Ο κανακάρης μας μπήκε επιτέλους στούδιο!!!
Λένε κατά τον Μάιο, εγώ πιστεύω από Σεπτέμβριο, θα έχουμε νέο δίσκο.
Ο ίδιος μιλά για πολύ καλό υλικό που έχει στα χέρια του, ίδωμεν…
Αυτός και οι …Metallica φετος
Πρεπει να εχω ακουσει χιλιαδες φορες αυτο το ανεπαναληπτο “μια μερα ηρθε στο χωριο…”.
Ο ανθρωπος ειναι θεος στο χωρο της ελληνικης μουσικης…
Το τραγούδι που λες είναι “Ο Καθρέπτης” από τον δίσκο “Ο Δρόμος ο Χρόνος και ο Πόνος”…
ειναι αλλη μια απο τα ιδια της αλλαδος τα παιδια.
δε διαφερει σε τιποτα.και η φωνη του μοιαζει με αλλων.κ οι μελλωδιες.κ οσο για την ενορχηστρωση σιγα το πραγμα.χιλιοι δυο κανουν ενορχηστρωσεις κ συναυλιες μ μεγαλη ορχηστρα για να γεμιζουν την κατα τα αλλα αδιαφορη μουσικα ιδεα.
ασε που παιρνει τους καλυτερους session μουσικους ετσι για να ανεβαινει στα ματια του κοσμου.
ναι,γιατί ο κόσμος στο αλλαδα γνωρίζει τους session μουσικούς…
Μην γινεσαι δουλος της μπουρδας.
O Camelspotter τις τελευταίες μέρες δίνει ρέστα 8)
Respect σ’αυτα που λεω γιατι δινω γελιο στην καθημερινη μιζερη ζωη σας…8) 8) 8)
Μην γινεσαι δουλος της μπουρδας.
+1000000000!!! εγραψες!!!
Για πες μερικους…
ναι το ξερω… σορρυ αν πιαστηκε για ειρωνικο το ποστ δεν ηταν απλα μου αρεσουν πολυ οι στιχοι απο το τραγουδι γι’ αυτο το εγραψα ετσι.
Αλλαδα ειναι αυτη που δεν εχει λαδι?
:lol: :lol: :lol:
Πισω εχει η αλλαδα την ουρα.
Δεν άκουγα μέχρι τα μέσα των 90’s Αλκίνοο, τον θεωρούσα κι εγώ βαρετό-κλαψομούνικο κλπ. Όλα αυτά μέχρι …
ο αδερφός μου να αποφάσίσει να βγάλει εμένα και κάτι φίλους για να μας κεράσει στην γιορτή του και να μας πάει στο γυάλινο θέατρο που τραγουδούσε ο Αλκίνοος. Ε, έμεινα μαλάκας! Προσωπικά μέχρι τότε δεν είχα ακούσει τελειότερο ήχο και ενορχήστρωση σε ελληνική “συναυλία”. Υπέροχα εκτελεσμένα όλα τα δικά του τραγούδια (πιο ροκ από ότι στους δίσκους του) αλλά και οι πολλές διασκευές που έπαιξε με τους μουσικούς του εκείνη τη μέρα. Από τότε άρχισα να τον ψάχνω περισσότερο, και μαγεύτικα πραγματικά από τους υπέροχους στίχους, τις μελωδίες του και τη φωνή του. Μοναδικός καλλιτέχνης, που πιστεύω ότι είναι και αντι-σταρ.
Και μια που αναφέρθηκε ο Θηβαίος… Φ Ω Ν Α Ρ Α! Μακράν για μένα η καλύτερη ελληνική φωνή των τελευταίων ετών, με στίχους-ποίηση και μουσική επηρεασμένη από πάρα πολλά μουσικά ήδη, rock, jazz, blues και ethnic. Ειδικά με τους συνήθης υπόπτους όλες οι δημιουργίες του ήταν απλά εκπληκτικές.
Ο Αλκίνοος θα εμφανιστεί το Σάββατο 5\7 στον Βύρωνα στα πλαίσια του schoolwave.
Εν αναμονή του νέου δίσκου, που πάει για τέλη της χρονιάς.
Ευχαριστώ!
Εμένα μου αρέσει ο Ιωαννίδης αλλά όπως έχει πει και ο Αγγελάκας το κακό με αυτόν είναι ότι πάσχει από σπουδαιοφάνεια. Πάντως έχει βγάλει μερικά απίστευτα κομμάτια και αν και καθαρά έντεχνος έχει μερικά πολύ ροκ στοιχεία. Ακούστε το “Έχω μια λέξη” για να καταλάβετε τι σημαίνει πραγματικό, ελληνικό ροκ:wink: Το 2005 στο Terra Vibe Fsetival ήταν πάρα πολύ καλός (μόνο τότε τον έχω δει) και θυμάμαι ακόμα την ατάκα που είχε πει. Ήταν να παίξει για μία ώρα και μετά να βγουν οι Cure. Υπήρχαν άτομα που γούσταραν όταν έπαιζε, υπήρχαν και άλλοι που έλεγαν: “Άντε να περάσει η ώρα, να τελειώσει ο μαλάκας και να βγουν οι Cure”. Όταν πέρασε η μία ώρα μας λέει: “Παιδιά μου λένε από τα ακουστηκά πως πρέπει να παίξω άλλο ένα μισάωρο. Ξέρουμε για ποιούς θέλετε να δείτε και καταλαβαίνω αν σας την σπάω. Τι να κάνω όμως; Άμα είναι κάντε καμιά βόλτα και ελάτε όταν θα βγουν οι Cure”. Ε, όλο το Terra Vibe χειροκρότησε ακόμα και αυτοί που τον έβριζαν.
Ναι όντως πετάει κάτι γαμάτα ώρες ώρες. Άκου αυτό:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Την σπουδαιοφάνεια όμως που την βλέπεις;:-k
Αυτό που ανέφερε ο manson21 ήταν ένα αυθόρμητο σχόλιο που έκανε τότε.
Στο παράδειγμα που έφερες από το youtube είναι ένα προβαρισμένο αστείο που έλεγε σε όλη την δίχρονη τότε περιοδία. Για την σοβαροφάνια που είπαι ο Αγγελάκας, εννοεί τις πολύπλοκες και βαρύγδουπες ενορχηστρόσεις του ‘‘Προσκυνητή’’.
τον ακουω απο το δημοτικο, μαλλον επειδη μου τα ειχε πρηξει ο αδερφος μου αρχισα να τον ακουω… το αγαπημενο μου ειναι ο βυθος βεβαια… τον θεωρω πολυ καλο μουσικο και πολυ θα ηθελα να τον δω καποια στιγμη live…μεχρι στιγμης εχω ολη την δισκογραφια του και ακουω…:roll: :roll:
Και πάλι όμως ήταν γαμάτο αυτο που είπε!
Α, και δεν είπα για σοβαροφάνεια, για σπουδαιοφάνεια είπα. Αν ήθελες πάντως να πεις σπουδαιοφάνεια το οτι βάζει πολύπλοκες ενορχηστρώσεις δε λέει κάτι. Εμένα προσωπικά μ’αρέσει να ακούω κάτι τέτοιο.