μα ειπα ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ [SIZE=“4”][B]ΜΗΝ[/B][/SIZE] ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ.
εντιτ: α! το ελεγες για το αλλο. και παλι, ο ιγκνοραντ το καταλαβε. αυτο εννοουσα φυσικα…
μα ειπα ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ [SIZE=“4”][B]ΜΗΝ[/B][/SIZE] ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ.
εντιτ: α! το ελεγες για το αλλο. και παλι, ο ιγκνοραντ το καταλαβε. αυτο εννοουσα φυσικα…
Ωραίος, κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό.
Συνήθως τα τηρώ αυτά ρε γμτ αλλά τελευταία έχω γαμήσει κάτι σοκοφρέτες, και τα κορν φλεηκς τελειώνουν σε 2μιση δόσεις
εννοεί το βράδυ να μην τρώω μεσημεριανό φαί ρε
σοκοφρετες σοβαρεψου και ΚΟΦΤΕΣ! κορν φλεικς να τρως με σοκολατα (γ να παιρνεις τη δοση σου) αλλα να τα βαζεις ΠΡΙΝ βαλεις το γαλα στο μπολ και μετα να τα απομακρυνεις κ να μην βαζεις και 2η φορα.
#-o
Έλα μπερδεύτηκα και από την σύνταξη ε
Προσέξτε καλά, ΜΗΝ πίνετε light γιατί θα συρρικνωθούν τα παπάρια σας :!:
[I]http://holy-farmaki.blogspot.com/2011/02/coca-cola-ero.html[/I]
;p
πολυ σημαντικο αυτο το ποσταρισμα φιλε μου αφου ο FDA δεν χωραει αμφισβητηση! αλλος ενας λογος για να κοψουμε τα βλακωδη αναψυκτικα!
Αν το ζητουμενο ειναι συγκεκριμενες ασκησεις για συγκεκριμενα σημεια του σωματος, μια χαρα γινεται. Και ασκησεις βρισκεις μεσω ιντερνετ και μαγαζα υπαρχουν για να παρεις ο,τι εξοπλισμο θες- τιποτα λαστιχα, βαρακια, υποστρωμα και ο,τι χρειαζεται. Τωρα αν θελει ο αλλος γενικα να φκιασει κορμι θανατηφορο, οκ, γυμναστηριο σαφως.
Εδώ η Κάπα έχει ένα δίκιο και θέλω να πω κάτι που παρατηρώ.
Γενικώς ποτέ δεν καταλάβαινα την λογική “πάω γυμναστήριο,έτσι για να πηγαίνω”.Εκτός
1)Αν θέλεις να κάνεις βάρη και ασκήσεις που [B]δεν[/B] έχεις την δυνατότητα να κάνεις σπίτι σου(δηλαδή άμα κάποιος πηγαίνει 5 φορές την εβδομάδα θα γυμνάζει διαφορετικά μέρη του σώματος,άρα αυτομάτως θα θέλει πολλά μηχανήματα-εκτός αν είναι ο Σακίλ και έχει δικό του γυμναστήριο)
2)Αν ο χρόνος σου γενικά είναι πιεσμένος και σπίτι έχεις να κάνεις άλλες δουλειές
3)Αν πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού που πιθανώς θα σχετίζονται με κάποιους τραυματισμούς ή γενικότερα με την υγεία σου
Αν το ζητούμενο είναι απλώς να διατηρήσω την φόρμα μου,και όχι τόσο να [I]“χτίσω το κορμί μου”[/I](βλ. 1),ρε παιδιά απλά είναι τα πράγματα.Πέφτουμε κάτω στο πάτωμα,αν έχουμε και στρώμα καλύτερα,και παίρνουμε κάποιους κοιλιακούς,κάποιους ραχιαίους και κάποιες κάμψεις και είμαστε βασιλιάδες.Αν έχουμε και κάποια βαράκια,κάνουμε και λίγο και είμαστε σούπερ.
Επίσης αν έχουμε την δυνατότητα για τρέξιμο,κολύμπι,σχοινάκι ή γενικά κάτι τέτοιο,το δοκιμάζουμε.
Απλά είναι τα πράγματα:wink:Βλέπω πολλούς που πηγαίνουν και κάνουν πράγματα που θα μπορούσαν να τα κάνουν μόνοι τους και φυσικά χωρίς να σκάνε έναν σκασμό λεφτά.Άντε το καταλαβαίνω λίγο επειδή ίσως για κάποιους είναι ένα είδος “κοινωνικοποίησης” αλλά και πάλι δεν μπορώ να βλέπω να δημιουργούνται λογικές-μονόδρομοι του στυλ “άμα θέλω να γυμναστώ υπάρχει μόνο το γυμναστήριο”.
Συν ότι,κακά τα ψέμματα,οι περισσότεροι γυμναστές δεν είναι και τίποτα σπουδαίο,τίποτα απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ είναι και απλώς σου δείχνουν τα βασικά.
