Τι λες ρε κακομοιρη
Την αληθεια… Οσο και αν ενοχλουνται καποιοι…
Αφιερωμενο σε εσενα φριντομ απο τους psychotic waltz.Aν καταλαβεις καταλαβες
I remember a story of great battles won
and the tale of our heroes who died by the gun
while the rest looked and smiled at the freedom they’ve won
but the weight of the chain slows the run
Οι μαθητικές παρελάσεις με τον στρατιωτικό βηματισμό, τα στρατιωτικά εμβατήρια και τις στολές πρωτοεφαρμόστηκαν από τον Χίτλερ και στη συνέχεια τις υιοθέτησε και ο οπαδός του, δικτάτορας Μεταξάς φέρνοντας τες από τα μέρη μας. Προσωπικά θεωρώ τουλάχιστον λυπηρό το όλο θέαμα, που το μόνο που κάνει είναι να φουσκώνει το αίσθημα ανωτερότητας των ελλήνων εναντίον των άλλων λαών, μέσω και των εθνικιστικών συνθημάτων που ακούγονται από τα μεγάφωνα, καθώς και της επίδειξης του στρατού (και κατά συνέπεια των πεταμένων χρημάτων σε εξοπλισμούς κλπ.) Σκεφτείτε μόνο πόσα χρήματα πετιούνται στις παρελάσεις. Δεν θα`ταν κατά πολύ καλύτερο π.χ. με αυτά τα χρήματα να ενισχυθούν μαθητές με οικονομικά προβλήματα?? Προσωπικά στην επόμενη παρέλαση δεν έχω καμμία όρεξη να δώ τα στρατιωτικά αεροπλάνα να πετούν πάνω από την πόλη μου. Εκείνη την μέρα με βλέπω να παίρνω το τραίνο και να πηγαίνω σε καμμιά ταβέρνα στο βουνό ούτως ώστε ούτε καν να ακούσω για το όλο παραλήρημα. Δεν νομίζετε ότι προσβάλλεται η μνήμη αυτών που πολέμησαν ενάντιασ τον ναζισμό και τον Χίτλερ με το να γίνονται αυτή τη μέρα έθιμα που ο ίδιος ο εχθρός τους επινόησε??
Προσωπικά θα συμφωνήσω απόλυτα με το παρακάτω post του ellanor
To παγκράτιο ξέρεις πως παίζονταν? To Smack Down μπροστά του είναι παρακολούθηση όπερας…
Εγώ έχω παρατηρήσει πολλούς που γίνονται σαν τρελλοί έτσι και ακούσουν κάποιον να προσβάλλει την “επιτυχία της Έλενας και την προβολή της πατρίδας μας”.
Για`μενα όποιος περιμένει μια ταινία, έναν αγώνα ποδοσφαίρου και την eurovision για να νιώσει εθνικά υπερήφανος και ανώτερος των άλλων είναι τουλάχιστον γελοίος…
Σε ένα τέτοιο περιστατικό που γνωρίζω δεν επέτρεψαν σε μία κοπέλα να αποφύγει το τσιρκο της παρέλασης…
Και αν παρακολουθήσατε τον διάλογο που εξελίχθηκε με αφορμή τον Οδυσσέα Τσενάι, θα καταλάβατε που οδηγούν οι παρελάσεις και σε τι αντιμετώπιση των ξένων μαθητών…
Ένας λόγος παραπάνω για να καταργηθούν.
Εσυ που το ματι σου βλεπει τα παντα δεν εχω κανενα προβλημα με τους Αλβανους Πακιστανους Μπαγλαντεζους και γενικως με καμια εθνικοτητα.Απλα ειναι προκλητικο (για εμενα) το ολο σκηνικο που παιχτηκε.Και η Τζενα Τζειμσον να σηκωνε τη σημαια παλι την ιδια αντιδραση θα ειχα
Κλασσικός Sharuman. Γράφει πολλά και δεν λέει τίποτα.
Είδαμε και σένα ρήτορα μου…
κλασικοι ελληνες τσακωνονται χωρις λογο!!!
Τα 2 ποστ από πάνω είναι πολύ σωστά! Ισχύει όμως και αυτό που λέει ο Κάρβου ότι με τη σημερινή τους μορφή, περισσότερο έχουν το ρόλο του προέδρου της δημοκρατίας στο ελληνικό πολίτευμα.
Δηλαδή παρόλο που ισχύουν αυτά που λέει ο Λεντ και ο Έλ-ανορ, προσωπικά δε με κόφτει να καταργηθούν οι παρελάσεις λόγω της μικρης επιδραστικότητάς τους.
ΤΕΛΕΙΟ ποστ! Έχω βαρεθεί να τη λένε θεά το μπάζο! Αντιπαθητική κ άσχημη όσο δεν πάει!
Από τα καλύτερα κομμάτια ever!! :respect: to Tolkki
Όπως είδες, εγώ δεν εξαπέλυσα επίθεση εναντίον κανενός.
[img=http://img91.imageshack.us/img91/3726/elenapaparizoupic1pf6.jpg]
Αν εξαιρεσεις τα βυζια της, δεν εχει τπτ το ομορφο. Ειδικα η φατσα της και η μυτογκα.
Σσσσσ Μάνο, μην αποκαλύπτεις το μυστικό του ονόματος μου! Για τους αμύητους, είναι έλανορ, όχι ελ-ανορ!! :lol:
Ρε ουστ που θα πεις μπαζο την Παπαριζου!
φετολι ειναι!!!
Αχολησου με κανα ιαπανοζεκι εσυ…
δεν υπαρχει λογος να καταργηθουνε οι παρελασεις. ουε τε εξοδα εχουν -αλλα ειναι τα ηλιθια εξοδα- ουτε ενοχλουν κανεναν.
αντι να τις καταργησουν θα μπορουσαν να διδαξουν λιγο την ιστορια και τα γεγονοτα στους μαθητες για να ξερουν τους ηρωες της χωρας.
Τα έχεις δει και ξέρεις? Εμένα πάντως δε μου φαίνονται και τίποτα το τρομερό… :roll:
edit: πάει το τόπικ… ;p
δεν μα ρεσουν τα μπαζα οι ιαπονεζες!!!
τσεχοσλοβακεςςςςςςςςςςςςςςςς!!!
Και όχι μόνο απίστευτα αντιπαθητική και κακάσχημη, αλλά και ένας από τους απόλυτους ορισμούς της βουρλοχαζογκόμενας!!! Όξω Παπαρίζου ξινισμένη φέτα! :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
το θεμα μας ειναι οι παρελασεις
:roll: :roll: