Και κατι περιεργο ειχα αντιληφθει εκεινο το Σαββατιατικο βραδυ της 2ας Αυγουστου…
Το ενιωσες και συ??
:lol::lol::lol::lol:
δώσε στοιχεία στο λαό,τώρα!
Έγω νομίζω πως τα όνειρα είναι κάτι σαν καθάρισμα - reboot του εγκεφάλου. Κατα την διάρκεια της ημέρας γίνονται διάφορα γεγονότα, περνάς από διαφορα στάδια και συναισθήματα και όλο αύτο το συνοθήλευμα σκέψεων-συναισθημάτων πρέπει να αποφορτιστεί για να ηρεμίσει το μυαλό και να ξυπνήσει καθαρό την επόμενη μέρα. Αν π.χ. περάσεις κάποια δύσκολη φάση πίεσης, σε μετέπειτα όνειρα θα βιώνεις παρόμοιο feeling (ανεξάρτητα από το περιεχόμενο αυτών που βλέπεις και το παράγουν) μέχρι να αδείασει αυτό το πλεόνασμα συναισθήματος.
Νομίζω ο Φρόιντ δεν πιάνει μία μπροστά μου…
Αχμ,κανείς δεν θα εξηγήσει ποτέ τι ακριβώς είναι τα όνειρα.
Βλέπω πράγματα που’χω ζήσει,καταστάσεις που ζω αργότερα,απωθημένα,φόβους,παράλογα,επιθυμίες.
Απ’τα μεγαλύτερα και γοητευτικότερα μυστήρια της ανθρώπινης (και όχι μόνο) φύσης.
εχουμε ενα εξελισσομενο παραυπερφυσοψυχολονειρολο στον φορουμ μας
Ειδα σημερα οτι εκανα αντ στο facebook 1 συμμαθητη μου,ο οποιος στην πραγματικοτητα εχει πεθανει,χωρις να εχω συναισθηση οτι πεθανε απλα σκεφτομουν “καιρο εχω νατον δω αυτον”…(σωπαααααα)
Αυτο σημαινει 3 τινα:
1.Οτι I see dead people
2.Οτι εχω κανει στι φεισμπουκ τους παντες φιλους
3. Οτι εχω γινει ψυχακι τρελο σιγα σιγα με τα social networks…
Έγω είδα ότι πλήρωνα τα κοινόχρηστα στον διαχειριστή της πολυκατοικίας που έμενα μέχρι πριν 5 χρόνια.
Τις προάλλες είδα ότι άκουγα το the day that never comes στον ύπνο μου και μετά το 4 λεπτό που ξεκινάει το riff-jamming κράταγε λέει πολύ περισσότερο και είχε διάφορα περιέργα σημεία και κοψίματα στο ρυθμό (και μια παύση 5 δεπτερολέπτων8O) και σκεφτόμουνα “μπορεί να μην τα πιάνω με την πρώτη, και άμα το ξανακούσω και άλλες φορές θα μου αρέσει”. :lol: Death Magnetic Overdose.
λοιπον παιδια ακουστε ονειρο που ειδα πριν απο μια εβδομαδα περιπου…
πριν αρχισω να πω πως λιγα λεπτα πριν κοιμηθω διαβασα στο τοπικ του chinese democracy,οτι ο νεος δισκος των ac/dc θα εχει 7.50 περιπου…
λοιπον…κοιμαμαι και βλεπω οτι εχω παει σε 1 μιτινγκ του gunsnroses.gr,με το που φτανω βλεπουμε 1 παιδι να ερχετε στη συναντηση τρεχοντας και να φωναζει…‘παιδια βγηκε το chinese democrasy!!!’,σε ελαχιστα δευτερολεπτα ολοι εχουν εξαφανιστει απο τη συναντηση…εγω παιρνω τηλ ενα φιλο μου(αυτο το παιδι σχεδον παντα οταν ειναι να αγoρασω κατι του λεω να παμε μαζι).και μετα απο λιγη ωρα ερχεται,τον ρωταω αν εχει 1 20ευρω μαζι του γιατι δεν ειχα και ειχε…μπαινουμε στο λεωφορειο και μας αφηνει εξω απο 1 μετροπολις…με το που μπαινω βλεπω 1 δισκο ο οποιος ηταν συνεργασια slash και dave myrray(8O8O8O:lol:)…παω τον υπαλληλο και του ζηταω το δισκο…αυτος μου τον δινει και μου λεει οτι εχει 7,50ευρω…ο δισκος δεν ηταν σε πλαστικη θηκη αλλα σε μια σαν αυτες που ειναι τα cd στις εφημεριδες…(με 1 αρκετα ωραιο εξωφυλλο)…οπως βγαινω διαπιστωνω οτι δεν εχω diskman και οτι το σπιτι μου ειναι αρκετα μακρυα για να παω…παιρνω την κοπελα μου ερχεται αλλα δε μου δινει το diskman της με τιποτα…μπηκα σε 1 ακυρο σπιτι(εκει εγιναν ασχετα πραγματα που δε θυμαμαι καλα)αλλα τελικα δεν καταφερα να το ακουσω…στο τελος φτανω σπιτι μου,βγαζω με αγωνια το cd απο τη θηκη και διαπιστωνω οτι μεσα στη θηκη του chinese democracy υπηρχε το chameleon των helloween…εκεινη τη στιγμη ξενερωσα τοσο στον υπνο μου που ξυπνησα…
και ολα αυτα για τον δισκο του αξλ,που οπως φαινεται μονο στα ονειρα θα κυκλοφορησει…:lol::lol:
αν βλέπεις συνεχώς παράλογα πράγματα τι σημαίνει?:-s
Μην αγχώνεσαι. Στον κόσμο του ονείρου λογική και παραλογισμός καταργούνται, τα πάντα επιτρέπονται.
ουφ…και νόμιζα πως έπρεπε να κλείστω στην Κασταλία!! Ξε-αγχωθηκα!
Και ποιός σου είπε πως δεν πρέπει να κλειστείς έτσι κι αλλιώς?
:bleh:
Όχι ρε γμτ…δλδ, πάλι την αφεντιά σου θα βλέπω μπροστά μου?
θα κλείσω το απέναντι δωμάτιο απ’το δικό σου.θα μαστε γείτονες:|
Γαμώ! Θα βάζουμε Metallica και θα ακούμε το Welcome Home - Sanitarium !
Α, δεν είμαστε off topic ε. Περιγράφουμε απλά ένα κοινό όνειρο που είχαμε. 8)
ή πιο σωστά, εφιάλτη
Aαααα, αροου νοου γκαϊς, αροου νοου!:p:lol:
Xθες είδα ένα ακόμη όνειρο με τους Paradise Lost.:|:|:|:|:|:|
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=352990&postcount=45
Ήμουν λέει σε συναυλία τους και ο Nick είχε όρεξη (:roll:) και σήκωνε κόσμο να τραγουδήσει μαζί του.
Σηκώνομαι στο Mouth και σε μια στιγμή που παραδίδει το μικρόφωνο να τραγουδήσω εγώ.
Αρχίζω “it’s in my mind it’s in my mouth it’s in my soul…” και το κοινό άρχισε να γελάει με την φωνή μου.
Μέχρι και ο Nick γέλασε και διέκοψαν το τραγούδι.
Ντροπή…
:?
Σιγα μη δε γελαγε ο νικ.καφρος
Εγω οταν πηγαινα λυκειο, ειχα δει οτι ημουνα λεει σε ενα καμμενο υπογειο μερος, και τραγουδουσαν μαζι παπακωνσταντινου και κερτ κομπεην. Και μαλιστα ελληνικα. Ο γουατ δε φακ (: