Τρύπες

ακριβως αυτο…γιατο τοσο κολλημα με το mad…?γιατι επειδη ενα του τραγουδι εγινε επιτυχια το κατακρινεις???οι gnr που εβγαλαν 1 δισκο που εκεινη την εποχη ηταν ολα επιτυχιες ηταν ξεπουλιμενοι πριν καλα καλα ξεκινησουν???και αστους αυτους…και τις τρυπες τις ακουγε τοσος κοσμος τοτε(πολυ απο αυτοι μπορει πλεον να μην τις θυμουνται)…τι σημαινει αυτο???οτι τα τραγουδια τους ηταν εμπορικα ή κατι τετοιο??

Δηλαδή εσένα σου φαίνεται λογικό να κράζει τους raining pleasure οτι ξεφτιλίζονται στο fame story έστω κι αν ο λόγος ήταν για να προβληθούν και αυτός να κάνει παρόμοια; Γιατί δηλαδή να μην ακουστεί η “καλή” μουσική των raining pleasure;
Κοίτα ξανά αυτά που λέει:
"Οι Raining Pleasure;

Μου αρέσουν. Τσαντίστηκα μαζί τους όταν έμαθα ότι πήγαν στο Fame Story.

Έχουν απαντήσει σ’ αυτό. Το κάνανε «καθαρά για το promotion», για να τους ακούσει περισσότερος κόσμος.

Αν είναι να ψάχνεις ακροατήριο μέσα απ’ το Fame Story, καλύτερα παραιτήσου. Τη μουσική σου πρέπει να τη στηρίζεις και με την ηθική σου και με τη στάση σου. Πώς πηγαίνεις σ’ ένα χώρο όπου οι άνθρωποι ξεβρακώνονται, ψυχολογικά και κυριολεκτικά, για λίγη δημοσιότητα; Και δεν το κάνουν μόνο οι Raining Pleasure. Έχω δει κι άλλους. Από τον υποτίθεται σοβαρό λαϊκό τραγουδιστή Μητροπάνο μέχρι κάποιους Κρητικούς παραδοσιακούς μέχρι τον Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ. Αυτά για μένα είναι κινήσεις πανικού.

Ακόμα κι αν είναι για μια φορά; Για μια εμφάνιση 3 λεπτών;

Εγώ τους ανθρώπους που παγιδεύονται σε λύσεις πανικού -ακόμα κι αν είναι για μια φορά- τους φοβάμαι. Σημαίνει ότι δεν έχουν μέσα τους τις αντοχές που χρειάζεται σήμερα ένας μουσικός για να φτιάξει κάτι στέρεο. "

Αυτός γιατί δεν χαίρεται που οι raining pleasure αναγκάζουν το σύστημα να τους αποδεχτεί (όπως λέει και ο karvou); Γιατί δεν το θεωρεί τιμιτικό που με το ταλέντο τους έγιναν πιο γνωστοί και ακούγονται και απο άλλους; Οι raining pleasure γιατί δεν έκαναν καλά να προβληθούν σε εκπομπή που προβάλλει την εμπορική μουσικη; Γιατί καλα κάνει μόνο ο Αγγελάκας;

Αυτά που εσύ δεν καταλαβαίνεις ως αρνητικά ο Αγγελάκας τα θεωρεί έτσι.

Δεν κατακρίνω που κάνει όλα αυτα. Κατακρίνω που έρχονται σε αντίθεση με αυτά που με κάνει να πιστεύω οτι είναι. Όταν μέσα απο τις συνεντεύξεις του βλέπω εναν Αγγελάκα με κάποια συγκεκριμένη φιλοσοφία και μετά βλέπω οτι λειτουργεί αλλιώς εκνευρίζομαι. Δεν τον εκτιμώ ως άνθρωπο.

Δεν έχω πρόβλημα να κάνει κλιπάκια ή ντουέτα με την Θώδη. Άμα θέλει μαγκιά του. Δεν μπορεί όμως κάποιος να πουλάει “ποιοτική” εικόνα μέσα απο συνεντεύξεις και να κάνει ντουέτο με την Θώδη. Αυτό θα με τσαντίσει εμένα, η ψευτιά.

