Γυμναστικη και γυμναστηριο!

[SIZE=“5”]
ΤΑ ΥΠΕΡ-ΠΟΣΤΣ ΤΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ “ΑΠΛΩΣ” ΣΟΒΑΡΑ ΝΤΑΞΕΙ???[/SIZE] :lightsabre::lightsabre::lightsabre::lightsabre:

Ε τότε γιατί δεν απαντάει κανείς σοβαρά?

[SPOILER]ΒUSTED, SUCKERZ[-X:p[/SPOILER]

Τα ποστς του ανήσυχου δεν επιδέχονται απάντησης, γιατί δεν θέτουν κανένα ερώτημα. Αντίθετα περιέχουν όλες τις απαντήσεις για όλα τα θέματα του Κόζμου όπως κάθε σωστό ΙΕΡΟ ΕΔΑΦΙΟ.

Δεν απαντάει κανείς σοβαρά γιατί κανείς δεν είναι στο πνευματικό επίπεδο του ΑΝΗΣΥΧΟΥ

Aχαχαχαχαχαχα, πες τα ρε Almighty ΠΕΣ ΤΑ !!! :bow2::bow2:=D>

Kαι εμενα μου τη σπαει αυτο ! Οι ‘‘συμπαικτες’’ μου στα χαβαλε παιχνιδια να μου δινουν ‘‘πασα’’ στα γονατα, στα παπουτσια, και γενικα πανω-κατω-δεξια-αριστερα, μα ποτε εκει που πρεπει !!!
Και μετα να σου κανουν και παρατηρηση οτι δεν κυνηγας τις φασεις. :?#-o
Μερικες φορες μαλιστα, αφηνω τη μπαλα επιτηδες να περναει εκτος γηπεδου, ετσι για να μαθει πρωτα να χειριζεται σωστα το τοπι ο αμπαλος :!:

Γιατι ασχετο ρε;Ο χορος ειναι ενας τροπος γυμναστικης και πολυ εντονος παρακαλω.
Hip hop samba chacha rumba tango argentino και ballroom και ο ποπος να εχει παρει φωτια!
Το καλυτερο σωμα εφτιαξα με τον χορο και τυφλα να εχουν τα γυμναστηρια!Σοβαρα τωρα.

Ώπα ρε μπαλαδόρε :!:

Ε ναι ρε φιλε πως να το κανουμε δηλαδη. 8)
Ταρζαν δηλαδη θα καταντησουμε για τους αμπαλους να’ουμε ? :stuck_out_tongue:

νομιζω εξηγησα

“μετα απο ποστ του ανησυχου ολα τα αλλα ειναι ασχετα”

αυτο;:stuck_out_tongue:

3η χρονιά φέτος, με καινούριο πρόγραμμα, φρέσκα γυναικεία ιδρωμένα κορμιά, ομορφιές!

QFT κιε προσκυνω ταπεινα. :bow:

Σε λίγες μέρες ξαναρχίζω καθώς πρέπει για λόγους υγείας που έχω και ακόμα επειδή ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΑ:!:

Φρήντομ σε ποίο πας; Aν θυμάμαι καλά και εσύ εδώ κάπου νότια δεν μένεις;

Στα Joe Weider της Ηλιούπολης

τι λενε αυτα εκει? στη νεα ιωνια ηταν επιεικως για το πεος και πηγα σε αλλο.

Ξεκινώντας απ’ το βασικότερο, έχει συνδρομή στα 120? (για φοιτητές), 130? οι υπόλοιποι. Ένα θέμα συντήρησης το έχουνε στα όργανα, δηλαδή θα πάρει πολύ καιρό να αντικαταστήσουν κάτι χαλασμένο, αλλά με τέτοιες συνδρομές δε με πολυνοιάζει να σου πω την αλήθεια, απλά πηγαίνω σε μη ώρες αιχμής.

Όλοι μου οι φίλοι έχουν φύγει βέβαια κανά χρόνο από δω (:p), αλλά προσωπικά είμαι καλυμένος, για τα λεφτά του είναι οκ.

Ναι ρε, μιά χαρά τζάμπα είναι! 8)

Σε αυτό πας κι εσύ;