Carouselambra - Led Zeppelin. Γενικα μου αρεσουν οι Led Zeppelin, αλλα αυτο το τραγουδι δεν ακουγεται
Καλα ενταξει να σου φαινεται βαρετο το scom,αλλα οι GNR γενικα το βρισκω λιγο υπερβολικο.:-k
Καρβελας- Μια ειναι η λυση…:lol: #-o Βαρεμαρα σκετη…:sleep: :sleep: :wacko:
Πολλές ιεροσυλίες αυτό το τοπικ
οτι ακουει ο νταμνεσιον
:roll: Άστα να πάνε…
- 1000000000000000
Πολλα απο τους νιρβανα
ολα των νιρβανα εκτος απο το γνωστοτερο τους.ολα των green day kai tokio hotel
με θλιβεις με τους green day, αλλα δεν βαριεσαι
εε evanescence με πιανει μια υπνηλια…
Τρέχα να κρυφτείς γιατί ακόμα και 1 βδομάδα μετά είμαι έτοιμος να σε απαγχονίσω δημόσια στο Σύνταγμα. :lol:
On topic: Ό,τι έχει να κάνει με Epic - Power…
Ρίχτε και ένα Μεσσούγκα:lol:
Tα τραγουδια των Dream Theater, Τοοl και Meshuggah. :sleep: :sleep: :sleep:
Eνα καλο βασανιστηριο για μενα ειναι να με δεσεις σε μια καρεκλα και να μου βαλεις να ακουω για ωρες Dream Theater. :lol: :lol: Μου ακουγονται κενοι, ψυχροι, χωρις συναισθημα…
Eπισης το τυπικο νορβηγικο black κατανταει πολυυυυυ κουραστικο…
Ω ναι! Πως μπόρεσα να ξεχάσω τους Dream Theater;;;
Τώρα χωρίς πλάκα, πριν κάτι χρόνια άκουγα ένα άλμπουμ τους… και με πήρε ο ύπνος κυριολεκτικά!!! ΟΚ νύσταζα και λίγο… αλλά έλεος! Ναι παίζουν πολύ τεχνικά και πολύ καλοί μουσικοί κλπ κλπ αλλά βαρεμαραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :?
Ετοιμάσου για Theaterική καρέκλα…
Μόνο πες τον δίσκο των Theater που προτιμάς για τελευταίο σου άκουσμα πριν φύγεις απ’αυτόν τον κόσμο, αφού θα πεθάνεις στα βασανιστήρια… :lol:
Εγώ βαριέμαι τους Hammerfall πάντως
Τον δισκο με την μικροτερη διαρκεια προφανως…:lol:
οι tool γενικότερα φέρνουν μια γαλήνια ηρεμία στην ψυχή και στα βλέφαρα μου
το 90% των τραγουδιων των dream theater μου σπανε τα νευρα.ενταξει ρε μαγκιτες κι αλλοι ξερουν να παιζουν δε κανουν ετσι.α πως να ξεχασω και το malmsteen?(ωωωωωωωωωωωωχ μανα μου)
+8000000000000000000000000000000000000000000
κανα 25λεπτο των dream theater:p αλλα αυτα τα ακουω μια φορα το χρονο… το blackout των scorpions ψιλοβαριεμαι αλλα δεν το μπορω να το χαρακτηρησω κ ως βαρετο γιατι ειναι πολυ καλο τραγουδι…
Ε ναι λοιπόν θα το πω! Το smoke on the water !