__Λουκ, δεν ξέρω αν το έχει το γυμναστήριό σας αλλά υπάρχει ένα μονόζυγο που λειτουργεί με πίεση αέρα όπου κάθεσαι με τα γόνατα πάνω του και κάνεις έλξεις (σε υποβοηθά από κάτω μιας και σου στηρίζει τα πόδια και έτσι δεν είναι σα να σηκώνεις το βάρος σου αλλά λίγο λιγότερο ανάλογα πόσο υποβοήθηση θα το ρυθμήσεις να σου δίνει). Αυτό το χρησιμοποιούν και για τις πιό δύσκολες ασκήσεις (π.χ. με μεγάλα ανοίγματα για πλάτη κλπ) που είναι “θάνατος” οι πολλές επαναλήψεις, αλλά ταυτόχρονα, τουλάχιστον στη μισή διαδρομή δεν αφήνει τη μέση σου να κρέμεται (και ακόμα καθόλου υποβοήθηση να μη βάλεις ανάμεσα στις επαναλήψεις ξεκουράζεται η μέση καθώς ακουμπάς με τα γόνατα).
__Αν υπάρχει η δυνατότητα δοκίμασέ το, μάλλον θα σε βολέψεις και δε θα ανησυχείς τόσο για τη μέση στο μονόζυγο.
__Γενικά το μονόζυγο θέλει και αλλού προσοχή -π.χ. προσοχή στα ντραντάγματα ανάμεσα στις επαναλήψεις (όταν δεν μπορούμε να σηκωθούμε με τα χέρια και τους κοιλιακούς και σπρώχνουμε με όλο το σώμα απότομα -“να πάρουμε φόρα”), ή στις μαγκιές -π.χ. δείχνουμε στη γκόμενα που κάνει διάδρομο δίπλα πως μπορούμε να κάνουμε έλξη και με το ένα χέρι, τουλάχιστον δείξτε το μία φορά σε μία γκόμενα, όχι σε όλες του γυμναστηρίου γιατί ο καρπός σας (ξέρετε η πρώτη γκόμενα) θα σας πει αντίο και θα μείνεται χωρίς “γκόμενα” γενικώς… μη μαλακίζεστε στο γυμναστήριο, δε θα μπορείτε να μαλακίζεστε ούτε στο σπίτι
EDIT:
[SPOILER]
__Συγνώμη, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ… Βαγγέλη έκανες κι εσύ το ίδιο με την εικόνα εε; ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ… :lol: Οι άντρες της φωτογραφίας κάθονται πίσω και κανένας μπροστά, έτσι έχουν κίνητρο και οι άντρες και οι γυναίκες για καλυτερα αποτελέσματα στη άσκηση, μεγαλοφυές! :lol: :lol:
__Οκ, τώρα είδα και έναν ακόμα άντρα τέρμα αριστερά, αλλά μάλλον αυτός είναι που άργησε και δεν έπιασε τις καλές θέσεις -αν και φοράει και μιά “ύποπτη” κοδρελίτσα… :lol[/SPOILER]
Το καλύτερο κατ’εμε είναι να αρχίσετε ένα άθλημα πού να σας αρέσει γιατί τα γυμναστήρια είναι βαρετά καί χρησιμεύουν μόνο για να τελιοποιησεις ορισμένα σημεία του σώματος αφού είσαι ήδη γυμνασμένος ενώ τα αθλήματα γυμνάζουν όλο το σώμα εξίσου βλέπε κολύμβηση και πάνω από ολα παιρνάς καλά 8).
εγώ σταμάτησα να πηγαίνω γυμναστήριο γιατί κάθε φορά που πήγαινα όλο και κάποιος ήταν άπλυτος και οι μυρωδιές σε αποσπούν από το έργο :lol:… εδώ και 4 χρόνια πηγαίνω για τρέξιμο σε ένα υπέροχο παρκο κοντά στο σπίτι μου και το ευχαριστιέμαι πραγματικά, καθαρός φρέσκος αέρας, mp3 ροκιές στα αυτιά και η κυτταρίτιδα εξαφανιζόλ…:roll: :lol: :lol:
Καλη λυση αυτη αν θελει καποιος να γλιτωσει λεφτα αλλα κ να ειναι πιο ανετος,να νιωθει πιο ελευθερος και φυσικα να τρεχει,να κανει κοιλιακους οσο θελει χωρις να εχει απο πανω του τον οποιονδηποτε να περιμενει ποτε θα τελειωσει σε ενα μηχανημα πχ κλπ.
Είχα να γυμναστώ κανονικά κάνα χρόνο…
πήγα λοιπόν προχθες να αρχίσω δυναμικά…και η ηλίθια αντί να πάω να κάνω λίγο διάδρομο για αρχή και να φύγω…έκανα step-dance-aerobic…και ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ all over my body:-s
Βασικά οι γάμπες μου με έχουν πεθάνει…περπατάω λες και έχω πρόβλημα…
Αλλά έχω να πω ότι η γυμναστική είναι τρελό φτιάξιμο διάθεσης και ενέργειας…και συνεχίζουμε:D8)
εγώ πάντως εδώ Λονδίνο που είμαι για διακοπές έχω βαρεθεί να βλέπω κόσμο να τρέχει στα πεζοδρόμια, ακόμη και στα πιο κεντρικά σημεία πχ δίπλα στον Τάμεση χτες, σήμερα Κενσινγκτον στριτ, οξφορντ στριτ έξω από τα εμπορικά…
Αν είσαι Λονδίνο είναι μαστ να τρέχεις και να κάνεις πικ νικ στα πάρκα!
Αλλιώς δεν έχεις ζήσει Λονδίνο ωρε!!
(εντάξ’ κάργα οφ τόπικ, για Αγγλία σε σπόιλερ… αλλά θυμάμαι όταν ήμουν εκεί που τα κλάμπ είχαν και θεματικές βραδιές, να’σου λοιπόν μία νυχτιά χειμωνιάτικα που είχε γεμίσει το μετρό (όλα τα μετρά όμως) απο κοριτσάκια με κοντές καρό σχολικές φούστες, πουκαμισάκια, τακούνες και κοτσίδια. Και φυσικά χωρίς μπουφάν, γιατί πώς θα δείξουμε τα κάλη. Τζίζους όμως!)
Σήμερα προσπαθούσε να με πείσει ο γυμναστής ότι έχω κάνει τρομερές προόδους και ότι έχω πολλές δυνατότητες, και μετά του είπα τι έφαγα και τι ήπια προχθές, μου έριξε το πιο άγριο βλέμμα που μου έχει ρίξει άνθρωπος μετά τη συναυλία των ARKHON INFAUSTUS, μου δήλωσε ότι αυτά δεν είναι σωστά πράματα και πήγε να παρενοχλήσει άλλα, πιο συνεπή παιδάκια!