bump.κανεις?
Να αφησεις τα γυμναστηρια στην ακρη, πιασε κανα αθλημα.
θα κανω ποδηλατο παραλληλα ρε προφανως
Ακόμα και να αθλείσαι, το γυμναστήριο - ή έστω η γυμναστική χρειάζεται ως υποστήριξη. Σαν τον αθλητισμό πάντως τίποτα.
Ένα νέο σύγχρονο δημοτικό γυμναστήριο έθεσε σε λειτουργία ο [B]Δήμος Θεσσαλονίκης[/B] στο Δυτικό τομέα της πόλης, προσφέροντας πολλές δυνατότητες άθλησης και ψυχαγωγίας ακόμα και για άτομα με αναπηρίες.
Τα επίσημα εγκαίνια του γυμναστηρίου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012, στις 12:00, όπου θα γίνουν και δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τις δράσεις της Αντιδημαρχίας Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών στον τομέα του Αθλητισμού.
Πρόκειται για το έκτο Δημοτικό Γυμναστήριο, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Γιαννιτσών 102 (περιοχή Ξυλάδικα) και διαθέτει αίθουσες γυμναστικής και οργάνων πλήρως εξοπλισμένες, καθώς και χώρους υγιεινής και αναμονής των αθλουμένων. Το ωράριο καθημερινής λειτουργίας είναι 08:00-16:00.
Στο γυμναστήριο της οδού Γιαννιτσών 102 λειτουργούν τα τμήματα:
- Ελευθέρων βαρών: Από τις 08:30 έως τις 15:30
- Για την ώριμη ηλικία: Κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 09:30 έως τις 10:15
- Αερόμπικ: Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:30 έως τις 11:15.
-Δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για άτομα με αναπηρίες.
Άλλα πέντε Δημοτικά Γυμναστήρια
Λειτουργούν επίσης άλλα πέντε Δημοτικά Γυμναστήρια, για τα τρία από τα οποία η Διοίκηση του Δήμου εξασφάλισε τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας που δεν διέθεταν, διασφαλίζοντας έτσι θέματα ασφάλειας και ορθής λειτουργίας τους, και βρίσκονται στις οδούς: Κ. Κρυστάλλη 4 (Πλ. Αντιγονιδών ), Τζαβέλλα 19 (Περιοχή Βούλγαρη), Λάρνακος 6 & Τήνου (Κ. Τούμπα ), Ολυμπίας 2 & Ευρυσθέως (Ανω Τούμπα) και Πτερ. Θέμελη 11 (περιοχή Βούλγαρη).
http://www.econews.gr/2012/03/19/dimotiko-gumnastirio-thessaloniki/
Ωπ και γαμώ! Έχουν φτιαχτεί όσοι μένουν Θεσσαλονίκη
Ξεθαβω μετα απο 9 χρονια αυτο το διαμαντι (εψαχνα αναλογο θρεντ μιας και αρχισα νεο routine στο τζιμ).
εγω ξεκινησα παλι προχτες μετα απο κανα πενταμηνο αποχη στο υπογειο του σπιτιου μου. Gym δεν με βλεπω να παταω για αρκετο καιρο ακομα.
Μπραβο ρε - και εγω μετα απο αποχη απο την αρχη της πανδημιας επεστρεψα στο τζιμ.
Δε τη πολυ παλευω τη γυμναστικη στο σπιτι να σου πω την αληθεια - μονο yoga δλδ θα κανω - αν κ εχω λιγα βαρη σπιτι και για ενα διαστημα τα ειχα συνδυασει με τρεξιμο στο παρκο (μπλεχ).
Εδω UK ειναι αρκετα χαλαρα μεσα απο αποψη κοσμου και γενικα οι περισσοτεροι ειναι προσεκτικοι (καθαριζουν πριν κ μετα εξοπλισμο …κλπ), αλλα φοραω τα ποζερο γαντια για τα οργανα για να μην ακουμπαω.
