Νύχτες Πρεμιέρας

Ψήθηκα και εγώ για το Urchin …παρ’ολο που θα πόνταρα πως θα βγει στα σινεμά κανονικά, οπότε με τα κριτήρια που έβαλα παραπάνω θα έπρεπε να φάει χ.

1 Like

Μόλις το τελείωσα. Ναι, είναι άχαστο.
Ναι,

Summary

τα σκηνικά με τους Zeppelin είναι γαμάτα και ναι, το τελευταίο μήνυμα στην μάνα του είναι γάμα τα.

2 Likes

Μπειτε απο τωρα, ειμαι νουμερο 50.
Ειναι ολα γκρι γμτ - μαλλον πρεπει να παει 12? περσυ τα ειχα παρει ολα πριν τη διορια.

πωωω το ξέχασαααα

12.00 ναι

Εμένα με βλέπω μόνο για It’s Never Over, Jeff Buckley/ Ιf I Had Legs I’d Kick You/ Resurrection και ίσως Urchin - ενώ έχω αναθέσει αλλού να μου βρουν για The Voice of Hind Rajab
Δεν βγαίνει δυστυχώς για πολλά πολλά φέτος, λόγω δουλειάς και διαφόρων τριγύρω

1 Like

ωραια προλαβα: Resurrection, Urchin, No Other Choice.
Ειχα ανοιχτα 3 παραθυρα οποτε μπηκα ταπα, αλλα για Jeff Buckley ξαναμπηκα στην ουρα.

1 Like

έχω ελπίδες για Urchin??
image

ρε κερατά :bangbang: - και δεν σου έλεγα να μου κλείσεις 2 Resurrection και εμένα :stuck_out_tongue:
μπαίνω σε call ΓΤΧΜ, εναποθέτω τις ελπίδες μου βυζματικά σε γνωστούς και αγνώστους του Φεστιβάλ :stuck_out_tongue:

1 Like

Επρεπε γμτ, αν και μου βγαζει κατι κουλα το more οτι : Η πληρωμή της χρέωσης υπηρεσίας δεν ολοκληρώθηκε - και να παω να την ολοκληρωσω.
Καλα τωρα εχει πεσει το συστημα κ βγαζει ερρορ, αλλα επειδη εχω αριθμο παραγγελιας ελπιζω να ειναι οκ και να τα κρατησει.

το ίδιο και σε μένα! αλλά μου χρέωσαν και 2 φορές τα εισιτήρια…

1 Like

Αυτο ακριβως κοιταζα μολις!
Καλα πηγε αυτο.

:smiling_face_with_tear:

λολ οκ παω πισω στον Last Judge να ξεσπασω.

1 Like

μίλησα με το bot, του έδωσα όλη την πληροφορία και με έστειλε σε “εκπρόσωπο” στο τσατ.
μίλησα με την εκπρόσωπο στο τσατ, της ξανάδωσα όλη την πληροφορία και μου είπε να στείλω στο support@more.com

έστειλα κι εκεί. άντε να δούμε μπας και μου πιστώσουν τη μία συναλλαγή

έκλεισα If i had legs i’d kick you και Ηind Rajab, ενώ θα ξαναμπώ για Jeff Buckley την άλλη βδομάδα

3 Likes

Ποσο γρήγορα εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για το Resurrection :sob:

1 Like

πφ Resurrection είχε όταν μπήκα αλλά περίμενα να τα αγοράσω όταν θα λυνόταν το θέμα με τις τραπεζικές συναλλαγές - και τελικά πήρα τον πούλο
Γενικά οκ πάντως, μπήκα πριν και είδα πως έχει αβέρτα εισιτήρια για πολλές ταινίες ακόμα -ακόμα και για μερικές hot- οπότε όποιος ψάξει λίγο πιο εναλλακτικές προτάσεις, θα βρει

Η μαλακία είναι πως μας έκλεισε η ξαδέρφη της κεράς μου για το Τhe Voice of Hind Rajab - και βρήκε 2-3η σειρά μόνο, στο Cinobo Opera στην Ακαδημίας ΑΚ μακράν τη χειρότερη αίθουσα από τις μεγάλες του κέντρου (και 2 μέτρα να είσαι, όπου και να κάτσεις, δε βλέπεις αν είναι κάποιος μπροστά σου ούτε με αίτηση)… ας είναι όμως, τι να κάνεις, θα είναι μεγάλο event όπως και να έχει

1 Like

Εγώ το σκέφτομαι και για μικρού μήκους…

Να μη νιώθω δηλαδή άσχημα που το θυμήθηκα ΤΩΡΑ και λέω ε τέτοια ώρα λογικό να μην βρω για Ressurection, καλά να πάθω. ;p

Ξενέρα μεγάλη γμτ, ωστόσο έκλεισα για Buckley, Urchin, το σκέφτομαι για το The End of The Affair και από εκεί και πέρα βλέπουμε.

2 Likes

Urchin έκλεισα τελικά. και έβγαλα και άκρη με more για τις συναλλαγές.

και μία ταινία καλά είναι. πέρσι δεν πήγα καν γιατί είχε γίνει πανικούλης και γιατί δεν είχα τον @Lupin να μου δώσει φώτα και να με συντονίσει

2 Likes