Τελειώνουν ποτέ οι χαζοί? *\ο/*

Τσου!

http://www.youtube.com/watch?v=5f8zsjEy5xw

Δικό μου το vid…

σκέπτομαι, άρα υπάρχω, άρα οι βλάκες δε τελειώνουν ποτέ!

Tελειωνουν αραγε?:-k Το ερωτημα θα παραμεινει αναπαντητο…:-s :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ένα από τα πράγματα που έμαθα στο στρατό είναι ότι ο μα@@ας είναι ανίκητος.
Σε αυτή τη χώρα η μ@@ία δεν έχει τέλος, μόνο αρχή. Γεώργιος Γεωργίου

Συμπέρασμα το αυτονόητο.

Εγώ είμαι χαζός και τελειώνω κανονικά. Απλά πονάω μετά την 6η φορά.

Είμαι σε club, και φοράω ωτο-ασπίδες. Έρχετε μια γκόμενα - ξανθια όλως παραδόξως - και μου λέει: δεν σου αρέσει η μουσική ε? Φαίνεσαι είσαι ροκάς, γιαυτό πήρες το Mp3 σου ε ?

Οι χαζοί δεν τελιώνουν ποτέ φυσικά, όπως και οι έξυπνοι όμως. :wink:

θα το πω απλα… δεν θυμαμαι ποιος το ειχε πρωτοπει αλλα “η ηλιθιοτητα” ειναι ανικητη… και παραμενει…και επανερχεται πιο δυνατη…:!: :!: :!: οποτε οχι δεν τελειωνουν ποτε οι χαζοι

Επίσης, “ποτέ μη διαφωνείς με έναν βλάκα… Πρώτα θα σε ρίξει στο επίπεδό του και ύστερα θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας…”! :stuck_out_tongue:

όχι δε τελειώνουν. Και όχι μόνο δε τελειώνουν, αλλά φτιάχνουν οπαδούς που τους μιμούνται, συνασπίζονται, βαυκαλίζονται μεταξύ τους, κλπ

Είναι σαν τις κατσαρίδες. Αν δεις έναν ηλίθιο ξέρεις πως υπάρχουν άλλοι 100 εκεί κοντα…

αχ τι μου θυμησες…:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::stuck_out_tongue:

Αυτό μου θυμίζει σκηνικό Life of Brian… Ο προφήτης με το παπούτσι και οι οπαδοί να τρέχουν μανιασμένοι απο πίσω του…

Η βλακεία δεν έχει ούτε φύλο,ούτε ηλικία.
Και τη βλακεία απλά δε τη σέβεσαι.

τελειώνουν ποτέ οι ips και τα διπλά accounts?

Ξεβρακωσε κοζμο εδω και τωρα!

έχω υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας… Αν πω κάτι θα μου πάρουν το σπίτι :frowning:

[spoiler] Μα τι λέω; Αφού ακόμα δεν έχω σπίτι!!! :lol:

To λέω δημόσια “όποιος μπαναρισμένος κάνει 2ο account και προκαλέσει, η θέση μου είναι να διπλασιάζεται η περίοδος του μπαναρίσματος του αυτόματα”. Βαρέθηκα να χάνουμε εγώ και οι υπόλοιποι τόση ώρα γιατί κάποιοι δεν ξεκολλάνε από το φόρουμ και μετά κλαίγονται κι από πάνω. Αν είμαστε οι μοντς αυτοί που το παίρνουν πολύ σοβαρά το φόρουμ, αυτοί που σκυλιάζουν για να ξαναμπούν, πως το έχουν πάρει δηλαδή? Φόρουμ είναι παιδιά. Δεν είναι η ευτυχία στη ζωή ούτε κάποιο τρένο της ζωής από το οποίο δεν πρέπει να μείνετε εκτός. Και τουλάχιστον όταν κάνετε 2ο account, μην προκαλείτε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα κάποιος μπαναρισμένος να είναι στο φόρουμ μας, με 2ο account και να υπακούει τους κανόνες του φόρουμ. Τη δουλειά μας εμείς θα την έχουμε κάνει. Θα έχουμε πείσει αυτό το χρήστη να σέβεται τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ. Αυτά από εμένα, τα λέμε όταν βρω ξανά ίντερνετ… Ερωτήσεις με πμ. Εδώ δεν πρόκειται να τις δω…[/spoiler]

Ουουου, πως σου πάει να είσαι κακός :oops:

Ρε συ καρβου, σκοτωσες το ρομαντικο ανθρωπακι που ειχα μεσα μου. Ακου εκει το φορουμ δεν ειναι το τρενο της ζωης… :frowning:

Αμεεεε, τελειώνουν, άμα θέλουμε… :wink:8)

η ανωριμοτητα μου τη σπαει περισσοτερο αλλα ταυτιζεται με τη χαζομαρα οποτε…δεν τους αντεχωωωω:p