και εγω μισω το γυμναστηριο…πανε για τρεξιμο σε κανα γηπεδο…
[SPOILER]το ενα θρεντ καλυτερο απο το αλλο.ΜΑ ΠΩΣ???:roll:[/SPOILER]
και εγω μισω το γυμναστηριο…πανε για τρεξιμο σε κανα γηπεδο…
[SPOILER]το ενα θρεντ καλυτερο απο το αλλο.ΜΑ ΠΩΣ???:roll:[/SPOILER]
Στο “την αντιπαθησα πολυ αυτη” κύλησε ένα δάκρυ.
Επικό και το “Στα αποδυτηρια ολοι ξεβρακωνονται, αλλα εγω ντρεπομαι να ειμαι γυμνος μπροστα στους αλλους και επισης δε βλεπω την ωρα να φυγω, οποτε δεν κανω εκει περα μπανιο.”
Σε νιώθω Ανήσυχε φίλε μου!
Ξεκίνα το κάπνισμα!
να γίνει στίκι το συντομότερο. :’) :’)
ρε δε γίνεται ρε. :bow2:
εδιτ.
σβήστε με παρακαλώ.
ποιος το εκανε μεταφορα???:evil:
αυτο το τιμιο τοπικ πρεπει να ειναι ΑΥΤΟΝΟΜΟ…
8O
αυτο το θρεντ ειναι ο ορισμος του Podium.
Ε, σκόπιμα τα γράφει, είναι φανερό πλέον. Κρίμα, θα ήταν πολύ πιο αστείο αν τα πόσταρε με σοβαρή διάθεση.
(ακόμα κι έτσι, συνεχίζω να ελπίζω :P)
[SPOILER][/SPOILER]
εχει δικαιο ο ελλανορ ,δυστηχως ειναι πολυ καλο για να ναι αληθινο
έχει και blog που τα γράφει
ΠΣΑΧΤΕΙΤΕ!!
Είχες καιρό να πάρεις άδεια ε;
Χάνω επικά σκηνικά ε?
Μπα… εγώ μετά από δυο-τρια ποστς που διάβασα εκεί βαρέθηκα.
Μετά τα κάνει copy-paste εδώ.
Ανήσυχε έπρεπε ν’αναφερθείς και σε κάτι όργανα για εκγύμναση ποδιών που φαίνονται πολύ πρόστυχα!
Επίσης δεν είπες τίποτα για την ιδρωτίλα και το πώς πέφτουν τα βλέμματα των αγοριών στα κωλαράκια των κοριτσιών.
Την καλυτερη γυμναστικη την εκανα μεσω του χορου!Φαινεται ευκολο,αλλα δεν ειναι καθολου!Πολυ σκληρη καθημερινη προπονηση και προετοιμασια για αγωνες καθε 6 μηνες!
Το πιο γαματο απο ολα ειναι οτι αν πραγματικα γουσταρεις τον χορο,δεν καταλαβαινεις οτι γυμναζεσαι 8)
Παρολα αυτα,παω και γυμναστηριο.
τι ασχετο ποστ ?!
Καθολου ασχετο, απ οσο ξερω απο φιλες μου ισχυουν οσα λεει. Εξαρταται βεβαια και ποσο ασχολεισαι με αυτο.
μετα απο ποστ του ανησυχου ολα τα αλλα ειναι ασχετα
Αυτό με το χορό ισχύει.
Εμένα το πόστ του ανήσυχου μου φαίνεται σοβαρό.
Εμένα που δεν μου αρέσουν οι αθρώποι μου αρέσει το γυμναστήριο και απεχθάνομαι τα ομαδικά σπορ που διάφοροι άσχετοι νευρωσικοί σε κυνηγούν και σου πετάνε μπάλες, και τις πετάνε στραβά και περιμένουν να κουνηθείς κιόλα να τις πιάσεις. ξεστραβώσου, είμαι [I]εδώ[/I], δεν είμαι λίγο δίπλα.
my two pennies.