Γυμναστικη και γυμναστηριο!

πηγαινε σε ενα φαρμακειο και ζητα φυτικες, θα ξερει αυτος. μαζι με τις πρωτεινες παρε και λιγη μεντικαλ μαριχουανα.

εγώ πρωτεϊνω να μην γράφεις με greeklish.
Οι καλύτερες για γράμμωση.

Ώπα κάτσε αυτό έχει ενδιαφέρον! Οι μη σφίχτηδες τί πρέπει να κάνουν; :stuck_out_tongue:

elega n paw st geitoniko bodybuilding club g n parw gia arxi ekei kapia prwtehni:-s

Τσουρέκια.

Ψάξε εδώ http://www.bodybuilding.gr/ και άσε εμάς τους λαπάδες στην ησυχία μας.

Προκειμένου να κάψω κάτι ουίσκια και κάτι μεσημεριανά, σήμερα αποφάσισα μετά από πολύ καιρό να μην κάνω το κανονικό μου πρόγραμμα με τα όργανα, αλλά να πάω μέσα στην αίθουσα που χοροπηδούν οι κυρίες (2 ώρες - aerobic/χερια-πόδια-κοιλιά με στοιχεία pilates/ stretching με στοιχεία yoga).

Τι να μου κλάσουν εμένα αυτά τα γκέη πράματα.
Εγώ σηκώνω [B]βάρη[/B].
[B][SIZE=“4”]Εγώ είμαι ο Χουλκ[/SIZE][/B].

[SPOILER]Και σύντομα κατάλαβα ποια είναι τα πρώτα σημάδια του εμφράγματος. Είναι καλό να τα ξέρω αυτά, είμαι και στη σωστή ηλικία - βοήθειά μας :-s[/SPOILER]

εσύ είσαι αυτή?

[SPOILER][/SPOILER]

ομαιγκαντ8O
Αυτή έχει τσουτσούνι…:-s

τρομαξα ηλιθιε

Πρώτη μέρα γυμναστήριο μετά από 15 μέρες αποχής λόγω τρελής μάσας…Έκανα ασκήσεις για τα πόδια…ακούστηκαν μερικά κρακ.
Άντε, καλή αρχή σε όλους!

Τρου στόρι. Εμένα έγινε την Τρίτη αυτό. Όμως έκαναν κρακ τα χέρια:p. Παραδέξου όμως ότι μετά από 2 βδομάδες απραξίας πορώθηκες λιγουλάκι.

Εεεε δεν θα τό’λεγα :stuck_out_tongue: θα πορωθώ όταν ξαναβρώ την φόρμα μου, προς το παρόν απογοήτευση.

