Εγω παντος την τελευταια φορα που ειδα παρελαση προβληματιστικα! Ολα τα κοριτσια απο το γυμνασιο και μετα μου εριχναν ενα κεφαλι στο υψος :-k Τι τις ταιζουν εδω πανω ρε? :-k
Παντως βρηκα λογο να μην καταργηθουν. Δεν θα εχουμε σημειο αναφορας για το ποτε θα φυγει ενας προπονητης απο καποια ομαδα. Μεχρι τωρα λεμε “θα προλαβει την παρελαση η οχι?”…
Λοιπόν αν οι μαθητικές παρελάσεις παρουσιάζουν το θλιβερό θέαμα που παρουσιάσε η σημερινή παρέλαση στο δήμο μας μαθήτριες με εφτά κιλά μεηκ απ στην μούρη για να κρύψουντα σπυριά της εφηβείας μαύρες ρίζες γιατί δεν πρόλαβαν να τις βάψουν ξανθές τις γόβες των μανάδων τους και φούστες ένα νούμερο πιο μικρές για να ξεχωρίζει ο απ’ αυτός τους οι δε μαθητές με καρώ κορδελάκια στα χέρια ανταύγιες και στέκιες στα μαλλιά -ρε σεις άντρες με στέκα???- πέντε σκουλαρίκια στο πάνω χείλος και το παντελόνι να ζώνεται εκεί που ξεκινάν τα πόδια και με απαραίτητο αξεσουάρ τα λευκά γάντια και το κινητό στην κωλότσεπη όσο για τα κουρέματα αφήστε το καλύτερα να καταργηθούν δεν προσφέρουν τίποτε ούτε τιμώνται οι αγώνες του έθνους με τέτοιες εμφανίσεις…
Καλά δεν συζητώ για τον βηματισμό όπου φυσάει ο άνεμος πάω είμαι καλάμι γέρνω δεν σπάω…
Αυτό που μ΄άρεσε η σημαιοφόρος ενός λυκείου με άσπρο πουκάμισο και μαύρο δαντελωτό σουτιέν από μέσα…
Το κλου της ημέρας ήταν ο γυιός μου ο οποίος αφού σηκώθηκε πλύθηκε ντύθηκε κακήν κακώς με μαύρη αρβύλα για υποδημα πέντε χαιμαλιά στο λαιμό μάζεψε και τα μαλλιά κοτσίδα για να φαίνονται τα χαιμαλιά πάντα ήπιε και το φραπεδάκι του έκανε το τσιγαράκι του και έφυγε για την παρέλαση ξεχνόντας να πάρει και την σημαία και τον ιμάντα…
Το κινητό τα γυαλιά και τα τσιγάρα τα θυμήθηκε όμως…:-k :-k :-k
Άποψή μου? Όπως έχουμε γίνει περίσσοτερο προσβολή είναι για τους πεσόντες παρά τιμή καλύτερα να καταργηθούν αφήστε που θα πάψει το πρόβλημα των σημαιοφόρων αν θα είναι αλβανοί πακιστανοί ρουμάνοι ρώσοι κογκολέζοι και δεν συμμάζευται…
Εγώ τελικά σήμερα κοιμόμουν το πρωί και έτσι δεν πήρα τίποτα χαμπάρι από το φασιστικό έθιμο.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.