Αυτην την στιγμη διαμορφωνονται ως εξης (χωρις σειρα):
U2 - 03/09/10
Εχοντας δει τους U2 δυο φορες την προηγουμενη χρονια στο Παρισι και σβηνοντας ενα απωθημενο 10 χρονων, την συναυλια της Αθηνας την περιμενα “ως η 3η φορα που θα εβλεπα τους U2”. Αμ δε… η συναυλια της Αθηνας κατεληξε το πιο απολαυστικο live που εχω δει μαλλον, ξεπερασε τις εμπειριες της προηγουμενης χρονιας, με “εστειλε”, με καρασυγκινησε. Ακομα και να ξαναελθουν οι U2 στην Αθηνα, το οργιο, το παθος, το παραληρημα, η μαγεια της 3/9 δυσκολα θα επαναληφθουν.
Pearl Jam - 04/09/06 (Λισαβονα)
Πρωτο ταξιδι στο εξωτερικο για συναυλια, αυτο το live θα το θυμαμαι για μια ζωη. Ολα αυτα τα υπεροχα τραγουδια των PJ, ενα κολασμενο πορτογαλικο κοινο και εγω σε μια εκσταση, μια ατελειωτη χαρα που εβλεπα αυτην την πολυαγαπημενη μου μπαντα απο κοντα. Τους ξαναειδα την επομενη μερα, τους ξαναειδα και μετα απο μερικες εβδομαδες Αθηνα και την επομενη χρονια Λονδινο, αλλα το feeling του πρωτου live δεν ξεπεραστηκε με τιποτα.
Radiohead - 08/07/08 (Bερολινο)
Mια απο τις σημαντικοτερες/καλυτερες μπαντες των 90s-00s, να αποδεικνυει γιατι θεωρειται οντως μια απο αυτες. Ολες οι φοβερες ενορχηστρωσεις, να ακουγονται καλυτερα και απο το studio, στο αλλοπροσαλο σκηνικο που ειχαν στησει και το Street Spirit (Fade Out) να κλεινει απιστευτα την συναυλια εν μεσω βροχης. Μια φορα μονο δεν αρκει δυστυχως…
Roger Waters - 18/06/06
Dark Side Of The Moon LIVE… αρκει… και κοντοζυγωνει και το The Wall
Leonard Cohen - 30/07/08
Η μονη απο τις συναυλιες της λιστας, που πηγα ανυποψιαστος ως και σκεπτικος οτι ισως πεταξα τα λεφτα μου. Οσο σκεφτομαι, οτι ημουν να παω/να μην παω μεχρι τελευταια στιγμη, ευχαριστω την “θεια φωτιση” που μου ειπε να παω τελικα. Ενας gentleman, ενας διανοουμενος, ενας φανταστικος ανθρωπος στην σκηνη για 3 ωρες, με τραγουδια υμνους και μια θεικη φωνη μπροστα σε ενα λιγοστο αλλα μαγεμενο κοινο. Πηγαμε χαλαροι, μην εχοντας να κανουμε κατι καλυτερο εκεινο το βραδυ και φυγαμε μεθυσμενοι στην ψυχη… και στο σωμα απο ενα κοκκινο κρασακι που κυκλοφορουσε στην παρεα…
Να προσθεσω και πεντε αναπληρωματικες χωρις σχολια καθως ζοριστηκα για να βγαλω την “βασικη” πενταδα:
Nine Inch Nails - 20/07/09
Muse/My Chemical Romance/Biffy Clyro - 17/06/07 (Λονδινο)
Queen + Paul Rodgers - 29/09/08 (Μιλάνο)
Depeche Mode - 01/08/06
Metallica - 03/07/07