Γυμναστικη και γυμναστηριο!

Όχι, εγώ πάω στη Βάρη (Vari Sports Club). Δεν είσαι μακρινός, αλλά για κάποιο λόγο σε είχα για λίγο πιό κοντινό, για Γλυφαδιώτη!

Χαχαχ, το Γλυφιαδιώτης να το πάρω με την αρνητική του έννοια; :stuck_out_tongue:

Αλιμάρα και ξερό ψωμί! 8)

Εχει και θετικη εννοια; :-s
Το let’s go παντως διπλα στο Metro Mall ειναι σαφως καλυτερο, το joe εχει παρακμασει αρκετα.
Ειναι στα 180 νομιζω, βανει προσφορες συχνα ομως, με εχουν ζαλισει στα σμς.

Γυμναστικη στο σπιτι παντως χιλιες φορες, με καμια φιλη να περναει η ωρα και να μοιραζεσαι και τα πιτογυρα μετα. :slight_smile:

αααχ,γυμναστικη.μετα απο μηνες καψιματος μεχρι οκτωβρη και πανω που αρχισα να στρωνω και γραμωση ξεκινησε το διαβασμα και εχω τσιμπησει 7-8 κιλα γαμωτ’.μολις τελειωσω θα το λιωσω

Τζάμπα είναι στην Αθήνα
Εγώ εδώ Κομοτηνή έδινα 200?/χρόνο και έλεγα και ευχαριστώ[-X
ΤΟ σταμάτησα γιατί ξεκίνησα κιθάρα(60?/μήνα)…

…με το σκεπτικό να συνεχίσω να κάνω σπίτι
@@
Όποτε θυμηθώ κάνω και όταν κάνω μαλακίζομαι
Στο γυμναστήριο πας 1-2 ώρες και ξέρεις ότι θα κάνεις καθαρά γυμναστική, τίποτε άλλο

Δεν τραβάει γαμώτο… Έκανα παλιότερα, βασικά ξεκίνησα πρόπερσι για λόγους υγείας, έκανα συστηματικά 6-7 μήνες κι έχασα καμιά 25ριά κιλά, αλλά από τότε και πέρα σχεδόν τίποτις. Τώρα έχω ξεκινήσει πάλι να πηγαίνω συχνά, αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμα. Τουλάχιστον δεν έχω παρει τίποτα τρελό, 5-6 κιλά τα τελευταία 2 χρόνια.

[SPOILER]Λόγια εμψύχωσης δεκτά.[/SPOILER]

ειχε το θεμα αυτο και απο κατω το θεμα απο sabbath και διαβασα σε μια φαση

“Γυμναστικη και Sabbath.”

γυμναστική στο σπίτι :metal::metal: βάζεις και καμιά μεταλιά και τη βρίσκεις…! τρελή εκτόνωση και μετά δεν έχεις και τύψεις για τα πιτόγυρα…

βέβαια ο χορός είναι από τις πιο γαμάτες γυμναστικές…:D:D

Η αλήθεια είναι ότι άμα δεν έχεις γυμναστήριο δίπλα στο σπίτι σου, maximum 2-3km απόσταση, κάποια στιγμή θα το βαρεθείς το πήγαινε-έλα. True story. Εκτός αν είσαι ο υπερκαβλωμένος ξέρω γω ;ρ

Σπίτι δε θα μπορούσα να ασχοληθώ με τη καμία, φίλοι από την άλλη τα καταφέρνουν μια χαρά.

Εγώ έχω ένα joe weider κι ένα βουπου-ίστικο στα 10 λεπτά από το σπίτι. Τεράστια η διαφορά στην τιμή, αλλά το joe weider είναι τέτοιο χαλι που δεν. Και ακόμη σχεδόν μπορώ να το πληρώνω :stuck_out_tongue:

Φέτος το έχω χέσει, πάω μία φορά το δεκαήμερο στην καλύτερη, και ήδη έχουν αρχίσει να ξαναπιάνουν τα πονάκια στη μέση και στην πλάτη, κάτι εξαρθρωσούλες που επανέρχονται, τέτοια όμορφα. Πρέπει να βάλω πάλι μπρος, γαμώτο…

:frowning: το σταμάτησα. No money, no time.

