Και εγω φαν του Αστεριξ ειμαι, αλλα ο Λουκι εχει παιξει παρα πολλες φορες μπουνιες και με πολλα ατομα για αντιπαλους.
ναι, αλλα ο Αστεριξ ειναι φλώρος και αγαμ…
ρε,ο Λουκ είναι rocker ρε,κάτω τα χέρια
Φοβερό κόμιξ ο Αστερίξ, αλλά ανάμεσα στους 2 χαρακτήρες… ρίχτε μια ματιά στα στριπ που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα, σε όσους τους διέφυγαν! Φαντάζεστε τον Αστερίξ στη θέση του Λούκυ στο σαλούν με τη γκόμενα?.. :lol:
Αστεριξ βέβαια!!!
Αφηστε που εχω ακούσειοτι ο Αστεριξ συμβολίζει την Αριστερά!!!#-o
+100000 Πεστα!Ασε που ο Ιντεφιξ ειναι 3 φορες πιο αξιαγαπητος και πιο εξυπνος απο τη Ντολλυ τη φοραδα…
χεχ. ναι αλλα ο αστεριξ περαν του ζωμου με εξυπναδα τα βγαζει περισσοτερο περα. γιαυτο και οι χαρακτηρες ειναι ετσι φτιαγμενοι. οβελιξ μπρουταλ αγαθος και καλοφαγας, αστεριξ κομψος, και ξυραφι. ο ενας συμπληρωνει τον αλλον.
εχμ. ναι οκ. παρολα αυτα δε καθαριζει ποτε ετσι. αλλο αν πεφτει καμια ‘ψιλη’ ενδιαμεσα.
τι να σ’ πω. ο αστεριξ παντως ειχε φαση με αμορε. ο λουκ μλκ ειναι ο μοναχικος καουμποης. ακομα και ο ιδιος το λεει. :lol: αλλου η προπαγανδα σ’.
μπα. περισσοτερο ροκερς ειναι οι γαλατες με τον κακοφωνιξ:lol:
σωστοοοοος! αλλο ενα επιχειρημα!
αφηστε που ο λουκι ειναι μια μορφη, και μια δευτερη ο ραν ταν πλαν. στους γαλατες ομως εχουμε πολλους αγαπητους χαρακτηρες.
(εδιτ: δεν αναφερομαι σε κακους)
και πλακα πλακα, περισσοτερη απηχηση εχει ο ραν ταν πλαν παρα ο λουκι. τον φαγαν τα κυκλωματα.
το μοναχικος παει οτι δεν εχει μονιμη σχεση ρε :lol: σε καθε πολη που περναει παιζει μπαλα
φιλεμ, εγω λεω οτι βλεπω στο κομικ. οι κομμενες/ακαταλληλες σκηνες δε μετρανε.
Επειδή η κουβέντα πήγε με ύποπτο τρόπο στα ζώα… θα θέσω ένα άλλο ερώτημα λοιπόν.
Ιντεφίξ ή Ραντανπλάν?
Και μη το πάμε μόνο απο την σκοπιά του ποιός είναι πιο “αξιαγάπητος”… :lol:
ΙΝΤΕΦΙΞ. Ο Πλαν δεν είναι τπτ άλλο παρα ένα χαζο σκυλί!
E, χαλαρά ρανταπλάν… Με μεγάλη άνεση.
΄
Υ.Γ. ακόμα δεν μπορω να καταλάβω πως τόσοι προτιμούν να διαβάζουν λουκι λουκ από το θεϊκό Αστεριξ όμως…
φυσικά και ο θεός Ραντανπλάν…αυτά είναι αυτονόητα…
Σιγα μην ειναι και ο Αριστεριξ!!! Το γαλατικο χωριο παντως κατι συμβολιζει…
Στο αλλο ερωτημα Ραντανπλαν εννοειται. Πολυ γελιο…
Όπως επίσης και η κοινωνία των στρουμφακίων
Χαλαρά Ρανταπλαν.
Oπως επισης και η γατα του Δρακουμελ! 8O
ακριβώς.
ας μην αναφέρουμε καν το μεγάλο κεφάλαιο στην υπόθεση Λουκ…
Άβερελ