Αρκάς

Η αλήθεια είναι πως έχει ένα μοτίβο και επαναλαμβάνεται αλλά παραμένει αστείος!!!:stuck_out_tongue:

Αν και έχω αδυναμία στον Ισοβίτη (ο Μοντεχρήστο είναι role model :respect: ), ψηφίζω Πειραματόζωα επειδή ο Βάκιλος εκεί δίνει ρεσιτάλ black humour! :smiley:

ο Βάκιλος είναι πραγματικά ο πιό ακραίος χαρακτήρας του Αρκά!!! Ακόμα και για καρκινοπαθή έβγαλε αστείο!8O :lol:

Xεχεχ…Τα εχω διαβασει ολα νομιζω…Εχω περιπου τα μισα γιατι τη συλλογη την καναμε με ενα φιλο…Αγαπημενο μου αλμπουμ ο Ισοβιτης αλλα αγαπημενος μου χαρακτηρας σιγουρα ο Κοκορας…Ειδικα στο αλμπουμ Αδιεξοδα ειναι τρομερος!Απο εκει και περα φυσικα μου αρεσουν πολυ Καστρατο και Χαμηλες πτησεις ενω ΔΕΝ ξεχναω την ΚΑΛΤΙΛΑ του show business…Ολα τα λεφτα!..Η ζωη μετα μουα ρεσει σχετικα αλλα δεν τρελαινομαι και τα πειραματαζωα περιριζονται σε πολυ απλο αν και αμυρο χιουμορ.Τρελοι συνδυασμοι και αταιριαστοι ερωτες ειναι για τους σεξοβιους…Στους αταιριαστους ερωτες τα καρεδακια με το κυνηγι του προβατου ειναι θεεικο!Ο παντελης αρκετα καλο ενω Καλος λυκος και μετα την καταστροφη καπως αδιαφορα εκτος ορισμενων αστειων.

Πραγματικά επικό το Σόου Μπίζνες. Ο Ασώματος είναι η μεγαλύτερη μορφή στην ιστορία των Κόμικς!!!:lol:

Δεν είναι απλά αδικημένοι, βάζει όλους του τους πρωταγωνιστές σε μια αδιέξοδη κατάσταση από την οποία δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγουν. Και πιάνει αυτήν την κατάσταση και την ξεσκίζει. Ε; Καστράτο & Λουκρητία θεϊκό ζευγάρι… Πουλί και μπαμπάς, επίσης. Είναι και ένα άλλο κόμικ, αυτό με το τέλος του Πολιτισμού που έχουν μείνει μόνο 2 άτομα στον κόσμο. Έχουμε κανά νέο γι’ αυτό; Το 'χω χάσει λίγο και δεν έχω ιδέα τι έχει βγει μέχρι τώρα, αλλά από το λίγο που διάβασα μου φάνηκε ενδιαφέρον.

Η πιο κυνική ατάκα σε κόμιξ:

• Τα 2/3 των πολιτικών είναι διεφθαρμένοι!
  • Και το άλλο 1/3?
  • Κι αυτοί διεφθαρμένοι είναι, αλλά τουλάχισον είναι λιγότεροι…

Το σπουδαιότερο ποντίκι έβερ!!!

Απ’ όσα έχω διαβάσει, ψηφίζω Χαμηλές πτήσεις για μπόλικη καφρίλα, και Ισοβίτη για την απόλυτη σαπίλα.

“Μπορεί να μην έχω μαύρο χαβιάρι, αλλά σίγουρα έχω μαύρο χιούμορ.”:stuck_out_tongue:

Χαχ, ακριβως. Ειδικα στις χαμηλες πτησεις, καθε σελιδα εχει και βρισιδια εκ μερους του γιου προς τον πατερα, σχεδον σε καθε σελιδα του κοπαναει στα μουτρα ποσο μ@λακας και αχρηστος ειναι που αφησε τη μανα του να φυγει και τετοια:p Οπως επισης και με τον Καστρατο και τη Λουγκρητια, τα ιδια, ολο πεταει σποντες για το βαρος του καστρατου και την ηλικια της γριας. (μορφη αυτη η γατα:respect:)

Τωρα λες για το ‘‘Μετα την καταστροφη’’, που εγω το βρηκα μετριο-καλο. Ειναι μεμονωμενο τευχακι, δεν ανηκει σε σειρα επομενως δεν εχεις χασει τιποτα:wink:

Μενω ακομα αναποφασιστη με το πολλ παντως, ενα κι ενα ειναι τα αλμπουμακια του θεου…

Ακριβώς αυτό! Ο ισοβίτης δε θα δραπετεύσει ποτέ, ο μικρός σπουργίτης δεν θα ξεφορτωθεί τον πατέρα του, η Λουκρητία θα είναι πάντα παρθένα, οι τύποι στο Μετά Την Καταστροφή δεν θα βρουν άλλο άνθρωπο, ο τύπος της Ζωής Μετά δεν θα αναστηθεί ποτέ…

Όχι, το Μετά την Καταστροφή είναι μεμονωμένο…

Ναι οντως. Κι αυτες οι καταστασεις με αυτους τους ηρωες θυμιζουν χαλαρα ανθρωπους της καθημερινοτητας. Το αρκοτεστ δεν ειναι τυχαια φτιαγμενο. Αληθεια το εχετε κανει; Αν ναι τι βγηκατε; Εχω ειχα βγει Κοκορας θυμαμαι.

