Στη Γερμανια οι Τουρκοι (παρα)ειναι φιλικοι με τους Ελληνες.Δεν ειναι κατι το κακο να ζεις μεσα σε αυτους.Δεν ενοχλουν κανεναν,εχουν τις κοινοτητες τους και ταιζουν και τους Γερμανους.Χωρις τα ντονεραδικα θα χαν πεθανει απο ασιτια.
Δεν μπορώ να πώ ότι είμαι καλός στα πολιτικά, μιάς και είναι θέματα που απεχθάνομαι, αλλά νομίζω ότι υπάρχει ένα ρητό του Ναπολέοντα που τα λέει όλα εδώ:
'‘Η ιστορία είναι μία εκδοχή των πραγμάτων την οποία οι άνθρωποι αποφάσισαν να δεχθούν’.
Χωρίς να θέλω να φανώ μηδενιστής, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι έκανε χθές ο γείτονας μας, πόσο μάλλον για γεγονότα που συναίβησαν στο παρελθόν τόσο παλιά.
Εγώ άλλα έχω δει έξω, αλλά τέλος πάντων.
Αφού δε θα είσαι εσύ αγγελούδι, δε θα είναι ούτε αυτοί. Επομένως, γιατί να μη φέρουν το μισοφέγγαρο στα δικά μας χωρικά ύδατα?
Η ιστορία είναι μία. Αλλά δε τη ξέρεις ούτε εσύ, ούτε εγώ. Άλλη ιστορία ξέρουμε εμείς, άλλοι ξέρουν “αυτοί”.
Αυτά έλεγε ο Ναπολέοντας, του έφαγαν τη γκόμενα και τον έστειλαν και στην ψειρού. 8) 8)
-
κανείς δεν φοβάται τον στρατό. τον βαριέται
-
αν νομίζετε ότι ζούμε ακόμα στις εποχές που συγκρούονταν οι τακτικοί στρατοί, κ ότι θα ζήσουμε εποποιείες αλά 40, δείτε λίγο cnn. ή σε βομβαρδίζουν ή σε τεμαχίζουν με εμφύλιο.
-
δριφτερ τον τελευταίο καιρό μας δίνεις πάμπολλα μαθήματα ζωής. εκτιμώ την στάση σου. απλά μην κάνεις γενικότροπους αφορισμούς των τριών σειρών - διαβάζουν και μικρά παιδιά (όπως εγώ) και μπερδεύομαστε. ανάλυσε λίγο παραπάνω την σκέψη σου σε παρακαλώ…
Η ιδια κουβεντα ξανα και ξανα.
Ελα ρε παιδια σε 7 μηνες παλι…
+666
κ εγώ αυτά είδα.
Το τι ξέρω εγώ, είναι άλλο θέμα.
Εσένα, αν στο φέρουν το μισοφέγγαρο κάνε ό,τι νομίζεις. Εγώ δεν θα κάτσω πάντως ήσυχος.
Εγώ πάλι άλλα βλέπω μέσα.
Δεν αλλάζει όμως το γεγονός ότι αποδικνίεται συνέχεια σωστός.
Εμενα αν μου φερουν το μισοφεγγαρο θα κανω ιστορια γιατι το θελω ολοκληρο…
Το ίδιο κάνει και ο Τούρκος επομένως όταν δει τη γαλανόλευκη:wink:
Δεν δίνω μαθήματα, την άποψή μου λέω.
Δεν είμαι καλός στην ανάλυση.
Σε πολλά ναι, συμφωνώ.
Ο Τουρκος θα κανει κι αυτος ιστορια γιατι θελει και λιγο μπεζακι…
Ρομαντικός ο ChrisP
freedom, οκ.
Επειδή τώρα τελευταία συναναστρέφομαι με αρκετούς Τούρκους (και Τουρκάλες!!! χεχεχε) μπορώ να πω πως είναι μία χαρά παιδιά αλλά μην κάνετε το λάθος να ξεκινήσετε πολιτική συζήτηση μαζί τους. Τότε το παιχνίδι είναι χαμένο. Είναι σαν να ξεκινάς συζήτηση για Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό. Και φυσικά δε θα πρέπει να υπάρξει η παραμικρή αναφορά στον Κεμάλ, έχουν τρελό κόλλημα με τον εθνάρχη τους. Μιλάω εκ πείρας. Κάτι πήγα να πω για τον Κεμάλ και μου κόψανε την καλημέρα.
Ναι ειμαι.
Θες να χορεψουμε κατω απο το χλωμο σεληνοφως?
Μη φοβασαι, το φεγγαρι θα ναι ολογιομο, οχι μισο…
και μην ξεχναμε
τη ζωη που χαθηκε για μια σημαια τους!