Ήμουν στον ηλεκτρικό με ένα φίλο μου και περιμέναμε το τρένο, μέχρι που βλέπουμε κάτι άλλους φίλους μας και καθίσαμε και μιλήσαμε. Έρχεται το τρένο όμως χωρίς να το δούμε, τρέχω, προλαβαίνω εγώ με τον φίλο μου και μπήκε στο άκυρο και ένας απ’ τους άλλους. Καθόμαστε και ήταν κάτι αλβανοί δίπλα και μας κοιτάζανε. Μετά κάτω απ’ το κάθισμα πετάγεται ένα χέρι, μου παίρνει την τσάντα, μου βγάζει το παπούτσι και μου δαγκώνει το πόδι τόσο δυνατά που γέμισε αίματα. Βρίσκω στο πάτωμα το βαράκι μου (ναι, αυτό που έχω στο κέντρο του δωματίου μου και είναι σήμα κατατεθέν) και το τσουλαώ από κάτω. Σηκώνεται αυτή, κάθεται με τους αλβανούς, βουτάω το βαράκι και της τραβάω μία πίσω στο κεφάλι. Μετά πάω να βαρέσω τον άλλον, και βλέπω ότι αυτή δεν είναι πια η μελαχρινή αλβανίδα που ήταν πριν, αλλά μία ξανθιά απ’ το σχολείο μου μουρλή που μισιόμαστε. Γυρνάω, της τραβάω μία στο δεξί μέρος του κεφαλιού, πεθαίνει στον πόνο και σπάραζει στο κλάμα, και λέει “Ρε μαλάκες, το παρακάνατε! :[”. Και κάπου εκεί ξυπνάω. ΑΚΥΡΟΟΟΟ
Scourge σε είδα στον ύπνο μου
το καλυτερα μου ονειρα ειναι οσα να κανουν με συναυλιες κ backstage αν κ ειναι σπανια:wink:
τα χειροτερα ειναι οταν βλεπω οτι γραφω τεστ κ δεν ξερω την τυφλα μου ή οταν πεθαινει καποιος:(
Είδα τον Bleedin sτον ύπνο μου :-k
Τα καλύτερα όνειρα γενικά είναι αυτά που έχουν ένα κάποιο σενάριο (πράγμα σπάνιο, αφού συνήθως βλέπω ακυρότατα όνειρα).
Τα χειρότερα είναι εκείνα που ξυπνάω ιδρωμένη (δλδ οι εφιάλτες).
λοιπον, θα πω δυο κουφα (μα πολυ) που ειδα πριν καποιο καιρο
κουφο Ν1ο - Ειμαι σε παρτυ φιλου, περναω καλα σουρωνω κτλ. Ξυπναω το πρωι με πονοκεφαλο και εκει που παω να κατσω στο πισι ειναι κρυμμενος κατω απο το γραφειο ενας τυπος που κανω παρεα. Τυπε, του κανω βαριεστημενα, φυγε. Μετα ξυπναω το αλλο πρωι και βρισκω μια γκομενα που κατι επαιζε μεταξυ μας και μετα απο λιγο και τον τυπο σε μια αλλη γωνια του σπιτιου και τους διωχνω κακην κακως:|
κουφο Νο2 - Παμε εκδρομη πελλοπονησο με το σχολειο και χανω το λεωφοριο στο καραβι. Ετσι παιρνω το παπι και γυριζω ολη την πελλοπονησο για να τους βρω. Και μετα πηγαινω με το παπι πισω στο σπιτι μου (Περνωντας απο τη θαλασσα )
ειδα προχθες,κολυμπουσα σε μια παραλια διπλα σε κατι βραχια…και βλεπω απο μακρια την πετρουλα με ενα κοκκινο ολοσωμο μαγιω…και μου λεει θα σου κανω προξενιο σε μια κοπελα…της λεω μα δεν θελω προξενιο…και μου λεει τι θες?και της απανταω,θελω να μου πεις αυτο το “θεσσαλονιιιικη μουυυ,αχ θεσσαλονιιιικη μου!”…και το λεγε και το λεγε…και ξυπνησα με μια χαρα…
Είδες την Πετρούλα και ξύπνησες με χαρά; Εγώ θα έκλαιγα απο το φόβο μου και θα αντηχούσε στο μυαλό μου το “life in plastic it’s fantastic(?)”