[SPOILER]“Η λαϊκή σοφία μπορεί να λέει ότι “όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει” αλλά εσείς και μόνος το καθυστερείτε μια χαρά, λόγω της αναποφασιστικότητας και της ανασφάλειας που σας διακρίνει. Η ακρίβεια και η εμμονή στη λεπτομέρεια ελιναι στοιχεία που σας χαρακτηρίζουν, όμως προσέξτε γιατί καμιά φορά εξαιτίας αυτής της τελειομανίας γίνεστε σχολαστικοί, φλύαροι και αργοί. Έχετε μεγάλη δυσκολία να ξεχωρίσετε το ουσιαστικό από το περιττό, ενώ είναι γνωστό ότι το σκληρό το πετάμε, το μαλακό το τρώμε, συνήθως. Αξιοσημείωτη είναι και η ανάγκη που έχετε για παντογνωσία. Θέλετε δηλαδή να γνωρίζετε τα πάντα και σε βάθος για να νιώθετε ασφάλεια και αυτό το πετυχαίνετε αναλύοντας γεγονότα και καταστάσεις σε βαθμό κακουργήματος, π.χ. όταν θέλετε να μάθετε την ώρα ρωτάτε και την προηγούμενη. Εκτός όμως από όλα αυτά έχετε και μια μοναδική τεχνική στ’ef αναπτύσσετε ενοχές με το παραμικρό και να ταλαιπωρείστε. Το αγαπημένο σας ρήμα είναι το “φταίω”, το οποίο, ως γνωστόν, κλίνεται μόνο στο πρώτο ενικό. Εδώ οφείλουμε να σας επισημάνουμε και κάτι ακόμα, τα συναισθήματα δε δαγκώνουν. Χαλαρώστε και απολαύστε τα γιατί εσείς τα απωθείτε ή τα καταπιέζετε, γι’ αυτό και αντιδράτε ψύχραιμα όταν όλοι τα χάνουν και μπορείτε να διηγηθείτε μια τραυματική εμπειρία παίζοντας τένις. Και μια συμβουλή, για να προστατεύσετε την υπεραγχώδη φύση σας, κάντε την εξής χαλαρωτική άσκηση: φορτώστε τα στον κόκορα.”

Και για να μαστε ειλικρινης, σε πολλα σημεια με βλεπω.[/SPOILER]

Λουκρητία βγήκα.

Το Αρκοτέστ το χρησιμοποιούν πολλοί μεγάλοι ψυχολόγοι παγκοσμίως. Ο άνθρωπος δεν παίζεται!
Το είχα κάνει πριν καιρό και δεν θυμάμαι τι είχα βγει. Νομίζω Γουρούνι με γύρω στο 40%.

χαχα, βγηκα γουρουνι:!:

Πήρα και το νέο τεύχος της “Η Ζωή Μετά” σειράς , λέγεται “Θανάσιμα Αμαρτήματα”.
Έχει 10-11 σελίδες απίθανες που έχουν άφθονο γέλιο.
Βέβαια εγώ τα είχα διαβάσει 1η φορά στο Ε και δεν γέλασα τόσο όσο την 1η φορά…:smiley:

Καλά δεν ισχύει και τόσο πολύ αυτό με τους ψυχολόγους παγκοσμίως, χωρίς να σημαίνει βέβαια αυτό πως δεν έχει κάποια βάση σαν τεστ (έχει και παραέχει, και ο Αρκάς ψυχολόγος ήταν εξάλλου!)

Το μόνο κακό με μένα και αυτό το τεστ είναι πως κάθε φορά που το κάνω πλέον, βγαίνω διαρκώς άλλο ζώο… :?

8O 8O 8O 8O 8O

say more plz

Ήταν ψυχολόγος, στις σπουδές τουλάχιστον απ’ ότι ξέρω, δεν ξέρω αν το είχε ασκήσει κιόλας ως επάγγελμα. Γενικά είναι γνωστό πως ο Αρκάς προτιμάει να μένει incognito όλα αυτά τα χρόνια…

Με τρώει το οτι κάποιοι απο τους δασκάλους στη σχολή μου τον ξέρουν!

βασικά οι ήρωές του είναι καλά “δεμένοι” ψυχολογικά. τα background που χρησιμοποιεί είναι σωστότατα. αλλά εγώ που γράφω το phd μου για το άτομο, δεν έχω ακούσει αυτή τη φήμη

η πιο γνωστή φήμη που κυκλοφορεί για τον Αρκά είναι ότι είναι αρχιτέκτονας. αλλά αυτό είναι απλά μια φήμη που κυκλοφορούν οι αρχιτέκτονες για να κομπάζουν. κάτι τέτοιο δεν διαρρέει ούτε προκύπτει από πουθενά. παρ’ όλα αυτά μπορεί αν την ακούσετε…

φήμες γμτ μόνο φήμες

Παίζει να ισχύει πάντως αυτό για τον ψυχολόγο μια που μου το είπε η ίδια η γυναίκα του Σπύρου του Ορνεράκη, με τον οποίο λογικά γνωρίζονται…

Είναι φοβερό πάντως το οτι έχει επιλέξει αυτή την incognito στάση όλα αυτά τα χρόνια, και με όλη αυτή την επιτυχία…!