Γυμναστικη και γυμναστηριο!

εγω πηγα σημερα, και πετυχα γαλλους ( οι γαλλοι ηταν και ζευγαρι ) κινεζους, ινδους, και ισπανους. :lol:

ΜΕΤΑL+γυμναστική!!
Ο απόλυτος συνδυασμός!
Ιδανικά πηγαίνω 4 φορές την εβδομάδα, πρωινά που είναι άδειο και είναι όλα ελεύθερα!
Δυστυχώς τώρα τελευταία κάθε 3 και λίγο αναγκαζόμουν να χαλάσω το πρόγραμμα μου(εκλογές…πίσω στη Δράμα, ήρθε η γκόμενα no gym, Χριστούγεννα πάλι πισω στη Δράμα)
έτσι δεν γίνεται δουλειά…ελπίζω από εδώ και πέρα να το τηρήσω!

εγώ έχω ψηλό-ξενερώσει με τα βάρη γιατί κάπου διάβασα ότι σου πέφτουν τα μαλλιά :stuck_out_tongue:

Ωραία είναι τα βάρη και τα μαλλιά δεν βλέπω να έχουν φύγει απ’τη θέση τους.

Αγαπημένο όμως μηχάνημα είναι αυτό εδώ:

Το ελλειπτικό δίνει την αίσθηση ότι πετάς. Είναι τέλειο!

Εμένα πάλι μου δίνει την αίσθηση ότι είμαι ο Σίσυφος.[SPOILER][/SPOILER]
Όχι, εντάξει, όμορφο είναι. [I]Αποτελεσματικό[/I] 8)

fixed.
Γενικά όλα αυτά κάνουν κακό στα γόνατα εκτός από κάτι πανάκριβους διαδρόμους που κάνουν 5000, και δεν παίζει να υπάρχουν σε ελληνικό γυμναστήριο.

Παρ’ όλα αυτά εγώ κάνω κανονικά διάδρομο:p

Έχεις νιώσει να σου πονάει την μέση και τα γόνατα;!:! 8O
Εγώ πάντως δεν νιώθω χριστό στο γυμναστήριο! Ούτε με κάτι άλλα όργανα που τραβάνε πλάτες, πόδια κλπ. Ούτε ιδρώνω ούτε πονάω :-k

Είναι ύπουλο. Τώρα μόνο μικροτραυματισμούς θα πάθεις. Αργότερα όμως θα έχουν καταστραφεί οι σύνδεσμοι στα γόνατα.

[SPOILER]Γιαυτό κάντε τώρα όσο πιο πολύ διάδρομο γίνεται[/SPOILER]

:lol: διάδρομος βαρεμάρα ρε!

Με το ελλειπτικό χάνεις 200 θερμίδες στο 15’, φοβερή εφεύρεση! Κατά τ’ άλλα ανανεώνουμε τη συνδρομή μας από αρχές Γενάρη 8)

σε καταλάβαμε Neniel …

:stuck_out_tongue:

Κολυμβητήριο FTW λέμε…
Η πιο ολοκληρωμένη γυμναστική για όλο το σώμα. Όχι μόνο γυμνάζεσαι αλλά αλλάζει και το στήσιμο του σώματός σου.
Και επίσης χωρίς κινδύνους για τραυματισμούς… Ουσιαστικά κάνεις γυμναστική και αποθεραπεία ταυτόχρονα…:ok:

pilates ftw

^ και yoga.

Tα δύο παραπάνω δεν επιβαρύνουν και τις αρθρώσεις. Ορίστε.

Τον καιρό που ήθελα ακόμα να ξεπεράσω τον Τιμ Ντάνκαν και τον Κόμπε Μπραϊαντ όταν είχα διακοπές το καλοκαίρι από μπάσκετ,περίπου 20 μέρες,κολυμπούσα συνεχώς.
Ε εντάξει καλύτερα να δούλευα οικοδομή,πιο λίγο θα κουραζόμουν.Μιλάμε για κούραση τώρα.
Σίγουρα όμως από τις πιο καλές ασχολίες για το σώμα.Φτιάχνεις πλάτες,κορμό ότι θες!
Πάντως από Ιανουάριο ξεκινώ γυμναστήριο και εγώ καθώς με 5 μελομακάρονα ακόμα θα είμαι ο τέλειος κύκλος!

κανεις τρελλα ποδια, χερια και κοιλιακους :wink:

pedia geia sas eimai kainurgios edw k mpika n kanw merikes erwtiseis.tha ithela sumvoules sxetika me to swma m k thn katastasi m:) eimai 1.75 k 60 kila kpaw gumnastirio 6 mines pros t parwn ala ts telefteous 2 mines arxisa n trww swsta meta k prin to gumnasthrio:p nmzw pws ir8e i wra gt exw xrono k dia8esi foititis eimai na parw sumpliromata diatrofis.ti mporeite n m proteinete sumfwna m afta ta dedomena?:slight_smile: euxaristw polu:D

προτείνω κρεατίνες.

καλα δεν υπαρχει φορουμ που να τα λενε μεταξυ τους οι σφιχτιδες, απ’ το ροκιν περιμενεις τις σωστες συμβουλες;

ξεκινα πρωτεΐνες, οχι κρεατινες ακομα. παρε ογκο, τρωγε υδατανθρακες. ζητα απ’το τζυμ σου προγραμμα για ογκο και απ’ το πασχα και μετα ξεκινα τις γραμμωσεις, ωστε το καλοκαιρι να ΓΑΜΑΣ αβερτα.

gia prwteines epeidi dn 3erw k8l apo afta ti proteineis gia arxi gt dn exw 3anaparei:-k:-k