Έχοντας κάνει πρωταθλητισμό υψηλού επιπέδου μέχρι τα 18,όπου κυριολεκτικά η μισή μου ζωή ήταν τα γήπεδα,και έχοντας δει σεμινάρια/προπονηθεί/λάβει συμβουλές από γυμναστές εθνικών ομάδων,ομάδων Α1(σχετικό είναι αυτό τώρα…),Αμερικάνους,Σέρβους και φυσικά από τον Κώστα Πολίτη του '87(:!:)αντιλήφθηκα πως το παν είναι τα βασικά.Δηλαδή κοιλιακοί,ραχιαίοι,κάμψεις για να είμαστε φιτ και να μην μας πονάει η μεσούλα στα 45.Χωρίς αυτά και βάρη να κάνεις,χάνεις την μισή δουλειά.Και τα κιλάκια σου θα χάσεις,και το κορμάκι θα το σφίξεις,και το μυαλό θα καθαρίσει και η αυτοπεποίθηση θα ανέβει.
Και όπως είπαμε,άμα μπορούμε τρέχουμε και λίγο,είτε σε φορουμόμπαλα,είτε σε φορουμομπασκετ,είτε μόνοι μας βρε αδερφέ.
Από το να σκας τόσα ευρώ,και παιδιά στην επαρχία δεν υπάρχουν και τόοοσες προσφορές όσο στην Αθήνα(το 50αρι κάποιες φορές πάει ακατέβατο-και ο άλλος το δίνει για να κάνει διάδρομο μία φορά στις 10 μέρες#-o),χίλιες φορές μόνος σου μαζί με μία ισορροπημένη διατροφή,και θα είσαι πασάς.
Τρως όσο περισσότερα γεύματα μπορείς,όσο λιγότερο φαΐ μπορείς,όσο πιο υγιεινό μπορείς.
Και, (το λέω πολύ σοβαρά) μια παχιά τη μέρα κάνει θάβματα!
(όταν είχα κόψει ψωμί-λάδι είχα χάσει 8-10 κιλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα)
Το αποπάνω του Floydized ισχύει τέρμα!
Έχεις ένα πόιντ για τον εξοπλισμό γιατί αυτά που αναφέρεις είναι τα βασικά που χρησιμοποιούν οι περισσότερες γυναίκες και πράγματι δεν είναι τόσο ακριβά να τα αγοράσεις ούτε σου πιάνουν χώρο στο σπίτι. Αλλά για έναν μαντράχαλο που θέλει πάγκους, ελεύθερα βάρη, μηχανήματα κλπ. και το οικονομικό και το “χωροταξικό” :roll: είναι διαφορετικά!
Για αυτό που λες στην αρχή δες και αυτο που απάντησα πιό πάνω στη σόφι.
Για τους γυμναστές έχεις μόνο εν μέρει δίκιο, γιατί εγώ έχω γνωρίσει και παιδιά με πολλές γνώσεις που με έχουν πραγματικά βοηθήσει, μου έχουν μάθει νέα πράγματα κλπ., ας μην τους τσουβαλιάσουμε όλους.
Και ειδικά για παιδιά που τώρα ξεκινάνε είναι και πιό απαραίτητοι για να αποτρέψουν τραυματισμούς κλπ.
Επίσης εγώ γουστάρω γυμναστήριο και γιατί έχει και πισίνα και μπορώ και να κολυμπάω τον χειμώνα!
πάθε γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση με μια δόση κατάθλιψης.
σε 40 μέρες χάνεις 18 κιλά…εγγυημένα.
αν δεν τα χάσεις σου δίνω τα λεφτά σου πίσω.
φτου.τώρα είπα τον τρόπο
ε σορυ, αλλα υπαρχουν κι αλλοι που με την καταθλιψη τρωνε αντι να το ραβουνε.
παντως ναι και γω απο καταθλιψη ειχα χασει 10 κιλα σε μια βδομαδα… ακτινογραφια ειχα γινει.
ναι…οι γυναίκες συνήθως
fixed.[SPOILER]
Δεν ξέρω γιατί αλλά έπρεπε να το ποστάρω.[/SPOILER]
Μα ποτέ ρε φιλε να μη μου εχει κοπεί η όρεξη… Ποτέ…:-k
Μόνο μια φορά τη πέρασα τη φάση αυτή, ευτυχώς.
Αλλά ξαναλέω, είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχεις ένα γυμναστήριο κοντά σου, γιατί άμα θες 10-15’ με το αμάξι, παίζει να το βαρεθείς πολύ γρήγορα.
Άσε που στα όργανα βγάζει και όλη τη πίεση της ημέρας ;ρ
δυο φορες ξεκινησα κ σταματησα μετα τον πρωτο μηνα, τη μια ειχα πληρωσει τριμηνο…
το εμαθα το μαθημα μου… καλυτερα να γυμναζω τους αντιχειρες μου στο προ κ να χαζευω καμια σειρα στην ξαπλα τρωγοντας ντοριτος, μενουν κ περισσοτερα λεφτα για συναυλιες…:thumbup:
ανοιξε ενας γνωστος μου γυμναστηριο crossfit στη περιοχη και σκεφτομαι μολις ξεμπερδεψω με πανελληνιες να χωθω.εχει δοκιμασει κανεις?
1,5 χρόνο ήμουν σε γυμναστηριο στον ΟΦΘ στην Θεσσαλονικη μέχρι που σταματησα εξαιτιας πανελληνιων! Μετα λογικα θα ξαναρχισω εκει πέρα αλλιως home gym