Ελπίζω να εννοείς κάτι τέτοιο
Eτσι ειναι στο μυαλο μου μαλλον
Προσωπικά σταμάτησα μόνο 2 μήνες (Απρίλης-Μάιος του 2020) γιατί είχαν κλείσει τα πάντα. Ευτυχώς μετά το club οργάνωσε προπονήσεις σε πάρκα (επιτρέπονταν αν δεν υπήρχε coaching). Κατά τον Ιούλη του 2020, αν θυμάμαι καλά, επιστρέψαμε στις εγκαταστάσεις μας.
Νοέμβρη ξαναέκλεισαν τα πάντα αλλά νοικιάσαμε ένα χώρο υπαίθριο μεν, με στέγη δε λίγο έξω από την πόλη και πηγαίναμε και προπονούμασταν (υπό την ανοχή της αστυνομίας αρχικά, νόμιμα μετά). Δε σταμάτησα ποτέ να πληρώνω (μαζί με κάμποσους άλλους) τη μηνιαία συνδρομή μου και το club την πάλεψε σε αντίθεση με άλλα που έβαλαν λουκέτο.
Επιστρέψαμε στο club, αν θυμάμαι καλά πάλι, Μάη-Ιούνη 2021 όπου και παραμένουμε. Σημειωτέον ότι στον υπαίθριο χώρο κάναμε προπόνηση μέχρι και στους -11 με χιόνι αλλά δε μας πτόησε καθόλου…
Δε φοράμε μάσκες αλλά καθαρίζουμε τα εξαρτήματα με αντισηπτικό, αφού τελειώσουμε (για τους επόμενους).
Εγώ θα ισχυριζόμουν το αντίθετο. Προσπάθησα κάνα 2-3 φορές για γυμναστήριο, αλλά δεν…
Στο σπίτι, εκεί που κάθομαι, “πετάω” μία ρουτίνα των 20-30 λεπτών και είμαι κομπλέ. Για εκτός, θα ήθελα 20-30 λεπτά μόνο για να ετοιμαστώ και να πάω. Για όσους ενδιαφέρονται για εντός του οίκου εξάσκηση (είτε λόγω βαρεμάρας, είτε λόγω φόβου ελέω συνθηκών, είτε λόγω αμφοτέρων), τσεκάρετε το συγκεκριμένο θεόσταλτο site.
Εγώ μετά από περίπου 20 χρόνια βάρη (συνήθως παράλληλα με κάτι άλλο, όπως kick boxing, κολύμβηση, yoga, μπάσκετ, crossfit κτλ), τα τελευταία 1-2 χρόνια τα έχω βαρεθεί απίστευτα, κάνω μόνο λίγο μονόζυγο και αρκετό ποδήλατο. Και μου λείπει πολύ και το μπασκετακι γαμω τον κοβιντ
Στη τελικη οπου και να γυμναζεσαι ειναι καλο - οπως βολευει τον καθενα!
Εδω ο @plex27 το κομαντο μεχρι και στους -11 !
Προσωπικα μου αρεσει το τζιμ απο την αποψη οτι πηγαινω σε ενα χωρο εκτος σπιτιου, τα κανω ολα εκει και μετα φευγω. Στο σπιτι ειτε θα αποσπωμαι ειτε κατι θα λειπει …κλπ
Πριν το πρωτο lockdown ημουν σε αρκετα καλη φαση, ειχα πεσει στα 81 κιλα απο 86-87 που ημουν συνηθως, Σαν προγραμμα ειχα το Sheiko workout 29, με μαξ Benchpress 125kgs, Squat 140kgs, deadlift 130kgs. Με το lockdown δεν εκανα τιποτα και η αληθεια ειναι οτι ηταν πολυ δυσκολο να κανεις κατι μεσα στο σπιτι διοτι δεν μπορουν να γινουν ολα. πχ εκεινο τον καιρο δουλευα και στο σπιτι, ηταν τα παιδια/γυναικα σπιτι και δεν υπηρχε η ορεξη να κανω κατι. στο κατω κατω το σπιτι ειναι ενας χωρος ξεκουρασης και δεν θα πρεπει να συνδιαζεται με κατι αλλο.