Xαχαχαχχαχχαα Κι εγω κατι τετοιες μαλακιες βλεπω. Κανω κατι το οποιο ειναι εντελως ακυρο, μετα απο λιγο εχω βρεθει σε διαφορετικο μερος, και τα ατομα με τα οποια ημουν εχουν αλλαξει και ειναι κατι αλλα ατομα, κανω πραγματα τα οποια δε στεκουν και δεν εχουν καμια σχεση με τη λογικη (αυτο δεν ειναι τοσο περιεργο… :p)
Γενικα τα ονειρα μου οταν εχουν μια πλοκη, ειναι γαμησε τα. Ξυπναω και λεω “πωπω τι ειδα παλι”. Η μαλακια ειναι οτι δε τα θυμαμαι για πολυ. Αλλα να ενα ακυρο που ειδα προχτες και το θυμαμαι γιατι γελαγαμε με το φιλο μου. Ημουνα στη σκηνη μου στο camping οταν το ειδα, και ο φιλος μου ηταν στη διπλα σκηνη με μια γκομενα και με ακουσαν.
Εβλεπα τωρα στον υπνο μου οτι κοιμομουνα κανονικα στη σκηνη μου, και ξαφνικα μπαινει μεσα λεει ο φιλος μου στα κρυφα, και μου κλεβει κατι καβουρια που ειχα πιασει στην παραλια (!?!) και μου δινει μια με ενα σιδερενιο λουλουδι στη μουρη και με σκοτωνει. Και μετα λεει ειμαστε στον παραδεισο και οι δυο μετα απο χρονια αφου εχει πεθανει κι αυτος, και μου δινει τη σακουλα με τα καβουρακια που μου ειχε κλεψει πισω.
Σε αυτη τη φαση ξυπναω εγω και μισοκοιμισμενος ακομα, φωναζω… “ξεκολλα ρε μαλακα!! Φερε τα καβουρακια πισω. Δε θα περιμενω να ψοφισεις για να μου τα δωσεις”.
Φυσικα ο φιλος μου με την κοπελα στη διπλα σκηνη εκλασαν στο γελιο και περιμεναν να δουν τι αλλη μαλακια θα πω. Με τα γελια εγω το σκεφτηκα λιγακι, καταλαβα οτι ηταν ονειρο και ειχα πει μαλακια και ειπα ενα “Ακυρο” και ξανακοιμηθηκα
Νταξει νομιζω το παρακανα στην ακυριλα χτες προχτες ποτε ηταν.
Καναν λεει εξω απ’το σπιτι μου προληπτικες ριψεις κατι καναντερ(ημαρτον παναγια μου…)και εγω προσπαθουσα να κοιμηθω(ναι ρε, και στα ονειρα μου κοιμαμαι εγω)και μολις σηκωθηκα και κοιταξα εξω απο το παραθυρο ειχε παντου παγο και δυο πιγκουινοι παιζαν τενις.
Και ολα αυτα εξηγουνται φυσικα. Οι ριψεις και τα καναντερ λογω των ειδησεων που εβλεπα συχνα-πυκνα και οι πιγκουινοι επειδη ο βλακας ο pumpkin αντι να λεει το τριψιμο με τις μυτες ‘‘φιλι των εσκιμωων’’ το ελεγε ‘‘φιλι των πιγκουινων’’.
Το tennis δε το ανεφερες. Σεξουαλικο innuendo μυριζομαι
αλλο ακυρο που θυμηθηκα…ειχα πιασει λεει σε ενα βαζο την Tinkerbel…και πηγα στην φιλη μου την Σοφια και της την προσφερα…εκεινη μου ειπε να παω να χαθω και οτι δν την ηθελε…και μετα εγω την εβαλα στο παντελονι μου και μου κανε διαφορα…
O Φρουντ θα ειχε πολλα να πει γι’αυτο χααχαχαχαχ
ποιος ειναι ο φρουντ?
O Σιγκμουντ. Ενας βλακακος που νομιζει οτι κατι ξερει απο ονειρα και πως ερμηνευονται
Το 70% των ονειρων που βλεπω ειναι εφιαλτες, το 29% ειναι ενα μπερδεμενο σουπερνατσουραλ,ακαταλαβιστικο κουβαρι που εξελισσεται συνειρμικα και το 1% ειναι καλα ονειρα.
Εχω δει να με σκοτωνουν 2-3 φορες,εχω δει να γινεται πολεμος,να με κυνηγανε και να πεφτω καθως τρεχω να ξεφυγω κι ενα σωρο τετοια χαρουμενα πραγματα.Το χειροτερο των χειροτερων ομως θα ελεγα πως ηταν ενα που χα δει πριν 6 καλοκαιρια.Ειχα δει τον πατερα μου οτι πεθανε και τον ειχαν κ σε κασα και τη μανα μου να χει τρελαθει κυριολεκτικα απο τη στενοχωρια της. Οταν ξυπνησα συνειδητοποιησα οτι εκλαιγα και συνεχισα να κλαιω για κανα δεκαλεπτο μεχρι να συνειδητοποιησω οτι ηταν παιχνιδι του υποσεινηδητου μου.Το πιο ωραιο ειναι οτι ημουν σε μια παμπ στην Ιρλανδια και επινα μπυρα με τους νεαρους Μπητλς.Και προειδοποιησα τον Λεννον οτι καποιος ψυχακιας θα τον φαει το 1980 και να φυλαγεται.ΑΑΑΑΑ εγω το καθηκον μου το κανα…
Αφηστε τον Ζιγκμουντουλη μου ησυχο ρέεει!
Προσφατα, ειδα εναν εφιαλτη οτι ο ΠΑΟ θα παρει πρωταθλημα χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαααχαχχααχαχα και ενα ονειρο, οτι η θρυλαρα θα σηκωσει το ευρωπαικο σε ποδοσφαιρο και μπασκετ. :lol:
περσι ειχα δει ενα ονειρο οτι πεθανα στο παλιο δημοτικο που φοιτουσα ενω ημουν παιδι και η μανα μου κλαιγοταν και οδυρωνταν πανω απο το πτωμα μου.το κουφο ειναι οτι εγω ημουν πνευμα και τα εβλεπα ολα αυτα:|
οχι απλα εβλεπες ονειρο και τα εβλεπες ολα αυτα, δεν ησουν πνευμα.
Eιδα τον τολκη στον υπνο μου με κοτσιδα και να μου εξηγει ρυθμους τσιφτετελιων σε drum machine και να κανουμε δοκιμες στο ‘‘Θα τα καψω’’
τα τσιφτετελια ειναι ρισπεκτ…
συγνωμη που ποσταρω πολλες φορες στη σειρα αλλα μολις ειδα δυο ονειρα-υπερπαραγωγες τα οποια ειχαν και συνεχεια μεταξυ τους. Αφου μολις τα ειδα θυμαμαι ολες τις λεπτομεριες, οποτε…
το ονειρο ξεκιναει απο εκει που θυμαμαι να ειμαι σε μια απομονωμενη παραλι οπου εκει ζει ενας φωτοσοπερ που μπορει να αναγημιουργησει την παραλια οπως ακριβως θελει. Εκει λοιπον αυτη η παραλια ειναι κοντα σε ενα μοναστηρι, το οποιο ειναι σε ενα βουνο και φαινεται απο την παραλια.Σε αυτη την παραλια, περα απο το οτι αλλαζει συνεχως οπου και να πατησεις βρισκεις 2ευρα και 50λεπτα. Ο λογος που περιφερομουν στην παραλια ηταν οτι ηταν εργασιμη μερα στο μοναστηρι (το οποιο ποια ηταν εγκαταληλημενο και ειχε γινει εκτροφιο ζωον αλλα και κυριλε ψησταρια) και ετσι δεν μπορουσα να σκοτωσω τις γιδες που εκτρεφανε εκει γιατι α με ε[ερναν χαμπαρι οι αλοδαποι υπαλληλοι. Επειδη ομως βαριεμαι τη ζωη μου εκει πηγαινω στο μοναστηρι οπου επιβεβαιωνω το γεγονος οτι δεν μπορω να σκοτωσω τις γιδες χωρις να με παρουν χαμπαρι. Εκει λοιπον με βρισκει ενας τυπας που γνωριζω, ο οποιος εχει μεγαλωσει μεχρι τα 14 του στην αυστραλια με ελληνικες καταγωγες κτλ. Αυτος με παιρνει και με πηγαινει στη νεα