Παρελάσεις

Ειλικρινά είναι μέγιστη μλκία, να δημιουργείται θέμα για τους μετανάστες που σηκώνουν ελληνική σημαία…

Αφού έχουν ελληνική παιδία και ελληνική υπηκοότητα, δε βλέπω κανα λόγο να μη μπορούν να κρατήσουν τη σημαία…

Και μάλιστα είναι 2 φορές πιο μάγκες από τους άλλους διότι όχι μόνο προσαρμόστηκαν σ’αυτή τη χώρα αλλά έγιναν και αριστούχοι.

Εγω παντος την τελευταια φορα που ειδα παρελαση προβληματιστικα! Ολα τα κοριτσια απο το γυμνασιο και μετα μου εριχναν ενα κεφαλι στο υψος :-k Τι τις ταιζουν εδω πανω ρε? :-k

κοζλοντουι φιλε!

Aπλα φαινεται οτι για καποιους ο ελληνισμος βρισκεται στο DNA κι οχι στον πολιτισμο…

:wink: :respect:
πολυ σωστο!

μετα απο αυτο εας κλειδωθει το τοπικ παρακαλω!

σωστός…:wink:

οι παρελάσεις να καταργηθούν για τα αγόρια.:slight_smile:

Μην ξεχναμε τον κωδικα ΙΧΩΡ που εχουμε στο DNA μας ε :stuck_out_tongue:

ειναι η ελευθερια εκφρασης και πεποιθησεων που διδασκεται στα σχολεια :wink:

http://www.e-paideia.net/news/article.asp?lngEntityID=58924&lngDtrID=2887

Πολυ λιγα παιδια πανε πλεον σε παρελασεις.

Ειτε γτ ειναι κατα,ειτε επειδη ακουνε διαφορα απο φιλους που…θαυμαζουν,ειτε γτ βαριουνται να ξυπνησουν νωρις…
Συνηθως πανε τις πρωτες φορες να χασουν μαθημα κ μετα γεια σας.

Ετσι οπως γινονται αφηστε το καλυτερα.

No comments…

μιλάμε για υπέρτατο μαλάκα.

Οντως! Παντως στο σχολειο μου εμενα Αλβανος την ειχε τη σημαια και την αξιζε.

Παντως βρηκα λογο να μην καταργηθουν. Δεν θα εχουμε σημειο αναφορας για το ποτε θα φυγει ενας προπονητης απο καποια ομαδα. Μεχρι τωρα λεμε “θα προλαβει την παρελαση η οχι?”…

#-o #-o #-o

Οντως!!!:lol: :lol:

Εχεις δικιο δεν γινετε να πεθανει αυτο το σημειο αναφορας.
Να αλλαξει η ψηφος μου παρακαλω.:stuck_out_tongue:

κ βαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

δεν με ενοχλουν. αντιθετως αν παρελαυνουν και εμφανισιμες κορασιδες ειναι και ενας ευχαριστος τροπος να περασεις 2 μερες του χρονου.

Λοιπόν αν οι μαθητικές παρελάσεις παρουσιάζουν το θλιβερό θέαμα που παρουσιάσε η σημερινή παρέλαση στο δήμο μας μαθήτριες με εφτά κιλά μεηκ απ στην μούρη για να κρύψουντα σπυριά της εφηβείας μαύρες ρίζες γιατί δεν πρόλαβαν να τις βάψουν ξανθές τις γόβες των μανάδων τους και φούστες ένα νούμερο πιο μικρές για να ξεχωρίζει ο απ’ αυτός τους οι δε μαθητές με καρώ κορδελάκια στα χέρια ανταύγιες και στέκιες στα μαλλιά -ρε σεις άντρες με στέκα???- πέντε σκουλαρίκια στο πάνω χείλος και το παντελόνι να ζώνεται εκεί που ξεκινάν τα πόδια και με απαραίτητο αξεσουάρ τα λευκά γάντια και το κινητό στην κωλότσεπη όσο για τα κουρέματα αφήστε το καλύτερα να καταργηθούν δεν προσφέρουν τίποτε ούτε τιμώνται οι αγώνες του έθνους με τέτοιες εμφανίσεις…
Καλά δεν συζητώ για τον βηματισμό όπου φυσάει ο άνεμος πάω είμαι καλάμι γέρνω δεν σπάω…
Αυτό που μ΄άρεσε η σημαιοφόρος ενός λυκείου με άσπρο πουκάμισο και μαύρο δαντελωτό σουτιέν από μέσα…
Το κλου της ημέρας ήταν ο γυιός μου ο οποίος αφού σηκώθηκε πλύθηκε ντύθηκε κακήν κακώς με μαύρη αρβύλα για υποδημα πέντε χαιμαλιά στο λαιμό μάζεψε και τα μαλλιά κοτσίδα για να φαίνονται τα χαιμαλιά πάντα ήπιε και το φραπεδάκι του έκανε το τσιγαράκι του και έφυγε για την παρέλαση ξεχνόντας να πάρει και την σημαία και τον ιμάντα…
Το κινητό τα γυαλιά και τα τσιγάρα τα θυμήθηκε όμως…:-k :-k :-k

Άποψή μου? Όπως έχουμε γίνει περίσσοτερο προσβολή είναι για τους πεσόντες παρά τιμή καλύτερα να καταργηθούν αφήστε που θα πάψει το πρόβλημα των σημαιοφόρων αν θα είναι αλβανοί πακιστανοί ρουμάνοι ρώσοι κογκολέζοι και δεν συμμάζευται…

Δεν απάντησε κανένας…

ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ?

Μόνο εγώ βλέπω ότι θα μείνει άλλη μια μέρα να ξύνουμε τα cojones μας ?

Εκτός κ αν με το που καταργηθούν, μπαίνουν όλοι στο wikipedia για να ξαναδιαβάσουν την ιστορία…

Με παρελάσεις κ δεν ξέρουμε ιστορία. Αν τις διώξουμε θα νομίζουμε από του χρόνου πως στην 28-10 γιορτάζουμε…

Το πρώτο διπλό του Ολυμπιακού, την χρονία που πήρε ο Μπλάνκο πρωτάθλημα

Εγώ τελικά σήμερα κοιμόμουν το πρωί και έτσι δεν πήρα τίποτα χαμπάρι από το φασιστικό έθιμο.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.