπασε κι αυτούς! :lol: :lol:
Όσοι γουστάρετε αυτά που παίζει τώρα ο Αγγελάκας, ας τσεκάρετε τον δίσκο των Εν Πλω του 1988… μάλιστα ο Αγγελάκας διασκευάζει στα live του με τον Βελιώτη το ομώνυμο κομμάτι της δισκάρας των Εν Πλω. Α ρε Σαδίκη αρχηγέ, ποιος να στο λέγε 20 χρόνια πριν …
Ρε ξυπνάτε. Δεν είπα ξεπούλημα επειδή έδωσε συνέντευξη. Είπα ξεπούλημα επειδή έδωσε συνέντευξη στο συγκεκριμένο κανάλι.
Και δν είπα να παίξει Τρύπες. Είπα οτι αντί να παίξει ξανά το χιτάκι του για το οποίο ήρθαν όλα τα τρέντουλα να πορωθουν θα μπορούσε να παίξει κατι άλλο. Δεν είπα Τρύπες. Ακόμα και απο την σόλο καριέρα του μιας και δεν τα παίζει όλα. Και όπως είπα θα μπορούσε να παίξει και μια διασκευή αντί να ξαναπαίξει το Χιτάκι.
Εσάς μπορεί να σας φαίνεται οκ αυτό. Εμένα όμως μου θύμησε τους σκυλάδες που όταν κάνουν κάποια χιτακια κάθε 5 τραγουδια τα επαναλαμβάνουν.
Εσύ ξύπνα.
Το να δίνει ο Αγγελάκας συνέντευξη σε ένα underground fanzine είναι ανούσιο. Οι λίγοι που θα το διαβάσουν ξέρουν τι πρόκειται να πει. Το να δίνει συνέντευξη σ’ ένα mainstream κανάλι και να τα χώνει είναι μαγκιά κι επιτέλους πρέπει να το κάνουν περισσότεροι που το παίζουν επαναστάτες.
Επίσης, σε όσες συναυλίες του έχω πάει εγώ δεν έχει πει το “χιτάκι” 2 φορές.
Επομένως απλώς έτυχε.
Καλά, αν το έκανε συνέχεια να παίζει τα χιτάκια του 2 φορές θα μιλούσαμε για μεγάλη ξεφτίλα.
Δηλαδή εσυ θα χαιρόσουν να έβλεπες τον Αγγελάκα στα χάλια του Παπακωνσταντίνου να παίζει στο megalicious chartlive (Κάπως έτσι δε λεγόταν αυτο που έκανε ο Γεωργαντάς στο mega;!); Είχες δει καθόλου την εκπομπή; Έβαζαν τον Βασίλη να μυρίζει κάτι μλκιες και έπρεπε να καταλάβει τί είναι. ΞΕΦΤΙΛΑ!!!
Ευτυχώς ο Αγγελάκας δν έχει πέσει ακόμη τόσο.
ΟΚ.
Αμα η μυρωδιές του Βασίλη είναι το ίδιο με μια συνέντευξη του Αγγελάκα που τα χώνει, πάω πάσο.
@dark of the sun: Έχεις δει ολόκληρη την συνέντευξη??αν αυτάπάνε σε όσο περισσότερα αυτιά τόσο γτο καλύτερο…όπως και τα κομμάτια του…Αφου αποθεώνουμε το εργο του γιατι να μην έχει όσο το δυνατον περισσότερους αποδέκτες??κ όσο για αυτά που λες για Πάπακωνσταντίνου ο Αγγελάκας δεν θα τα έκανε ποτε!!κ αυτή είναι η διαφορά τους…
Πάρτε και άλλη μία συνέντευξή του Αγγελάκα. http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=8930&gotolast=1
Δεν είπα ποτέ οτι είναι το ίδιο πράγμα. Είπα πως φοβάμαι μην το τον Αγγελάκα σε αυτό το επίπεδο. Και οτι “τα χώνει”… Φαντάζομαι ξέρετε οτι σε αρκετές συνεντεύξεις οι διάφοροι καλλιτέχνες λένε αυτα που πρέπει να πουν και όχι αυτά που πιστέυουν. Πείτε μου έναν λόγο να πιστέψω τον συγκεκριμένον.
Σ’αυτήν την συνέντευξη κράζει τους δημοσιογράφους και αναφέρει και τους raining pleasure που πήγαν στο fame story για promotion. Αυτός δηλαδή με το τρεντι κλιπάκι του “πότε θα φτάσουμε εδώ” δν κοιτάει να προωθηθέι απο παρόμοιας ποιότητας εκπομπές; Ο Αγγελάκας κράζει το σύστημα όμως ο ίδιος λειτουργέι μέσα σε αυτό και το εδραιώνει.
Όλα αυτα που λέει μου φαίνονται πολύ στητά. Δεν ξέρω. Ίσως είμαι προκατειλημενος και μ βγαίνει αυτό.
Επίσης λέει: "Οι Active Member πώς σου φαίνονται;
Έχουν μια αγωνία να κάνουν τίμια μουσική. Χάρη σ’ αυτούς ακούσαμε χιπ-χοπ με αυθεντικότητα. "
Είναι δυνατόν; O active member που στις αρχές του '90 κατακλέψανε όλη τιν Χιπ-Χοπ σκηνή;
H απόδειξη σε αυτά που λες είναι ότι δεν συνέχισε στον εύκολο δρόμο που ονομάζεται Τρύπες - Τρύπες reunion κτλ…τώρα δεν ξέρω αν αρνήθηκε όντως τόσα εκατομύρια απο αλυσίδα fast food (βλ. συνέμτευξη που μας είπε ο manson) κλπ κλπ…πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι πάτημα σου έχει δώσει ο Αγγελάκας περι ξεπουλήματος…?κ μην φοβάσαι δε θα καταντήσει σαν τον Παπακωνσταντίνου…αν γίνει κ αυτό τι να πω?? anyway είναι άποψη σου…σεβαστή…μην ψάχνεις τώρα σε ότι κανει κάτι μεμπτο…πάντα κάτι θα βρίσκεις!