Ε ναι λοιπον.Το μισω.Γιατι να προσπαθησω να το κρυψω αλλωστε; Μισω το γυμναστηριο.Οχι μονο το γυμναστηριο που παω.Ολα τα γυμναστηρια.ΟΛΑ! Δεν αντεχω το περιβαλλον του γυμναστηριου.Αυτο ας γινει αντιληπτο.
Ειχα βαλει στοχο να κανω γυμναστικη με τη νεα χρονια (νεα χρονια εννοω απο το Σεπτεμβριο).Τελικα πηγα και γραφτηκα το Νοεμβριο σε ενα γυμναστηριο στη γειτονια μου.Αρχισα να πηγαινω ενα μηνα μετα.
Βαριεμαι πολυ να πηγαινω.Ειναι πολυ βαρετο το γυμναστηριο.
Δε μπορω ομως να μην πηγαινω αφου εχω πληρωσει για ολο το χρονο.
Την πρωτη μερα που πηγα, η γυμναστρια που επιβλεπει, μου ειπε να κανω μιση ωρα διαδρομο.Μα πως τολμησε να μου ζητησει κατι τετοιο; Της ειπα οτι παλια που πηγαινα σε αλλο γυμναστηριο παντα εκανα 10 λεπτα διαδρομο.Αυτη επεμενε.Μα να κανω 30 λεπτα διαδρομο; Και μετα ποση ωρα θα αφιερωνα στα οργανα; Δεν ειχα σκοπο να καθομαι εκει με τις ωρες.Της λεω οτι ειναι πολλα για μενα 30 λεπτα διαδρομος και πως θα κανω 20.Αυτη νευριασε.Απαιτουσε να κανω 30 λεπτα.
Ευτυχως μετα εφυγε απο πανω μου κι εγω εκανα 15 λεπτα.Την αντιπαθησα πολυ αυτη.
Πανω απο τους διαδρομους εχει τηλεορασεις και ειναι στο αθορυβο.Δε μου αρεσει να βλεπω τηλεοραση στο γυμναστηριο.Αναγκαζεσαι να βλεπεις αυτο που εχει πανω σου, που μπορει να ειναι ενα ξενερωτο ντοκιμαντερ στο Σκαι, ή μια βαρετη σειρα, ή το αδιαφορο master chef, γενικα προγραμματα βαρετα που δε γουσταρεις.Δε σε αναγκαζει κανεις να τα δεις, αλλα το ματι σου πεφτει εκει.
Και μετα αρχισαν τα οργανα…οι αρχαριοι οπως εγω (που βασικα δεν ειμαι τοσο αρχαριος αφου πηγαινα και παλια γυμναστηριο αλλα παντα το σταματουσα) βαζουμε τα λιγοτερα κιλα που υπαρχουν και γυμναζουμε ολα τα μερη του σωματος, κοιλια, στηθος, ποδια, γαμπες.Γυμναζεις το σωμα σου, αλλα αυτο μονο.Δε διασκεδαζεις.Δεν εκτονωνεσαι.Δε συμμετεχεις.Απλα σηκωνεις βαρη.Αναρωτιεμαι παντως, πως καποιοι τρωνε ολη τους τη ζωη σε αυτο το μερος και απο 10 κιλα στην αρχη καταληγουν στα 50 ή στα 100! Τρομερο! Εγω ποτε δε θα αφοσιωνομουν στο γυμναστηριο για να φτασω σε τοσο προχωρημενο επιπεδο.Να το κανω γιατι; Για να κανω κοιλιακους; Να γινω φετες; Δε με ενδιαφερει κατι τετοιο.Δε θα με χαλουσε αλλα σιγα μην εχυνα τοσο ιδρωτα στα γυμναστηρια για τους κοιλιακους.
Εξαλλου δεν ειχα σκοπο να παω γυμναστηριο ποτε για να κανω κοιλιακους κτλ.Ηθελα απλα να εχω καλο σωμα και να γυμναζομαι επειδη πιστευω οτι ειναι πολυ χρησιμο και σε κανει να νιωθεις ευεξια κτλ.Αλλα εμενα δε με ευχαριστει.
Με χαλαει ο χωρος του γυμναστηριου, το περιβαλλον.Δε μου αρεσει να βρισκομαι εκει περα.Ειμαι σε ενα μερος με πολλα ατομα που γυμναζεται ο καθενας μονος του, δεν υπαρχει επικοινωνια, δεν υπαρχει τιποτα.Συγκρινεται η γυμναστικη με ενα ομαδικο αθλητικο παιχνιδι που εχεις συμπαικτες και αντιπαλους, και δεν παιζεις μονο για τη νικη, αλλα κυριως για τη διασκεδαση; Καλλιεργεις το ομαδικο πνευμα που ειναι τοσο σημαντικο στη ζωη.
Κατι αλλο που με χαλαει πολυ στο γυμναστηριο ειναι η μουσικη που παιζει.Εγω την αποκαλω “μουσικη γυμναστηριου” και ειναι techno, dance, trance, house και αλλα τετοια τρισαθλια ειδη “μουσικης” και τα εισαγωγικα επειδη δεν τη θεωρω καν μουσικη αυτο το αισχος.Πραγματικα το σιχαινομαι αυτο το νταμπα ντουμπα, με ζαλιζει, μου προκαλει αναγουλα.Δε φτανει που καθομαι και κανω αυτη τη βαρετη ασκηση, αναγκαζομαι να ακουω αυτο το σιχαμα.Δε λεω να παιζει κλασικη μουσικη, αλλα ας επαιζε ποπ μουσικη, κανονικα ποπ τραγουδια.
Μετα απο μιση ωρα επαναλαμβανομενων ασκησεων, εχεις βαρεθει και βιαζεσαι να τελειωνεις να φυγεις.Εγω πηδαω 1-2 ασκησεις ή ας πουμε αντι να κανω 15 κινησεις κανω 12.
Το ποδηλατο ειναι πολυ πιο βαρετο απο τον διαδρομο.
Ουτε γνωριμιες γινονται στο γυμναστηριο.
Στα αποδυτηρια ολοι ξεβρακωνονται, αλλα εγω ντρεπομαι να ειμαι γυμνος μπροστα στους αλλους και επισης δε βλεπω την ωρα να φυγω, οποτε δεν κανω εκει περα μπανιο.
Το γυμναστηριο ειναι εξαιρετικα βαρετο.Μπορει να ειναι χρησιμο, αλλα δε με ενδιαφερει.Δε με ευχαριστει εμενα.Δεν ειναι για μενα τα γυμναστηρια.Τα μισω.
Βεβαια, φετος θα πρεπει να πηγαινω αφου εχω πληρωσει για ενα χρονο (που στην πραγματικοτητα ειναι κατι μηνες δεδομενου οτι το καλοκαιρι και απο το Σεπτεμβρη και μετα δεν ξερω που θα βρισκομαι).
Εσεις πηγαινετε γυμναστηριο; Τι σας αρεσει και τι σας χαλαει σε αυτο; Προτιματε γυμναστικη ή καποιο αθλημα;

Μια παράγραφο διάβασα και…

He’s back baby!!!

ΗΡΩΑΣ!

επικ :’) :’)

ενα δακρυ κυλα…

εγω διαβασα μεχρι και την τελευταια τελεια.

ειχα να νοιωσω τετοιο σοκ , απο προχτες που κατεβασε τα σωβρακα ο Μητρογλου