Π.α.ο.κ

δεν με νοιαζει το ματς…
αντι να κερδισει ο καλυτερος κερδισε ο ο κωλοφαδρος…

το μονο που με νοιαζει ειναι που το 2010 γνωρισαμε και εμεις τι ειναι η [SIZE=“4”]ΧΟΥΝΤΑ [/SIZE]

να πατε στο διαολο ολοι σας…
να βαλετε της ομαδες στον κωλο σας…

οταν λες χουντα; τι συνεβη;

επειδη δεν ειμαι και πολυ καλα δεν θελω να πω…
το πολυ πολυ να μαλωσουμε και να μου πεις ασχετα πραγματα για ποδοσφαιρο…
δεν με νοιαζει η μπαλα…
[SIZE=“5”]
ΧΟΥΝΤΑ
[/SIZE]

Τι έγινε ρε crimson? Πες μας περισσότερα να καταλάβουμε…:-k

Θα μας πεις γιατι γραφεις παντου αυτο το ΧΟΥΝΤΑ ή θα μας τα πρηξεις;;;

OK…

λοιπον…

2 ωρες πριν το ματς στην κεντρικη πλατεια ειναι ετοιμη να αρχισει η πορεια των οπαδων της λαρισας προς το γηπεδο…
κοντα στην κεντρικη πλατεια ειναι και το ξενοδοχειο που διαμενει ο παοκ…εχουν κλεισει τους δρομους για να περασει η αποστολη του παοκ… και καλα καναν, χαζοι υπαρχουν παντου

φευγει η αποστολη του παοκ και παει στο γηπεδο χωρις να την πειραξει κανεις στην επιβιβαση του πουλμαν…
ολα ωραια…

ωσπου ερχονται ματ ξαφνικα και αρχιζουν να ριχνουν χημικα στον κοσμο…!!!

ΜΑ ΓΙΑΤΙ…??
ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ…
ΕΝΑΣ
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

στον απλο κοσμο της λαρισας χημικα…???

τα παιρνει ο κοσμος και απευθυνομαστε στην τοπικη αστυνομια να δουμε για ποιο λογο γινοντε τετοια γεγονοτα στην πολη μας…

μας ενημερωνουν απο την τοπικη αστυνομια πως αυτοι που ριξαν τα χημικα ειναι οι ματατζηδες που εχουν ερθει με την αποστολη του παοκ απο την θεσσαλονικη και δεν ξερουμε ακριβως γιατι συμπεριφέρονται ετσι !! και δεν μας ακουν !!!

ωραια ως εδω…???

στο γηπεδο τωρα φτανουμε εκει με καθυστεριση και οι ιδιοι ματατζηδες αρχιζουν να ριχνουν χημικα στον κοσμο που εβγαζε εισητηρια

ΜΑ ΓΙΑΤΙ…??
ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ???

διαμαρτυρομαστε στην αστυνομια και μας λενε δεν ξερουμε τι γινεται και θα φωναξουμε τον Δοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης να τους ζητησει τον λογο…
και τι εγινε…???
[SIZE=“3”]του ριξαν δακρυγονα[/SIZE]…!!!

επιτεθηκαν στον Δοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας (χαλατσης το ονομα)…!!!

τρελο αλαλουμ…
παπουδες και παιδακια με της μητερες τους τρεχουν να βρουν καπου να κρυφτουν…
οπως ηταν φυσικο αρχισε και ο πετροπολεμος…
απο 15 ατομα και οχι απο κανεναν στρατο…
μεχρι και στρατιωτικος που μενει στην γειτονια μου και εχει παρα πολλες φορες ανεφερθει σε αυτους που συμμετέχουν σε επεισοδια σαν “ανθρωπους που δεν πρεπει να ζουν… ζωα σκετα…” ειχε πετρα στο χερι…

φευγουν και και σταματανε ολα…
εχουμε μεινει ολοι μαλακες…!!

ολοι με τα νερα και πεσμενοι στα παγκακια…
περναει η ωρα και παμε ολοι για να βγαλουμε εισητηρια…
και ξαφνικα κανουν ντου οι ιδιοι ματατζηδες και ριχνουν δακρυγονα στον χωρο τον εισητηριων και σε πληθος που ηταν με τα εισητηρια στα χερια και στην ουρα να μπει μεσα…!!!

ΓΙΑΤΙ…???

αρχιζει παλι ο πετροπολεμος…
σταματαμε οι ψυχραιμοτεροι τους 15 με τις πετρες και παμε ηρεμα στους ματατζηδες…

ρωταω…: ρε φιλε, τι εγινε…?? γιατι τετοια πραγματα? εγινε κατι? σας ενοχλησε κανεις, σας επιτεθηκε κανεις καπου στην πολη??
ειχαμε καποιο γεγονος…??
τι εγινε??

-ΦΥΓΕ…!!!
-ρε φιλε εβγαζα εισητηριο και μου πεταξες δακρυγονο!! τι να φυγω…??
-ΦΥΓΕ…!!

ακομη και αυτοι με τις πετρες πηγαν στα ματ και τους ρωτησαν με οργη για ποιο λογο εγιναν αυτα…
απαντηση καμια…!!

αφου εγιναν ολα αυτα ρωταμε την διμοιρια των ματ απο την λαρισα και λεμε τι εγινε…
και μας λενε πως και οι ιδιοι απορουν…!!
σε αυτι που εστησα εκει ακουσα αποριες των τοπικων ματατζηδων να αναρωτιούνται πως καταφεραν να γινει η μιση πολη βαγδατη, και πως ειναι στα ντερμπι στην θεσσαλονικη…

αυτα τα λιγα εννοω [SIZE=“4”]ΧΟΥΝΤΑ[/SIZE]

μετα με φοβο μπηκαμε μεσα κερδισαμε κατα λαθος και φυγαμε μην γινει και τιποτα αλλο…

και απο οτι ακουσα εγινε…
αλλα δεν ημουν εκει οποτε δεν λεω…

μαγεια…
ακομη τσουζουν τα ματια μου…
ακομη ποναει ο λαιμος μου…
ακομη πιστευω πως αυτα μας δειξαν μια μικρογραφια της[SIZE=“3”] χουντα[/SIZE]ς

φωτο αποριας…

Κακώς σταματήσατε τους 15 που πετούσαν πέτρες.

Έπρεπε να τους επιτεθείτε όλοι μαζί.

εδω καναμε τον σταυρο μας (οσοι πιστευουν, οχι ολοι) μην βγει κανενα οπλο…
οι τυποι ηταν αφιονισμένοι…

τι σκ@τα τους δεινουν στην θεσσαλονικη…??
δεν μπορουν να την πεσουν σε κανεναν εκει γιατι παιζει ασυλεια και ηρθαν εδω να ξεδωσουν…??

συγγνωμη για τα 2413 ορθογραφικα λαθη αλλα ειμαι με τρελα νευρα…(οχι οτι αλλιως δεν παν τα λαθη σφαιρα…:?)

Tα ματ είναι η λέξη κλειδί στα παραπάνω…εδώ δεν ξέρουν οι αστυνομικοί πως να διαφυλάξουν έναν αγώνα θα ξέρουν τα ματ? Πήγαν να κάνουν τους νταήδες ως συνήθως…αυτό ξέρουν.

πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να παιχτικε… παντως αυτα που περιεγραψες μου θυμιζουν τον αγωνα με τον ολυμπιακο περσυ στην τουμπα. τα ιδια ακριβως και με μας. δεν ξερω τι στο διαολο παιζεται…

Και ξαναλέω, ότι όταν σου επιτίθεται κάποιος και μάλιστα αναίτια, οφείλεις να αντεπιτεθείς.
Με κάθε μέσο.

Ψεκάσαν τα παιδιά σας, να τους θάψετε έπρεπε.

Τώρα καθήστε να βλέπετε τον κάθε Χρυσοχοΐδη να εξαγγέλει ότι “θα γίνουν έρευνες και να αποδοθούν ευθύνες”.

Ουτέ καν αυτό! Έτσι κατέγραψε τα επεισόδια γνωστό αθλητικό σάιτ:

*Ενταση δημιουργήθηκε έξω από το γήπεδο, πριν από την έναρξη του αγώνα, ανάμεσα σε φιλάθλους της Λάρισας και αστυνομικούς.

Σουπερ.

και σιγα που θα γινει ερευνα για αυτα που εγιναν…

σε ολα τα τοπικα ραδιοφωνα και τις τηλεοπτικες εκπομπες αυτα λενε…
δεν εχει ασχολιθει ΚΑΝΕΙΣ με το ματς και την νικη…

παντα ελεγα πως ειναι μ@#κια να την πεφτεις σε ματ και τα λοιπες δυναμεις κανοντας τον μαγκα…
αλλα μετα απο αυτα που ειδα σημερα ειμαι ενα βημα πριν ενταχθω στους “ταλιμπαν χωρις συνορα”…

εεε,ποιο ειναι αυτο το site…?

Πραγματικά συνεχώς απορώ γιατί πάει ο κοσμός ακόμα στα γήπεδα. Κάθε φορά που κάποιος γνωστός μου πάει σε κανέναν αγώνα όλο και κάποια παρόμοια ιστορία θα μας πει. Τι σκατά σας αρέσει όσοι πάτε; Το θέαμα; Η συμπεριφορά (Ματ, κόσμος, ακόμα και παράγοντες με ποδοσφαιριστές), να θαυμάσετε τα ωραία γήπεδα, τι; Θα μου πεις είναι η καυλα για την ομάδα φίλε. Ναι αλλά μέχρι πότε η καυλα και μόνο θα σε οδηγεί να πας να δεις έναν κακό αγώνα ποδοσφαίρου και να ανεχεσαι τις μαλακίες όλων αυτών παροπάνω;

Δεν την λέω φυσικά σε όσους πάνε απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζουν και πηγαίνουν. Προσωπικά τα τελευταία 2-3 χρόνια σπάνια κάθομαι ακόμα και στην τηλεόραση να δω αγώνα (για γήπεδο πλέον ούτε δεμένος). Τα ντερμπι και πολύ είναι. Ναι, συνεχίζει να με ενδιαφέρει και φροντίζω να ενημερώνομαι αλλα μεχρι εκεί.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=61867

Δεν θα το βρεις στο κύριως κείμενο - στο πλαινό. Στα ψιλά γράμματα δηλαδή…:roll: Και καλά οι ματατζήδες και λοιποί - οι δημοσιογράφοι τι κάνουν τις πάπιες? #-o

Και στο Καραϊσκάκη πάντως έπεσαν κάποια (λίγα) χημικά σχεδόν με τη λήξη του αγώνα, χωρίς να αντιληφθούμε κάποιο επεισόδιο. Τι να πω, ίσως υπάρχει οδηγιά “μέχρι τις 31 Μαρτιού να έχουν καταναλωθεί Χ κιλά δακρυγόνων” και να είχαν μείνει πίσω. Θα υπολόγιζαν και σε καμιά πορεία που τελικά δεν έγινε οπότε αγχώθηκαν…

ωραια τα λεει το site…
15 λεξεις…#-o

εμενα μου αρεσει η μπαλα και παω…
και ναι…
η μπαλα που παιξαν αυτοι οι δυο σημερα ηταν τραγικη…
την χειροτερη η αελ…(ποσο ποιο χαλια να παιξουμε ??)
στα τοπικα της περιοχης βλεπεις ποιο σωστη μπαλα…:?

και ειχα πει να σταματησω να πηγαινω σε αυτα τα ματς με παοκ-παναθηναικο-αρη…

αναγκαστηκα να παρω και ακριβοτερο εισητηριο γιατι στο πεταλο εφτασε ο καπνος απο τα χημικα…
και πληρωσα και του αδερφου(αριανος :p) που μολις απολυθηκε…:?

Όσον αφορά το ματς, τραγικοί και οι 2 όντως, για μένα το Χ ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα.
Απλά όπως μπορούσαμε να κλέψουμε το ματς εμείς με 2 δοκάρια, το έκλεψε η Λάρισα με το γκολ στις καθυστερήσεις.
Γενικά φαίνεται να αρχίζει να καταρρέει η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές.
Ίσως να φταίει η πίεση, τι να πω…
Όσον αφορά τα εξωαγωνιστικά με τα ζώα τα ΜΑΤ, δυστυχώς όσο δεν αντιδράμε κι εμείς τόσο θα βρίσκουν πάτημα για να κάνουν τις βλαχομαγκιές τους οι κομπλεξικοί.

για μενα που ειμαι και “αελαρας” λεω πως ποιο δικαιο θα ηταν να κερδισει ο παοκ…
εστω και με αυτην την εμφανιση…αλλα μετα τον αρη δειχνει πως εχει χασει αυτη την φορα που ειχε…

μερικες φορες κερδιζει και η αμπαλοσυνη (και η αναγκη) :wink:

Aπλά προσωπικά ο ΠΑΟΚ μου απέδειξε τις τελευταίες αγωνιστικές πως δεν ήταν έτοιμος για το μεγάλο βήμα δυστυχώς.
Όσο για το αναγκαίο που λες, έχεις δίκιο.