Εγώ μπήκα 13:00 γιατι δεν μπορούσα πιο πριν και τελικά περίμενα πανω απο μισή ώρα τσάμπα.
Τι ωραια προβολη χθες του Jeff Buckley…
Μας πηραν ολους τα ζουμια στο τελος - αδυνατο να κρατηθεις.
Μια απο τις καλυτερες στιγμες της πανδημιας @JTN @Ktn να ακους το Grace στο lockdown
α εγώ είχα ξεκινήσει από την αρχή ;p
θα θελα να επεκταθώ κάποια στιγμή, αλλά όπως και να έχει, ΔΕΙΤΕ ΤΟ <3
ε ρε γτχμ μου μέσα - δεν έβγαλα τικέτο για χτες, διότι περίμενα ένα φίλο που μπορούσε μόνο την άλλη Κυριακή και τελικά το ακύρωσε και δεν πρόλαβα να κλείσω ούτε τότε
Σκατά
Ελπίζω να βγει σε καμιά πλατφόρμα streaming σύντομα
σε αυτό ελπίζω κι εγώ, γιατί προτίμησα πρόσκληση για Robbie Williams (βλεποντας και το Α ημίχρονο της ΑΕΚ στο κινητό!)
Σε κάτι αμαζον και αππλ έχει βγει υποτίθεται (στας αμερικας έστω) και μετά θα ναι στο hbo or sth? Σίγουρα θα βρεθεί ευκαιρία και επίσης μπορεί πάντα να βρεθεί τικετ τελευταίας στιγμής (τσεκαρε ας πούμε αυτά τα χαρίζω πουλάω κλπ εισιτήρια στο φμπ)
και εγώ αρκέστηκα σε Robbie Williams από το μπαλκόνι μου
Stremio εδώ και καμιά βδομάδα 1080 ανάλυση, αν είσαι πειρατής.
εδώ και αρκετά χρόνια δηλώνω ναύτης του γλυκού νερού
όταν λέμε 1080 εννοούμε κανονικό 1080 ή σαν τα 1080 του popcorn και με τη φωτεινότητα λες και είμαι σε σπηλιά?
Κανονικότατο
Σήμερα σε ένα σινεφιλικό podcast είδα έναν από αυτούς που διοργανώνουν τις νύχτες πρεμιέρας ο οποίος τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα των κουτσουρεμένου φέτος φεστιβάλ.
Λέει μεταξύ άλλων…
Αναγκαστικά αναζητήθηκαν χρήματα από αλλού ωστόσο επειδή ήταν αργά όταν μάθαμε (δεν ήταν ότι το ξέραμε από το Φεβρουάριο) ότι θα υπάρχει αυτή η έλλειψη κρατικής χρηματοδότησης δεν προλαβαίναμε να μαζέψουμε τα χρήματα που απαιτούνταν για ένα πλήρες φεστιβάλ όπως τις άλλες χρονιές.
[…]
Του χρόνου τι παίζει ξέρετε;; […] Θέλω να πιστεύω πως η πολιτεία θα μεριμνήσει και δεν θα αφήσει το πιο ιστορικό φεστιβάλ κινηματογράφου της Αθήνας να σταματήσει την πορεία του. Γιατί αν δεν μεριμνήσει η πολιτεία θα υπάρξουν άλλοι φορείς που θα μεριμνήσουν, φετος υπήρξε ο ΕΚΟΜΕΔ, ο ΟΠΑΝΔΑ και φορείς όπως η Ιρλανδική πρεσβία κλπ.
Οπότε απ’οτι φαίνεται το σημαντικότερο στραβό της υπόθεσης ήταν το ξαφνικό, που τους άφησαν ξεκρέμαστους λίγο πριν το φεστιβάλ …και του χρόνου μάλλον θα είναι πιο προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Μας εμαθε σινεμα ο Bi Gan χθες με το Resurrection …
ψήνεται κανείς για δύο εισιτήρια για σήμερα για το Urchin?
Για πες!!!
(γω χθες είδα το harvest για να πνίξω τον πόνο μου)
Περι Resurrection
Μιλαμε για ενα τιτανιο εργο, απο τον Bi Gan - μαλλον το μεγαλυτερο ταλεντο του Κινεζικου κινηματογραφου σημερα - που εκανε και το εξαιρετικο Long Day’s Journey into Night το 2018.
Μια ταινια ονειρικη - κυριολεκτικα - μιας και περα το dreamlike αισθητικη που τη διακατεχει , αφορα ενα μακρυνο μελλον οπου η ανθρωποτητα εχει καταφερει την αιωνιοτητα μεσω της παρεμποδισης ονειρων ενω παραλληλα καποιοι αντιστεκονται ονειρευοντας και διαταράσσοντας ετσι τη ροη της ιστοριας.
Ειναι μια ταινια που σε προσκαλει να αφεθεις τελειως και να μη προσπαθεις να τη βαλεις σε καποιο κουτι η να βρεις εξηγηση σε πολλα πραγματα… μεγαλη αλλα δε βαριεσαι σε κανενα σημειο.
Χωρισμενη σε 5 θεματικες ενοτητες περιπου, κανει μνεια σε διαφορετικες κινηματογραφικες περιοδους της ιστοριας… ξεκιναει με βουβο κινηματογραφο, σε εξπρεσιονισμο, σε noir, σε Ταρκοφσκι, σε 90ς action, σε sci fi, σε Blade vampiro φαση…Δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο … ηταν μια εμπειρια. Τα 40-50λεπτα μονοπλανα σε καθηλωνουν, τα χρωματα και ο φωτισμος μαγικος.
Απο τις πιο ιδιαιτερες και υποσχομενες ταινιες που εχω δει - φουλ φεστιβαλικη - πιστευω οτι θα παρει κ διανομη και θελω να τη ξαναδω σιγουρα.
Η Κινα εδω ειπε παρε 400Μ κυριε και σηκωσε το μεσα στις Καννες - και το εκανε, πηρε ειδικο βραβειο και εβαλε βασεις στον νεο κινεζικο κινηματογραφο.
ούτε ένας;;;
Ανέβασαν από το φεστ ότι υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τις προβολές στο θέατρο Ολύμπια (ex Λυρική δηλ), όσοι πιστοί — μέχρι και για την τελετή λήξης έχει λολ, κρίμα που θα λείπω
…δεν μιλάει για το χτεσινό? ;p
Εγώ με αυτά και αυτά (δουλειά, τρεξίματα κτλ) δυστυχώς μόνο αύριο (ελπίζω ) θα πάω στο If i had legs i’d kick you - είχα και εισιτήρια για τη Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ την Κυριακή, όπου μαλακωδώς μπέρδεψα τις ημερομηνίες και τα έκαψα…
Οπότε ναι, γράφτε εδώ εσείς οι πιο πιστοί - να έχουμε και εμείς έναν οδηγό το τι να περιμένουμε όταν και όποτε
το χθεσινό ήταν στο Cinobo στην Ακαδημίας. άκλαφτα πήγαν τα εισιτήρια. ήταν πολύ φιλόδοξο το πλάνο μου. πήγα να το πιέσω για να πάω, ήρθε και η βροχή και με άφησε σπίτι