Ιορκη (απο το μοναστηρι ) και στο δρομο μου λεει οτι δεν επρεπε να παω σε εκεινη την παραλια του μυστηριωδους φωτοσοπερ οπως επισης και το οτι ενας γνωστος μου τα ξαναεφτιαξε με μια πρωην του που του ειχε φερθει σκατα παρατοντας την γκομενα του. Οταν φτανουμε στο αμερικα μετα απο λιγο με πηγαινει αυτος ο τυπας στο searchshop οπου ειναι ενα μαγαζι λιγοαπολα. Ξεκιναμε να παρω ρουχα (αφου μετακομισα στην αμερικη πρεπει να παρω και αμερικανικα ρουχα και καλα) ομως το μετανιωνω οταν ανακαλυπτω οτι ο μονος τροπος να τα διαλεξω μεσα απο πισι. Ετσι πηγαινουμε για καφε οπου και παραγγελνω ενα περιεργος ειδος φραπε που το εβγαλα εκεινη τη στιγμη απο το μυαλο μου. Υποψην οτι αυτη η καφετερια ειχε καρεκλες μεσα στον πεζοδρομο στο μερος που μενω, ακριβως διπλα απο τη θαλασσα. Μετα ειμαστε σε πολεμικο πλοιο με τον αδερφο μου το πρωι οπου και μου εξηγε οτι το μοναστηρι ηταν αυτο στην αρχαια Ακροπολη οπου και δημιουργηθηκε μεσα στη βυΖαντινη περιοδο (ναι ξερω, δεν υπαρχει κατι τετοιο). Μετα δια μαγειας μεταφερομαι στο σπιτι μιας πρωην μου που ειχε μιλφ μανα. Το κουφο ειναι οτι το σπιτι εξωτερικα ηταν ολοιδιο με το σπιτι μιας καθηγητριας μου. Με προσκαλει η μιλφ μανα για φαγητο και μεχρι να ετοιμαστω βλεπω με την αδερφη (με την οποια ειχα παντα αμοιβαια ‘‘συμπαθεια’’) της πρωην τα hellsing ova. Ενω στην αρχη ειπα οτι δεν θα κατσω για φαι ωστε να αποφυγω την συγκρουση με την πρωην μολις βλεπω το παστιτσιο να βγαινει απο τον φουρνο αλλαζω γνωμη. Υποψην οτι περα απο το παστιτσιο λιγορευομουν την μιλφ η οποια φορουσε δεν φορουσε τπτ (νταξει μεστο σπιτι της ηταν στο κατω κατω) . Τεσπα ερχονται η πρωην με τον πατερα της και εγω παιρνω ενα πιατο παστιτσιο μαζι με την αδερφη και πηγαινουμε να δουμε τα αλλα OVA, μετα απο τυπικες χαιρετουρες στους αλλους. Εκει που βλεπουμε τα OVA και τρωμε Το Παστιτσιο και εχουμε πιασει παπαρολογια πεφτουμε μεσα σε συζυγικο καβγα οπου και σε καποια στιγμη ακου την μιλφ να λεει ‘‘δεν σαντεχω αλλο (το ονομα του πατερα μου)’’. Ρωταω την αδερφη γιατι ειπε η μιλφ το ονομα του πατερα μου και μασαγε τα λογια της. Μετα φευγω απο εκει και πηγαινω στον κηπο ενος φιλου μου οπου και κανει παρτυ το φροντηστηριο αγγλικων που πηγαινα. Στον δρομο συναντω εναν ξαδερφο μου, ψιλομαλακα αλλα καλο παιδι, και αποφασιζομε να παμε μαζι. Με το που φτανουμε χαιρετω τους παντες και την ωρα που παω να χαιρετησω τα γκομενακια κλεινει ο λαιμος μου απο φλεμμα και ισα που βγαινει η φωνη μου. Τοτε με κοιταει καποιος με νοημα και μου κανει υποτιμητικο thumpsup.Εκει τελειωνει το ονειρο και ξυπαω μεστον ιδρωτα (γιατι κανει και γαμοζεστη μην το ξεχναμε)
Τι μαλακιες βλεπω?