γιατι συγκρινεις 1 μουσικο καναλι(εστω και αν ολη την ωρα παιζει μλκιες) με ενα ριαλιτι σοου???δεν εχουν πραγματικα καμια σχεση μεταξυ τους…

Βασικά άσχετο αλλά οι Active Member δημιούργησαν το Low Bap…

Παραλογισμός.

αυτο. dark τα χεις μπερδεψει λιγο

Έχεις δίκιο, τραγουδιέται σαν ερωτικό κομμάτι ενώ δεν είναι! Ο Οικονομόπουλος ποιος είναι? ΄Ενας τύπος της παραλιακής που έχει ξανθό μάλλι trendy και τραγουδαει τα ανάλογα κομμάτια βεβαίως-βεβαίως.Έχω όλα τα demos!:lol2:

Γιατί δεν με καταλαβαίνετε:( ; Φυσικά και δν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Όμως στην ουσία, ο τρόπος με τον οποίο προωθούνται διαφορα συγκροτήματα έχει την ίδια λογικη. Το συμφέρον (τηλεθέαση κλπ). Φυσικά το να εμφανιστείς σε ένα reality είναι χειρότερο απο το να κάνεις ένα κλιπάκι αλλα βασίζεται στους ίδιους στόχους και στα ίδια μέσα για να χρησιμοποιηθούν.

δε το σώζεις… :stuck_out_tongue:

Πάρτε και λίγο από το συγκρότημα που προσωπικά πιστεύω πως επηρέασαν πιο πολύ από το καθένα τις Τρύπες και που νομίζω πως ο Αγγελάκας θεωρεί θεούς. Kυρίες και κύριοι οι Gang of four: http://www.youtube.com/watch?v=sPJHQmJAiKA

NICE! :thumbup: Gang of Four προσκυνώ, απίστευτη μουσική! Και είναι πολύ παραγνωρισμένοι, δυστυχώς.

τωρα αρχισα να τους ακουω, ξανα, αλλα το αγαπημενο μου παραμενει το πατριδα μου ειναι εκει που μισησα… και νομιζω οτι ειναι πολυ καλοι…

Το κεφαλι γεματο χρυσαφι δεν το ειχα συμπαθησει ποτε…τωρα τελευταια αρχισα και το ακουω παλια και ανακαλυψα τι δισκαρα ειναι…Μαλλον ο πιο βαθυς τους δισκος…Αν και το πρωτο ομονυμο παραμενει ο αγαπημενος μου…

Με βάση τα δικά μου γούστα η σειρά όσον αφορά τα άλμπουμ των Τρυπών από το καλύτερο στο χειρότερο είναι:

1. Κεφάλι γεμάτο χρυσάφι
  2. Εννιά πληρωμένα τραγούδια
  3. Μέσα στην νύχτα των άλλων
  4. Πάρτι στον 13ο όροφο
  5. Τρύπες στον παράδεισο
  6. Τρύπες

Βρηκα ενα παλιο κασετοφωνο και το καλοκαιρι εχω να ακουσω αρκετες παλιες κασσεττες.
Σιγουρα θα ακουσω και καποια αλμπουμ απο Τρυπες μιας και εχω να τα ακουσω πανω απο 6-7
χρονια.

Ε εμενα ειναι περιπου αναποδα…Ειδικα το Τρυπες…Στριμωγμενος,Ακροβατης,βραδυνη πλανη,ταξιδιαρα ψυχη,νταβατζης,αμνησια…Και ολα βασικα:roll:

Συμφωνώ για το ομώνυμο…
Βέβαια, ίσως να παίζει ρόλο το γεγονός ότι είναι και το πρώτο που είχα ακούσει…

και καινούργια ζάλη…
από τους πιο γαμάτους στίχους που έχω ακούσει
:respect:

Παίδες αληθευει ότι το κομμάτι “δρόμος” (κομματάρα θεέ μου!!) που υπάρχει στο μέσα στην νύχτα των άλλων υπάρχει σαν soundtrack στην ταινία του Παντελή Βούλγαρη “όλα είναι δρόμος”?το λέω λόγω ταιριάσματος του στίχου με τον τίτλο της ταινίας…αν ανι έχει δει κάποιος την ταινία??αξίζει σαν ταινία?

Η ταινία είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν. Παρόλαυτα δεν έχει καμμία σχέση με το κομμάτι από Τρύπες.