από εδώ και μπρος οι παρελάσεις θα γίνονται ετσι
αν και θα χάσουμε αυτό
από εδώ και μπρος οι παρελάσεις θα γίνονται ετσι
αν και θα χάσουμε αυτό
Δεν ήξερα πως έχουμε και τέτοιο θέμα. Για την σημερινή παρέλαση που δεν έγινε χέστηκα βασικά επομένως μιας και βαριέμαι αυτή την στιγμή και δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω θα γράψω 2 μικρές ιστορίες του μικρού dead στις μαθητικές παρελάσεις :p:lol:
Πρώτη φορά που ήταν να κάνω παρέλαση ήταν στο δημοτικό που επειδή ήμουν τότε ολίγον φυτούκλα με έβγαλα δίπλα στον σημαιοφόρο (πως διάολο λέγεται αυτός που κάθεται δίπλα του μωρέ στις παρελάσεις ξέχασα) κάτι που έκανε έξαλλους τους υπόλοιπους φυτούκλες και ειδικά τα κορίτσια που ήθελαν να επιβραβευτούν με αυτή την θέση (μόνο οι καλοί μαθητές έπαιρναν αυτή την θέση για όσους δεν θυμούνται… κωλόγεροι). Έτσι μερικές μαθήτριες έβαλαν ακόμα και τους γονείς τους να διαμαρτυρηθούν στους δασκάλους ώστε να μπει το βλαστάρι του σε αυτή την θέση. Έτσι και έγινε και ο μικρός dead την σκαπούλαρε τότε αν και ήταν πολύ αργότερα που κατάλαβε από τι πραγματικά είχε γλυτώσει.
Στο λύκειο ήταν η δεύτερη φορά που με έβαλαν στα δοκιμαστικά. Τότε φυσικά είχα χεστεί από την χαρά μου αφού ο φυτούκλας μέσα μου είχε πεθάνει στο δημοτικό και το μόνο που με ένοιαζε πλέον ήταν να βρω τρόπους να χάσω μάθημα. Έλα όμως που όταν ήρθε η ώρα να βρω μερικές καλές δικαιολογίες για να γλιτώσω από την παρέλαση δεν τα κατάφερα. Βρε να κάνω μαλακίες στα τελευταία δοκιμαστικά βρε το ένα, βρε το άλλο, τίποτα [I]“αν δεν έρθεις θα φας αποβολή”[/I] fuck… έτσι κάποια εθνική γιορτή (που να θυμάμαι ποια) βρέθηκα και εγώ με το άσπρο πουκάμισο με τα μανίκια από μπροστά όμως, έτοιμος για παρέλαση. Έλα όμως που ξαφνικά 3 άλλα άτομα δεν ήρθαν αφού βρήκαν τρόπο να την σκαπουλάρουν (τα κωλόπαιδα) και ο γυμναστής με έβαλε τελευταία σειρά ΜΟΝΟ μου να κάνω παρέλαση…[B]FUCK[/B] ξεχώριζα σαν την μύγα μέσα στο γάλα, τραυματική εμπειρία τα χειρότερα 5 λεπτά της ζωής μου πρέπει να ήταν τότε, έκαναν μια ώρα να περάσουν :lol:
Κλαιω απ’τα γελια με ολη την κλαψα για την ακυρωση της παρελασης.
Δεν θα τρεξουν τανκς στο δρομο και χεστηκε η φοραδα στ’αλωνι. Αμα χρειαζομαστε ρυθμικο βαδισμα και τανκς για να θυμομαστε τους προγονους μας, γαμα τα.
Dead, παραστάτης!
α να γεια σου αποτέτοιος είχα γίνει :lol::lol::lol:
Πω και γω είχα γίνει αποτέτοια (κατόπιν εκβιασμού) στη 3η Λυκείου και δεν ήταν καθόλου μα καθόλου ευχάριστο το συναίσθημα.
Έξω οι παρελάσεις από τα σχολεία ρε :!:
Kι εγω ειχα γινει αλλα γουσταρα. Μικρο ημουνα, δεν ηξερα
Εμενα δεν με ειχαν αφησει στο δημοτικο να γινω σημαιοφορος γιατι
δεν ειχα ελληνικη υπηκοοτητα,αλλα κατα τα αλλα ημουν αδερφος
απο την Βορειο Ηπειρο.
Σουρεαλ καταστασεις.
Εγω παντως στο σχολειο ποτε δεν ειχα κανει παρελαση γιατι στα δοκιμαστικα που καναμε περπαταγα και παντα με πεταγανε εξω
Το μυστικό ήταν να περπατάς στις τελευταίες δοκιμές ώστε και να χάσεις μάθημα και να γλυτώσεις την παρέλαση. Απλά εγώ πέτυχα μαλάκα γυμναστή και την έφαγα την παπάρα
Ειλικρινα, σαν ερημιτης ειμαι, τιποτα δεν εχω παρει πρεφα σημερα με τις παρελασεις κτλ, στην κοσμαρα μου αλλα:
Στο σχολείο μας ρίξανε τριήμερη αποβολή σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην παρέλαση επειδή τολμήσανε να γυρίσουν το κεφάλι στους πολιτικούς. Δεν έχω κάτι να πω… ΝΤΡΟΠΗ…
Απο αλλο φορουμ. Ε ναι, ξεφτιλες πραγματικα.
