Αγαπημενο παιδικο παιχνιδι

Τσιγαροποτα ρε φλλλωροι.

Ωραιο παιχνιδι. Πως τα παιζατε? Εμεις εναλαξ. Την μια φορα ποιος θα γινει λιωμα και την αλλη ποιος δεν θα γινει. :stuck_out_tongue:

:lol: Μπα, εμεις μονο με κυνηγι.:stuck_out_tongue:

Το ενα και μοναδικο… [SIZE=“5”]ΜΠΙΖ![/SIZE]
Μιλαμε για απολαυση! Ακομα παιζω φυσικα αλλα πιο μικρη περισσοτερο.
Απο κει και περα κρυφτο (κλασσικο κι ανεπαναληπτο) και μακρια γαιδουρα. Μακρια γαιδουρα ακομα παιζω. Αλλα μονο με ΠΟΛΛΑ ατομα για να χει το χαβαλε που του αρμοζει στην εφηβεια :Ρ

Κρυφτό, φυσικά… Απόλυτα δημιουργικό για να σκέφτεσαι νέες κρυψώνες. Πωωω, θυμάμαι κάτι σκαρφαλώματα σε σκεπές… Και κάτι νυχτερινά κρυφά (το καλύτερο κρυφτό παίζεται πάντα τη νύχτα!) στο χωριό με 30 παιδιά και να κρύβομαι στο νεκροταφείο. Δεν πάταγε κανένας εκεί.

Και γιατί θα πρεπε δηλαδή αυτά τα παιχνίδια να τα παίζουν μόνο τα “παιδιά”? Εγώ λέω να διοργανώσουμε ένα φορουμικό κρυφτό για παράδειγμα. Απλό, και πάνω απ’ όλα πρακτικό.

μηλα αν κ δεν ειμαι φανατικη.

Τζαμι εννοειται!Πω πω πω,με διαφορα το πιο τελειο παιχνιδι!Μου εχει λειψει το ατιμο…:cry:Και οι ψειρες ειχαν τρελο χαβαλε!

εγω το τζαμι δεν το ξερω:( οντως οι ψειρες ειναι θεικες:!:

κρυφτό…

Mακρια γαιδουρα ρε!!! τρομερες τουμπες!!:smiley:

Τι κάνει ο κύριος στην κυρία. Απέκτησα περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες όντας 10 χρονών μέσα από αυτό το παιχνίδι απ’ ο,τι θα αποκτήσω ποτέ μου
!

Βιασμός στον Ανελκυστήρα και
Power Rangers με σπασμένα μπουκάλια Heineken και switchblade knives.

το αγαπημενο μου ηταν το “βρεξε την γρια”…στυνομασταν σε ενα μπαλκονι με ενα φιλο μου,ειχαμε διπλα μας ο,τι μπορει να εκτοξευσει νερο και βρεχαμε τις γριες που γυρνουσαν απο την λαικη…μετα μ αρεζε και το κρυφτο…αλλα οταν ημουν πουλακι…

Χχαχαχαχ ! γαμάτο αυτό! εγώ πήγαινα στην ταράτσα του σπιτιού μου και έπαιζα λιθοβόλησε το γέρο. Ώπα αυτό δεν έπρεπε να το πω! Χωρίς πλάκα τώρα στους Power Rangers (κανονικό ξύλο στο δημοτικό με “ελικοπτεράκια” [ντάξει αυτά δεν τα πετυχαίναμε] , λαβές ντράγκον και εναέριες κλωτσίες) έκανα τον Goldar :

:oops::oops:

πολλα ειναι γαματα,αλλα το σκοτεινο δωματιο,το κρυφτο,το ξυλο και τα μηλα,ειχαν την πιο πολλη φαση.ψηφισα κρυφτο ομως.επισης παιζω ακομα,αρκετα απο αυτα

Σχεδόν κανένα, μόνο το σκοτεινό δωμάτιο μ’ άρεσε κάπως:p Και στο λύκειο έλιωνα στα γέλια με τους μαντράχαλους συμμαθητές μου που έπαιζαν μακριά γαϊδούρα:lol:

Το σκοτεινο δωματιο παντα ειχε τον κρυφο σκοπο με το που σβησουν τα φωτα να αρχισουν τα χουφτωματα στα κοριτσια!:p:p

Δεν ξέρω, δεν μου είχε τύχει:lol: Ήμασταν μικρά κι αθώα (λέμε τώρα):stuck_out_tongue:

μηλα ftw :!: