Ειρωνια είναι αρκετά άσχημο ελάτωμα ξερεις:wink:
Oh yes.
Θίχτηκε το κακόμοιρο που έθιξα τον εαυτό μου.
ω θεε,υπάρχουν κάποιοι καμμένοι Τούρκοι σαν κι εμας που γράφουν σε ένα τούρκικο ροκ site τώρα και ουδεμία σχέση έχουν με την τάδε απόφαση για παραβίαση…έλεος…
πολλά πράγματα είναι θέμα βιωμάτων,εμείς τέτοια βιώματα δεν έχουμε με δαύτους,λέω εμείς αναφερόμενος από τη Μικρασιατική καταστροφή και μέτα.Ας μην αναφερθούν οι σφαγές από τον ελληνικό στρατό εκεί,οι οποίες δεν αναφέρονται σε κανένα σχολικό βιβλίο…
Αν δεν στο 'χω πεί ακόμη το δικαίομα να μου τι λένε το έχω δώσει αποκελστικά στην Όλγα και στον Defix:lol:
Από 'κει και πέρα,νομίζω ότι όσοι διάβασαν τα παραπάνω ποστ καταλαβένουν…
Πάντως όντως είναι λίγο ενευριστικό που είναι από τη μία μεριά μόνος του ο Gigatron…
¶σχετο, gigatron πιστεύεις ότι τουλάχιστον 10 άτομα (μπορεί και 15 ή 20 δλδ) σε είπαν ευθέως και πούστικα εθνίκι εδώ μέσα? Αν ναι κατονόμασέ τους…
Το ρουφιανιλίκι δεν είναι στο αίμα μου ξες.
Κάνω διακοπές, προσπαθώ να είμαι χαλαρός κ ψιλοπαρακολουθώ κ την συζήτηση. Δεν είδα κάποιον να αποκαλεί “εθνίκι” τον γίγατρο. Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο πείτε το…
Δέφιξ καλό είναι να μην πετάμε μια ατάκα στο άκυρο. Κάνε ριπόρτ ποστ ή ειδοποίησε.
παντως πανο οπως σου ειπα και πριν, εμμενεις σε καποιες ιδεες, και δε συζητας. δεν ερευνας.
οπως ειπες πριν, για τουρκους π.χ. λυπαμαι αλλα εγινες αυτο που μισεις. ατομο με παρωπιδες. εχεις παρατηρησει οτι οι απαντησεις σου ειναι του στυλ:
αν, η ελλαδα…(μπλα μπλα)…θα ηταν αλλιως…
πριν κατι χιλιαδες χρονια κτλ…
ο ταδε σοφιστης ειπε αυτο…
δηλαδη μονο με υποθεσεις μιλας. το μελλον δε το ξερεις. αν σου αρεσει τοσο η αρχαια ελλαδα, κανε μια χρονομηχανη και πηγαινε να ζησεις εκει. ζεις στο ετος 2007, και δεν ειπες ουτε ενα επιχειρημα με βαση τη δεδομενη εποχη.
εδω εμμεσως υπονοησες οτι η τουρκια δε θελει την ΕΕ. δηλαδη μιλαμε για πολλα γελια.
ασε που μιλησες με τοσο εριστικο τονο που δε το περιμενα. αν δε σου αρεσει να διαφωνουν μαζι σου, τοτε πες οκ, παιδια δε συμφωνω, τελειωνει η κουβεντα. “λες μλκιες για να περασει η ωρα;” τι του ειπες εκει του παιδιου; επιχειρημα;
δε προσπαθω να σου αλλαξω τα μυαλα. δε θα το καταφερω αλλωστε. και για μενα π.χ. ο κολοκοτρωνης και ο καποδιστριας ήταν δυο τεραστιες μορφες της συγχρονης ιστοριας, αλλα δεν εχω μεινει σε εκεινο το ετος, ουτε εχω μειωσει κανεναν αλλον.
το θεμα δεν ειναι τι εκαναν οι προγονοι μας, αλλα το τι κανουμε εμεις ωστε να φανουμε ανταξιοι…και ανταξιοι δεν ειμαστε.
απαντα σε αυτο αν μπορεις.
¶λλη μια ξεκάθαρη απάντηση!! Βρε είμαστε σε φόρουμ όποιος θέλει τα διαβάζει! Γιατί εγώ τα διαβάζω και βλέπω άλλα
ξερεις κανεναν που μιλα ευθαιως για τα στραβα του ???:-k Σιγα μην αναφερθουν ρε οι σφαγες και οι λεηλασιες που κανουν ολοι οι στρατοι σε ολο τον κοσμο ολα τα χρονια της ιστοριας.
λουκι, ουτε ενας δεν τον αποκαλεσε ετσι. ουτε αυτος το λεει δηλαδη, απλα αναφερει πως ακουγονται τα σχολια μας.
Ειρωνία: Ριπόρτ ποστ?? Δεν είμαστε ρουφιάνοι εμείς!!
sorry δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ χεχε
το “ρουφιάνος δε γίνομαι” για σένα σημαίνει “κανένας δε με αποκάλεσε έτσι”?
Ρουφιάνοι δεν γινόμαστε, αλλά λασπολόγοι άνετα κ με το νόμο…
Κλασική σύγχρονη Ελλάδα, για να είμαι κ ον τόπικ
Πουλέν μπάνια δεν έκανες?
Μαύρος είναι καλέ, δε τον είδες στη φωτο; Ένιωθα μειονεκτικά να στέκομαι δίπλα του!
Εννοείται!! Ένα είναι το καλύτερο πράγμα στη σημερινή Ελλάδα, οι ελληνικές διακοπές το καλοκαίρι και θα το έχανα??? 8)
Ban στο μπούστη τον Gigatron.
Πρώτα απ’ όλα σου λέω ότι τι ιδέες που έχετε σχεδόν όλοι τις είχα στα 14 την ηλικία της εφηβείας και των λαθών-μαθήματα.
Ώσπου μια μέρα αναρωτήθηκα γτ όλα αυτά;
Και από τα 15 μου άρχισα να ψάχνομαι και όχι να μου φταίει ο κόσμος για το κάθε τι.
Δυστυχώς του συγκεκριμένου παιδιού δεν έπρεπε καν να του απαντήσω.
Ούτε εγώ μείωσα κανέναν ξένο (μη εχθρό), αντιθέτως ύμνησα τους ήρωες της πατρίδας μου, that’s all, πράγμα που δεν άρεσε σε κανέναν.
Δε φταίω εγώ αν κάποιοι θεωρούν ατυχία και γκαντεμιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα.
Αυτά από μένα, φεύγω σε λίγο γτ έχουμε και απογευματινές δουλειές!
σε λίγο θα πιστέψουμε ότι υπάρχεις:lol: :lol:
ίσα ρε
Ποια φώτο ??? 8O 8O 8O 8O 8O Ο μάνος87 υπάρχει ??? 8O 8O 8O 8O 8O
για να συνεχίσω ον τόπικ, ένα από τα πιο ωραία χρακατηρισιτκά του Έλληνα, το οποίο δεν ξέρω αν το έχει κανένας άλλος, είναι η λασπολογία. ΣΕ καμία άλλη χώρα δεν μπορεί να πει ο καθένας ότι θέλει, όποτε θέλει, για όποιον θέλει χωρίς αποδείξεις/επιχειρήματα κ να μην γίνει τπτ…