λοιπον διαβαζοντας , ακουγοντας και συζητωντας πολλα πραματα στο θεμα νιωθω λοιπον την αναγκη να εκφραστω σε αυτο.
λοιπον ειχα και εγω την αποψη ξεπερασμενη εθνικιστικη παπαρια που το μονο που εκπροσωπει ειναι κατι μαλακες εθνικιστες τυπου λα.ο.σ και αλλα τετοια φασισταρια.
υστερα απο συζητησεις στο θεμα το ειδα καπως αλλιως.
μου ειπαν:γιατι εσυ αν εμπαιναν στην ελλαδα καποιο κατακτητες με τη βια θα πολεμουσες?
τους λεω:για να διατηρησω τα δικαιωματα μου και την ελευθερια μου.
ναι ομως τα δικαιωματα και την ελευθερια σου σου την παρεχει η πατριδα.αρα ο ορος εθνος εκτος απο τον πολιτισμο που εκπροσωπευει (γιατι καθε εθνος νομιζω εχει και τον δικο του πολιτισμο) ειναι το μοναδικο μεσο, συμφωνα με το πως διαμορφωνονται τωρα οι κοινωνιες,που μπορει να σου παρεχει ελευθερια και δικαιωματα.
αυτοι που πολεμησαν λοιπον πολεμησαν με το ενστικτο της επιβιωσης που αναποφεκτα τους οδηγησε σε αυτη την λογικη.
λοιποοοοον μια παρελαση τιμα αυτους που πολεμησαν για επιβιωση λοιπον.μια επιβιωση που ειχε σαν αποτελεσμα και την υπαρξη μας.
τωρα αν ενας μικρος φορος τιμης οπως η παρελαση αντιμετωπιζεται απο πολλους στρατογκαυλους και εθνικιστες σαν μια μερα δικαιωσης των ανωμαλων ιδεολογιων τους τοτε κριμα γι αυτους.νομιζω εχουμε την ικανοτητα να κρινουμε τον υγειη αυτον σκοπο που γινεται μια παρελαση…
[SPOILER]ελπιζω να μην ακουγεται χαζο αυτο που εγραψα…:p[/SPOILER]
Μα υποτίθεται αυτή την ελευθερία γιορτάζουμε σήμερα και όχι την βία και τον πόλεμο με την οποία κατακτήθηκε. Οι παρελάσεις σε εμένα δείχνουν ότι απλά γιορτάζουμε την βία τον πόλεμο και όχι τα δικαιώματα και την ελευθερία που ήρθαν. Ποια είναι η τιμή όταν κάνεις μια επίδειξη στρατιωτικής δύναμης;
Kαι πως να τη γιορτάζουμε; Σουβλίζοντας αρνιά; (αυτό πες το κάνουμε το Πάσχα). Πίνοντας καφέ στα μαγαζιά; Που είναι η ιστορική μνήμη σε αυτά;
Και επειδή δεν έχουμε φτάσει σε σημείο παιδείας και ωρίμανσης να κάνουμε πχ υπαίθρια αφιερώματα στις πλατείες για τις εθνικές επετείους (με τη βοήθεια της τεχνολογίας πχ μιας και την έχουμε σε τέτοιο βαθμό πια) νομίζω ότι οι παρελάσεις και η απόδοση τιμών στα Ηρώα είναι ότι έχουμε. Πιθανώς να μην είναι το καλύτερο, αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε κιόλας…
Ας στολίσουμε κανένα δέντρο
καλα ολα αυτα.αλλα μη ξεχναμε και οτι γιορταζουμε το πουλο του ΦΑΣΙΣΜΟΥ της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
Φυσικά και δεν πρέπει να καταργηθούν επειδή το θέλουν κάποιοι αναρχοαριστεριστές τις κακίας ώρας…Η παρέλαση τονώνει το εθνικό φρόνημα γιαυτό την πολεμάνε τόσα χρόνια οι εθνικοί προδότες.Όσο αφορά τους καθηγητές που δήθεν κάνουν εθνικιστικά κυρήγματα πρώτον όλα τα σχολεία συνθήματα κομμουνιστικά έχουν απέξω όλες οι καταλήψεις υποκινούμενες απο αριστεριστές είναι και τα σχολεία και πανεπιστήμια ειναι τα αρχηγεία της άκρας αριστεράς.Όλοι το ξέρουμε αυτό.Το κορυφαίο όμως είναι ότι σε σχολείο της Αττικήε διαβάστηκε στα παιδία σαν μύνημα για την εορτή γράμμα του ζαχαριάδη.Ας καταργηθούν λοιπόν καλύτερα οι φασίστες της ακροαριστεράς που σήμερα ενωθήκαν με τους φασιστες της ακροδεξιάς για να διαλύσουν της παρελάσεις και μην προκαλέσει κανείς κουτοπόνηρος γιατί υπάρχουν στοιχεία για τους χώρους που προκάλεσαν τα σημερινά επεισόδια.Ακροαριστεροί και ακροδεξιοί φασίστες στο ίδιο έργο.Συγχαρητηρια…
ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΝΑΖΙ
Αυτοί που κάνουν τα επεισόδια δεν γιορταζουν τίποτα γιατί δεν έχουν πατρίδα.Είναι όπως λένε οι ίδιοι πολίτες του κόσμου και μετανάστες…:lol: