E ναι, αλίμονο αν οι πολύπλοκες ενορχηστρώσεις ειναι κάτι το κατακριτέο. Δηλαδή επειδή είναι έντεχνο, πρέπει να παίρνουμε μια ακουστική και να τραγουδάμε?
Ο Αλκίνοος είναι κορυφαίος σ’ αυτό που κάνει -και προσωπικά, απ τους αγαπημένους μου έλληνες μουσικούς
Παιδιά εγώ τα λόγια του Αγγελάκα μετέφερα και γενικότερα για την αποψή του περί ‘‘σπουδαιοφάνιας’’ λόγω πολύπλοκων ενορχηστρώσεων στο ‘‘Προσκηνητή’’.
Εγώ είμαι φαν,τι φαν, γκρούπι του Αλκίνοου τον έχω δει πάνω από 30 ίσως και περισότερες φορές, πάντα περνάω καλά, απλά καμιά φορά λέει κάποιες χαζομαρούλες, αλλά ουδείς τέλειος:wink:
Ακόμα γουστάρω λιγότερο ή περισότερο όλη την δισκογραφίατου και επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω,όντως ‘‘ο βυθός’’ αλλά και όλος ΄΄Ο Δρόμος ο Χρόνος και ο Πόνος’'ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.:bow2:
Και ύμνους και πιο κρυφά τραγούδια ο Αλκίνοος είναι υπέροχος,μόνο που μας στεναχωρεί με το ότι έχει πάνω από 5 χρόνια να βγάλει δίσκο, κάτι που ελπίζω, τώρα που είναι στούντιο, να γίνει φέτος.
3 τραγούδια που λέειμ εδώ και 2 χρόνια στις συναυλίες του μας άνοιξαν την όρεξη. Στο youtube υπάρχουν 2.(Απόψε+Ο Δρόμος σου Είσαι Συ)
Ναι ο Αλκινοος ειναι απο τα λιγα ελληνικα που μου αρεσουν…εναι φοβερος! σε ολα τα albums του(νομιζω)αθτοσ ειναι που τα κανει ολα παραγωγη, μιξη, και φισικα τα τραγουδια…
ναι ρε γαμώτο, έπαιξε λίγο,γ@μώ τις απαγορεύσεις των Δήμων!!!
αλλά ήταν πάρα πολύ καλός…ήλπιζα να παίξει το Κεμαλ και Θα είμαι κοντά σου όταν με θες, αλλά δεν πειράζει…
σημαισιά έχει ότι περάσαμε καλά…
Προσκυνητής
Καθρέφτης
Σταγόνες στο Γιαλό
Με τόσα ψέματα
requiem
Όνειρο ήτανε
Σπασμένο
Τ’αϊ Γιορκου
Απόγευμα στο Δεντρο
Έχω μια λέξη
Στην αγορά του Αλ Χαλίλι
Ο κόσμος που αλλαζει
Γραφει καταπληκτικους στιχους με νοημα… Αγαπημενος δισκος Ανεμοδεικτης… ( ονειρο ητανε, θα με κοντα σου οταν με θες, requiem … ). Πολυ ωραιος… Οσο να 'ναι στις μερες μας δεν γραφονται στιχοι σας τους δικους του …
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ?ΟΚ…ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΤΣΙ?ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΑΓΓΕΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΔΙΕΤΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΦΩΝΗ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΑΛΚΙΝΟΟΥ!!!:!:
Θα πρότεινα τον δίσκο ‘‘Ο Δρόμος ο Χρόνος και ο Πόνος’’ ως ένα από τους καλύτερους δίσκους της δεκαετίας του 90…:bow2:
Για τώρα αναμένουμε νέο δίσκο τέλη 2008, έχοντας ακούσει 2 καλά και ένα ψιλοάθλιο κομάτι…