Night of the stormrider και η αερόβια βγαίνει χωρίς να το καταλάβεις 8)

Σαν “γεωγραφικό προσδιορισμό” που λέμε και για τα Σκόπια! :stuck_out_tongue:

Αν τα πιτόγυρα είναι το ζητούμενο καλά τα λες, αν θέλεις να γυμναστείς όχι.
Δεν μπορείς να έχεις σπίτι σου τον εξοπλισμό, ούτε γυμναστή να σου πεί δυό κουβέντες.

Για πείτε σεις που ξέρετε

γρηγορότερος και πιο ανώδυνος τρόπος να χάσει κανείς 4-6 κιλά βραχυπρόθεσμα;

Να πάει φαντάρος στην Ορεστιάδα. Σε 3 μήνες 7 κιλά. Ε οπότε 4 σε 1.5-2 μήνες περίπου. Μέσα σε ένα χρόνο τα ξαναπηρα όμως, οπότε ας απαντήσει κάποιος σοβαρά στο ερώτημα του φιλου γιατί ενδιαφέρει και εμένα:-P

με το διαθεσιμο χρονο που χουμε φετος βραχυπροθεσμα δυσκολα ρε μαν.

Δεν αναφέρομαι μόνο σε γυμναστικές μωρέ, βαριέμαι άλλωστε, το ξέρεις.

Κυρίως σε διατροφή αναφέρομαι.Κάτι έκανα και έχασα λίγο πριν τα Χριστούγεννα αλλά ξαναέβαλα

Ε τι διατροφή ρε,το φαι της μάνας σου να τρως,όσο μπορείς να μην τσιμπολογάς και αυτά.
Αν μετά μπορείς καμιά μέρα να τρέξεις και λίγο κάπου/κάπως θα ήταν ιδανικό,όπως επίσης και κοιλιακούς.

Γενικά παίζει ρόλο και με την δομή του σώματός σου,λεπτό σε θυμάμαι εσένα γενικά άρα δεν θα έχεις πρόβλημα να τα χάσεις.

Εγώ αντιθέτος τώρα έχω παχύνει και φαίνομαι σαν ένα τετράγωνο πράγμα:(

μικρα γευματα. καλο να ειναι 4-5.

μεγαλο πρωινο. ΠΑΝΤΑ πρωινο.

λιγο φαγητο το βραδυ, ΟΧΙ μεσημεριανου τυπου φαγητο αλλα γαλα με δημ., γιαουρτι, τοστ κλπ. τελευταιο γευμα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 ωρες πριν κανεις νανι.

γλυκα το πολυ 2 φορες την εβδομαδα-οχι ως εξτρα γευμα αλλα αντικαθιστωντας καποιο γευμα φυσικα και καλυτερα να τα εχεις φαει ως το μεσημερι (να μην αντικαταστησεις ομως πρωινο κ μεσημεριανο).

οχι πολυ ποτο η φαστ φουντ. αν μια στο τοσο παντως φας φαστ φουντ μην σε πιασει μιζερια, να το ευχαριστηθεις!

μην τρελαθεις στα λαιτ προιοντα και μην κοψεις σε τρελο βαθμο τη ζαχαρη. σε τσαι παντως βαζε μελι αν θες. αν δεν εχεις λογο να ξενυχτησεις, [U]να κοιμασαι καλα. ο υπνος αδυνατιζει![/U] παντως αν πινεις αναψυκτικα πινε και κανα λαιτ. και αν δεν σ αρεσει η κοκακολα λαιτ δοκιμασε πεψι μαξ γτ ειναι κ γαμω! :lol:

αν τα κανεις κατα 90-95% σωστα αυτα, τοτε θα χασεις σιγουρα και ανετα βαρος. μην κολωσεις αν ξαφνικα μετα απο 1-2 χαμενα κιλα η ζυγαρια κολλησει στα ιδια, ειναι φυσιολογικοτατο να συμβει!

Kάτσε ρε Ντεντ,17 χρονών παιδί δεν θα φάει μεσημεριανό;;;;

Με απλά πράγματα λίγα κιλά μπορείς να τα χάσεις,μην τρελαθούμε