Oh my Ford, oh my Ford, OH MY FUCKING FORD!
Απαισιο φαινεται, μια χαρα
κλαιω με το σχολιο σου
Βασικά δεν δείχνει τπτ το τρέιλερ, οπότε όλα καλά.
Βσκ εχει εναν ψηφιακο κροκοδειλο, εναν καρτουν αλ καπονε κ κατι ψυχεδελικα καρτουνιστικα σκηνικα με πτώματα κ γκανια, Τομ Χαρντυ πιθανοτατα να μουγκριζει ,Καηλ Μακλαχαν <3 κ Ματ Ντυλον <3 + σκηνοθετη fan4stic four και chronicle …i am all in 100% τουλαχιστον για τορεντ
ε 10 χρόνια αργότερα… αμα το γύριζε.
Aka «ολες οι ταινιες του Νολαν ποτ πουρι σε ενα τρεηλερ»
Εμφανιστηκε ακυρα στο feed μου και φαινεται γαματο! Ουτε που το ειχα ακουσει.
Ειναι διαθεσιμο λεει στο
ελπιζω να ειναι τουλαχιστον 5 ωρες.
πωπωπω
Τι έγινε ρε παιδιά;
δεν ξερω αν παιζει ρόλο το οτι ξεκινησα προσφατα να διαβάζω την σειρά των βιβλίων, αλλα εχω χαζέψει!
Πως μας πετσοκοψαν έτσι!!!
Πλιτς πλιτς
Βιλνεβ Φορ Δε Γουην.
Κλασσικά με το unpopular opinion. Παρότι κάνει θαυμαστή δουλειά σκηνοθετικά και το έχει κάνει πολύ τρού και οι ερμηνίες πείθουν… δεν ξέρω ακριβώς τι με προβληματίζει… δεν το βρίσκω όσο εικονικό όσο θα μπορούσε να είναι λχ, η παλαβή σύλληψη του Jodo ή ακόμα και η ατελής προσπάθεια του Lynch.
Κάπου με τα CGI γεμίζουμε με εκρήξεις και τεράστια σκηνικά και δεν νιώθεις να έχουν βαρύτητα πολλά απο τα εφέ. Μιλάω κυριολεκτικά. Σίγουρα οι εκρήξεις στο σινεμά δεν έχουν και πολύ σχέση με την πραγματικότητα, αλλά πολλά εφέ φαίνονται τελείως weightless και αδρανή. Και στο τελευταίο Terminator, ενιωθά οτι σε αρκετές σκηνές είχε αυτο το θέμα. Αν είναι ο άλλος ΧΧΧ κιλά πρέπει να έχει άλλη φυσική.
Αλλα για να πάμε πίσω στο Dune, θα που πρέπει να γίνουν Χ sequel για να πείς οτι το όλο saga αντιπροσωπεύεται. Αναμένω μια πολύ καλή προσπάθεια, που όμως φοβάμαι οτι μπορεί να μείνει ημιτελής. Και δεν νιώθω κάποιο φοβερό “hype”. Εχω διαβάσει τα βιβλία (τα πιο πολλά) και έχω δεί την ταινία και τις σειρές όποτε περιμένω μια ωραία απόδοση, αλλά μάλλον δεν έχει κάτι που να σε στείλει αδιάβαστο. Κρατάω μεσαίο καλάθι, επομένως.
Ολα αυτα απο το τρεηλερ ε?
Εχεις δει τα Arrival και Blade Runner 2049?
Ο Βιλνεβ ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που εχουν συμβει στο sci-fi, τελος
Οσον αφορα το παραπονο σου για τις εκρηξεις, πηγαινε πισω κανα μηνα και δες το βιντεο με την εκρηξη απο την Beirut, δες επισης footage απο πραγματικους πολεμους, απο αμαξια να εκρυγνυνται, απο πυρηνικες δοκιμες κτλ, και ισως καταλαβεις οτι στον τομεα των ειδικων εφφε εδω και παρα πολλα χρονια (δεκαετιες βασικα) οι προσεγμενες ταινιες τα κανουν εξαιρετικα καλα. Δεν μιλαμε τωρα για το Fast and Furious 7 ξερω γω. Που κι εκει… τελος παντων.