οταν τελειωσε το πρωτο lockdown, ειχα ξαναφτασει 85 κιλα, συνεχισα γυμναστηριο εως και Νοεμβριο του 2 lockdown, ομως δεν ειχα την ιδια ορεξη. Ειχα ξενερώσει και με το γυμναστήριο γιατί έβλεπα ότι τους κανόνες υγειηνής τους είχε γραμμένους, πχ. μόνο αντισυπτικά είχε και απο καθάρισμα…μαύρα χάλια. κάπου λοιπόν στο δεύτερο lockdown και αφου έφτασα 92 κιλά (για το ύψος μου 1,65 είναι αρκετά παραπάνω από αυτά που αντέχω) έβαλα σε "λειτουργία¨το υπογείο στο σπίτι που μένω που έχω φέρει τα κιλά, πάγκο κτλ που έχω. βάλαμε και εναν μονόζυγο, έπαιξε και ένα bluetooth ηχειάκι και έχω ενά μινι gym στο σπίτι. -κάποια στίγμη θα πάρω και έαν power ή έστω half rack και ολυμπιακή μπάρα και κιλά και θα νοιώθω πλήρες και ετοιμος για να συνεχίσω με το προηγούμενο πρόγραμμα)!
Ξεκίνησα πριν 2-3 εβδομάδες με πρωίνο περπάτημα, στην ουσια αντί να πηγαίνω με το λεωφορείο στην δουλειά που με βγάζει απέξω πάω με ηλεκτρικό στο ΟΑΚΑ και από εκεί 2 χλμ. ποδαράτο παω δουλεια. και αυτην την εβδομάδα ξεκινησα πάλι τα βάρη αφου το ανέβαλα 4 εβδομάδες περίπου:slight_smile:
νταξ, είναι βαρετό να είσαι μόνος σου άλλα όλα τα ταξίδια ξεκινάνε απο το πρώτο βήμα. είναι να βγω απο την πόρτα του σπιτίου και να ανοίξω του…υπογείου.
Απο φιλους μου πάντως που εχω ακουσει τα γυμναστήρια δεν ελέγχουν όπως πρέπει δηλαδή πολύ αμφιβάλω εαν κοιτάν rapid test κτλ. πχ ρώτησαν εαν εχουν κάνει εμβόλιο και δεν κοιταξαν καν το πιστοιητικο εμβολιασμου. και ναι αυτός και μόνο ο λόγος είναι αρκετός για να μην πατήσω σε τέτοια μέρη.
Τον Μάιο είχα φτάσει 110 κιλά (ζωή να ‘χω) και είπα πως δε πάει άλλο !!! Ξεκίνησα δίαιτα και τώρα είμαι 90 (ύψος 1,84, 39 χρονών)…Επειδή πάντα μου άρεσε το τρέξιμο έξω (βαριέμαι απίστευτα γυμναστήριο κλπ) ξεκίνησα σιγά σιγά από τέλη Ιουλίου να βγαίνω 3 φορές την εβδομάδα…Χαλαρά πολύ στη αρχή, μετά έβαλα ένα γρήγορο τρέξιμο - ένα αργό μεγαλύτερης διάρκειας και ένα σταθερού ρυθμού και μπορώ να πω πως πάει αρκετά καλά. Αλλά σκέφτομαι να ξεκινήσω 2-3 φορές την εβδομάδα παράλληλα με το τρέξιμο να κάνω πρόγραμμα στο σπίτι (να’ σαι καλά για το fitness blender !!! ).
Αρχοντας!!
Πολυ καλη φαση ρε - αμα επαιζε τετοιο σκηνικο σπιτι, που να πηγαινε τσιμ .